Χώρια, λοιπόν, άντρες και γυναίκες. ΄Οχι μόνο στις τουαλέτες και  τα λουτρά (πλην Σουηδίας), αλλά και στα λεωφορεία , τα καφέ, τις παραλίες!

Μια αεροπορική εταιρεία επιτρέπει πλέον στις γυναίκες να αποφεύγουν να κάθονται δίπλα σε άνδρες

 

“Η  IndiGo, δοκιμάζει δοκιμαστικά μια λειτουργία κράτησης που θα επιτρέπει στις γυναίκες  να αποφεύγουν να κάθονται δίπλα σε άνδρες στις πτήσεις.

Η λειτουργία, η πρώτη του είδους της για αεροπορική εταιρεία, λειτουργεί εμφανίζοντας στις γυναίκες ταξιδιώτες μια ροζ θέση στη σελίδα επιλογής θέσης, εάν αυτή θα καταληφθεί από γυναίκα επιβάτη, δήλωσε εκπρόσωπαεροπρική ος της εταιρείας στο CNBC Travel.

Ορισμένες γυναίκες να σχολιάζουν ότι είναι «τόσο καλά νέα» μετά από άσχημες εμπειρίες που είχαν όταν ταξίδευαν μόνες τους και ότι «χαίρονται που είναι διαθέσιμο», επικαλούμενες προσωπικές εμπειρίες από πτήσεις.

Άλλες παραπονέθηκαν ότι οι άνδρες επιβάτες κάθονται μερικές φορές με τα πόδια τους ανοιχτά, κάνοντας τις γυναίκες να αισθάνονται άβολα”

***.

Πονάει το δόντι ,κόβεις το κεφάλι και ησυχάζεις (μια για πάντα).  Πέφτει αεροπλάνο, κατεβάζεις όλα τα αεροπλάνα στο έδαφος και  νιώθεις ασφάλεια.  Λογική…παράλογη αντίδραση!

Δεν ξέρω, τί μυαλό καλλιεργούν  οι άρρωστοι από… χρηματίτιδα   (αν)εγκέφαλοι, αλλά, πάντως,  σε καλό δεν πρόκειται να τους βγει. Είναι  σίγουρο.

Δεν είναι οι μόνοι.   Συνδαυλίζουν  με όλους τους τρόπους σε αγαστή συνεργασία μίσους και  αντιπαλότητας  τον έμφυλο ρατσισμό , επίσης άρρωστα, κατά κανόνα ακροδεξιά (αδέρφια με το ρατσισμό κάθε είδους), μορφώματα θηλυκών και σερνικών ΜΕ ΤΟΟ.

Η ρήξη θα προχωράει, είναι το μόνο σίγουρο.  Είμαστε σε μια εποχή που η λογική  δεν εξελίσσεται παράλληλα με την τεχνολογία, αλλά με την ανοησία. Κι αυτή στις ημέρες μας,  δεν πάει με τα πόδια όπως παλιά για να αργεί, αλλά  καβάλα στο διαδίκτυο .Γι΄αυτό  και διαδίδεται με ταχύτητα αστραπής.

Χώρια, λοιπόν, άντρες και γυναίκες όχι μόνο στις τουαλέτες και  τα λουτρά (πλην Σουηδίας), αλλά και στα λεωφορεία , τα καφέ, τις παραλίες Στις ισλαμικές κοινωνίες είναι ο κανόνας.

Θυμάμαι στο Κάιρο. Πήγα στο αεροδρόμιο να περάσω έλεγχο στο μηχάνημα, πίσω από μια γυναίκα, φασκιωμένη με  εκείνο το άχαρο, μαύρο ράσο. Σε δευτερόλεπτα μέσα με  περάσανε σηκωτό στο δίπλα θάλαμο. Δεν κατάλαβα αμέσως το λόγο και ζήτησα από το χειριστή να μου εξηγήσει  Και ,μόνο όταν  εισέπραξα μια ματιά φαρμάκι, πήρα στροφές και…ησύχασα.

Μια άλλη φορά, παλιότερα σε πτήση από Αντίς Αμπέμα σε Ιστανμπούλ,  επιβάτις (γυναίκα!),   που καθόταν πίσω μου,  ζήτησε από το προσωπικό να της  αλλάξουν θέση, γιατί η κοπέλα δίπλα της “βρώμαγε άρωμα και  οσμές περιόδου”!   Φωναχτά, εις επήκοον όλων, τουλάχιστον των διπλανών του επιβατών, το ξεστόμισε η πανάθλια!

Είσαστε καλά;  Πάτε καλά ,κάποιοι; Πώς νομίζετε  ότι ξεκινούν  τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι ναζιστικοί θάλαμοι αερίων  για τους ομοφυλόφιλους  και οι ταράτσες εκσφενδόνισής    τους από τους ακραίους Ισλαμιστές;

Ο έμφυλος ρατσισμός είναι ο χειρότερος όλων. Και  έχει προϊστορία με τον τρόπο που οι παλιές, πατριαρχικές -φαλλοκρατικές  κοινωνίες. αντιμετώπιζαν τη γυναίκα.

Σήμερα, ίδιοι  ανεγκέφαλοι   της αιδοιοκρατίας και της απόλυτης κυριαρχίας   της  αρρενωπότητας και της θηλυκότητας, που προωθούν τεχνηέντως οι ληστρικές εταιρίες της οικονομίας του αισχρού κέρδους,  προετοιμάζουν νέα πογκρόμ κατά του ανθρώπινου είδους, με αφορμή, ΠΑΛΙ,  το φύλο.

Η Ιστορία επναλαμβάνεται.  Ποτέ ως φάρσα!