500.000 την ημέρα για αναχαίτιση ,όχι, όμως και 50 ευρώ την ημέρα για… σχολείο!

Iefimerida.gr

Ο Σπίρτζης «σφάζει» με χαμόγελο τον Κασσελάκη: «Δεν βρίσκεις χώρο για σχολείο σε μια εβδομάδα..

O Χρήστος Σπίρτζης

 

«Θέλετε να μου πείτε ότι δεν μπορούμε να βρούμε έναν χώρο, θα τρελαθούμε τελείως; Θα σας το βρω εγώ την επόμενη εβδομάδα άμα θέλετε», είπε συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης. Ο κ Σπίρτζης, ο οποίος παραμένει μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, είδε το εν λόγω απόσπασμα και καλεσμένος στην εκπομπή One Talk του One Tv, κλήθηκε να σχολιάσει την «βαρύγδουπη» δήλωση του προέδρου.

Μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος, ο κ. Σπίρτζης χαμογέλασε και τόνισε πως «σε μια εβδομάδα δεν μπορείς να βρει κανείς χώρο για σχολείο ούτε να χτίσεις ένα νέο σχολείο».

****

“500.000 την ημέρα μας στοιχίζει η αναχαίτιση της Τουρκικής προκλητικότητας – Δίνουμε 10.000 ευρώ για πτήση μιας ώρας ενός F-16″

economiko.gr

Αλλά,   μπορούμε,  κύριε  Σπίρτζη μας, να πετάμε στον αέρα  500.000 την ημέρα για να τρομάζουμε   τα ψάρια του Αιγαίου. Και ένα χώρο πιο άνετο   που δε στοιχίζει ούτε  2000  το μήνα  να το ενοικιάσεις,  για  να  χρησιμοποιηθεί ως  σχολείο και μάλιστα ΑμΕΑ, είναι αδύνατο!

Πολύ ξύλο θέλουν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, όλες οι παλιές καραβάνες. Δε συρρίκνωσαν  μόνο το κόμμα, δεν μαλλιοτραβήχτηκαν σαν Κατινούλες  για τις καρέκλες,   σνομπάρουν και τραμπουκίζουν  τώρα  τους… νεοσύλλεκτους. Ποιος έχασε την τσίπα;