ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (από 20/4/2015)
Για τη δεινή πολιτική, κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση στην οποία έχει περιέλθη η χώρα, ευθύνεται αποκλειστικά η κυβέρνηση των εθνικιστών.
Πρέπει μια μέρα να δικαστούν όλα τα πρωτοκλασάτα μέλη της συμμορίας των κομματικών μορφωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ για το μεγάλο αυτό έγκλημα και από ελληνικό δικαστήριο και από το ευρωπαϊκό.
______________________________________________________________________
1. ΜΑΝΑ-ΠΑΙΔΙ. ΣΧΕΣΕΙΣ (ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ) ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ.
2. ΝΑ “ΞΕΒΡΑΚΩΘΟΥΝ” ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
3. ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥΤΙΝ;
__________________________________________________________________
1. Έδεσαν τα μάτια ενός μικρού αγοριού. Όταν του είπαν να βρει τη μαμά του; Έγινε κάτι πολύ συγκινητικό
Αγωνία, αγάπη και συγκίνηση πλημμυρίζουν την αίθουσα, καθώς παιδιά ηλικίας 3-9 ετών αναζητούν τη μαμά τους με δεμένα μάτια! Θα τα καταφέρουν; Δείτε το βίντεο.Στο πλαίσιο ενός κοινωνικού πειράματος ζήτησαν από 6 μητέρες να τους δώσουν άδεια να δέσουν τα μάτια των παιδιών τους. Στη συνέχεια ζητήθηκε από τα παιδιά να κάνουν κάτι υπέροχο. Να βρουν τη μαμά τους με κλειστά τα μάτια!Τα παιδιά ξεναγήθηκαν προς την ομάδα των γυναικών και χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις και τη διαίσθησή τους προσπάθησαν να βρουν τη μητέρα τους.Άγχος, αγάπη και λίγα ειλικρινή δάκρυα πλημμύρισαν την αίθουσα, καθώς παιδιά ηλικίας 3-9 ετών αναζητούσαν τη μαμά τους.
Είναι προφανές και αυτονόητο, σύμφωνα με το παραπάνω …επιστημονικό πείραμα, πως τα αγοράκια και τα κοριτσάκια σε καμιά περίπτωση δε θα μπορούσαν να βρουν το ίδιο εύκολο με τη μαμά και τον μπαμπά. Πολύ πιο δύσκολα φυσικά και μάλλον ποτέ δε θα μπορούσαν να βρουν τη θετή τους μητέρα ή τη νταντά τους!
Πού τα λέτε αυτά βρε απατεώνες; Μόνον αφελείς και φανατικές ,αιδοιοκρατικές μειονότητες πείθετε.
Συνεχίζουν και σήμερα, λοιπόν, κάποιοι ανεγκέφαλοι ( συνήθως γυναίκες αποτυχημένες στις συντροφικές σχέσεις τους και κάποια λαϊκά περιοδικά ) να διαιωνίζουν το μητριαρχικό μύθο των ισχυρών και άθραυστων, τάχα, δεσμών μεταξύ μάνας και παιδιού, ενώ δε συμβαίνει το ίδιο με τον πατέρα. Και υπάρχουν ακόμα εύπιστοι και φανατικοί που έχουν κάνει σημαία αυτή την παντελώς αντιεπιστημονική (αντι-φυσική πρώτα) θεωρία.
Μύθος 100% η μητριαρχική αυτή αντίληψη περί αποκλειστικότητας-μοναδικότητας της μητρικής σχέσης με το παιδί για τον απλούστατο λόγο πως οι περίφημοι… ακατάλυτοι δεσμοί φυσικού γονιού- παιδιού, πάραυτα παύουν να υφίστανται και αποδομείται εύκολα αυτό το σαθρό κτίσμα του ψεύδους με ένα απλό παράδειγμα. Αν οι φυσικοί γονείς εγκαταλείψουν το παιδί τους για οποιονδήποτε λόγο και κάποιοι άλλοι το αναλάβουν, οι νέοι γονείς κι ας μην είναι φυσικοί, που θα το ταϊσουν και θα του δείξουν αγάπη και αφοσίωση, αυτοί θα αναγνωρίζονται, ως μάνα και πατέρας από το παιδί, σε όλη του τη ζωή.
Το σύστημα ,για να κρατάει μακριά τον άντρα από τις γονεϊκές του υποχρεώσεις και να εκμεταλλεύεται τη δύναμη και την εργασία του (παλιότερα, ιδιαίτερα, που τον χρειαζόταν ως “κρεατομηχανή” στους πολέμους), επινόησε το παραμύθι της ανυπέρβλητης μητρικής αγάπης, του απόλυτου δεσίματος μάνας- παιδιού ,που δεν υπάρχει με τον πατέρα ή το θετό γονιό. Και το σύστημα φρόντισε την ανατροφή του παιδιού να την αναθέσει εξ ολοκλήρου σχεδόν στη μητέρα, αποκόπτοντάς την για αιώνες απ΄όλες τις άλλες δραστηριότες, πλην εκείνων της εξυπηρέτησης των σεξουαλικών αναγκών του συζύγου-αφέντη, της φροντίδας του νοικοκυριού και φυσικά της αποκλειστικότητας στην τεκνογονία και την ανατροφή των παιδιών.
Είναι καιρός πια να καταργηθούν αυτά τα στερεότυπα. Εκτός των άλλων, είναι και ρατσιστικά και αιδοικρατικά. Οι νόμοι της φύσης διαψεύδουν τέτοιες ανοησίες ,γιατί είναι πιο ισχυροί από τους κοινωνικούς ή τις άλλες ανθρώπινες επινοήσεις και τις αγκυλώσεις του super ego.
Ας αναλάβουν και οι πατεράδες τις υποχρεώσεις τους. Δε φτάνει μόνο να πληρώνουν τη διατροφή ή να κουβαλάνε στο σπίτι το “καρβέλι” και να έχουν κάνει το σπίτι “ξενοδοχείο”. Να σταθούν στο παιδί “εξ απαλών ονύχων” δίπλα του, όπως η μάνα, με περισσότερο χρόνο, αγάπη και παιχνίδι.
Και τότε θα ανατραπεί εύκολα και οριστικά ο μύθος της… ποιοτικής ανωτερότας των σχέσεων μάνας- παιδιού, που εξυπηρέτησε κυρίως σκοπιμότητες και συμφέροντα ισχυρών ανά τους αιώνες, καταστρατηγώντας τους φυσικούς νόμους. ΄Ετσι, ίσως εξαφανιστούν και πολλά αρρωστήματα στις κοινωνίες των ανθρώπων, επιγεννήματα της ασφυκτικής-καταλυτικής πίεσης της προσωπικότητας του παιδιού από τη μάνα και της παντελούς , πολλές φορές , απουσίας-έλλειψης του πατέρα.
2. Ελ Εριάν: Η Ελλάδα μοιάζει με την Αργεντινή του 2001 -Θα πεταχτεί από το ευρώ λόγω ατυχήματος
Σε πρόσφατο άρθρο του στο Bloomberg ο γνωστός οικονομολόγος Μοχάμεντ Ελ Εριάν είχε τονίσει ότι η αριθμητική απεικόνιση των ελληνικών σεναρίων είναι να υπάρξει ακατάστατος συμβιβασμός (45%), 10% να υπάρξει μια πραγματική πρόοδος και τέλος να ξεφύγουν τα πράγματα από τον έλεγχο (45%).
Αυτή τη φορά επανέρχεται με συνέντευξη στο Bloomberg TV και αναφέρει πως αυτό που διαφοροποιεί την τωρινή κατάσταση στην Ελλάδα από οποιαδήποτε άλλη στο παρελθόν είναι ότι έχουμε από τη μια μεριά μια συμφωνία, εάν και εφόσον επιτευχθεί, και από την άλλη ένα επαπειλούμενο ατύχημα.
Όπως η Αργεντινή
«Η Ελλάδα, στη φάση που βρίσκεται, δεν θα φύγει από το ευρώ έπειτα από συντονισμένη προσπάθεια, αλλά από ένα ατύχημα. Όπως ακριβώς συνέβη στην Αργεντινή το 2001. Η Ελλάδα, απλώς, θα πεταχτεί έξω από το ευρώ και όχι γιατί θα το έχει αποφασίσει η ίδια ή η Γερμανία».
Χάνει από παντού
Εξηγώντας τη σκέψη του, ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή η χώρα χάνει τους θεσμικούς επενδυτές της που αρχίζουν να ρευστοποιούν τα ελληνικά ομόλογα που είχαν στη διάθεσή τους, η εκροή των καταθέσεων μεγαλώνει, ενώ και ο εκνευρισμός φουντώνει στην ΕΚΤ για τον παρεχόμενο ELA προς τις ελληνικές τράπεζες. Αν περιοριστεί κι άλλο η ρευστότητα, τότε αποξηραίνεται το σύστημα. Βλέπουμε τι κάνει αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση με τα αποθεματικά των ταμείων, των κρατικών φορέων και των δήμων. Το επόμενο βήμα θα είναι να εκδώσει η Ελλάδα τα λεγόμενα IOUs. Κάπου εκεί θα συμβεί το λάθος που μπορεί να οδηγήσει στο ατύχημα και με τη σειρά του αυτό να προκαλέσει την ελληνική έξοδο».
Κατά τον Ελ Εριάν το μοναδικό που μπορεί να σώσει την κατάσταση είναι να υπάρξει μια δομική αλλαγή πλεύσης στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τους δανειστές της. Σε αντίθεση με πολλούς αναλυτές που σημειώνουν πως η Ελλάδα μπορεί να χρεοκοπήσει και ταυτόχρονα να παραμείνει στο ευρώ, ο Ελ Εριάν σημειώνει πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί.
Να κάνουν πίσω οι αλητήριοι εθνικιστές σε όλα. ΤΩΡΑ! Σε όσα δημαγωγικά υποσχέθηκαν για να υφαρπάσουν την ψήφο του κόσμου. Να ξεβρακωθούν, να αντιληφθούν όλοι το μεγάλο έγκλημα που διέπραξαν να εξαπατήσουν τους ψηφοφόρους και να κερδίσουν τις εκλογές ,σύμφωνα με το σχέδιο που θα αποκαλύψουμε σύντομα.
Κι αφού φάνε το μεγάλο “κράξιμο”, να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας “εθνική κυβέρνηση σωτηρίας” και να κάνει τις πραγματικές διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. Και τούτοι να ξεκουμπιστούν. Η θέση τους πλέον είναι στα εδώλια των ειδικών δικαστηρίων
_____________________________________________________________________
2. ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΒΕΒΑΙΟ ΕΡΓΟ» Euronews: Θα είναι πρωτοφανές να δώσει ο Πούτιν προκαταβολή στην Αθήνα για τον αγωγό
H συνάντηση του επικεφαλής της Gazprom, Αλεξέι Μίλερ με τον Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τις προοπτικές συνεργασίας της Ρωσίας με την Ελλάδα στον τομέα της ενέργειας, δεν περνούν απαρατήρητες.
Το euronews, αναφέρει πως ο τουρκικός αγωγός που είναι το μεγάλο πλάνο του Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει, ήδη, προκαλέσει μεγάλες ανησυχίες μεταξύ των αξιωματούχων της ΕΕ θεωρώντας πως η δυναμικότητα του έργου (63 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα) θα υπερβεί τη ζήτηση από την Τουρκία, την Ελλάδα και άλλους πιθανούς πελάτες.
Παράλληλα, ζήτημα έχει προκύψει και με τη φημολογία ότι το Κρεμλίνο προτίθεται να δώσει στην Αθήνα ένα ποσό της τάξης των πέντε δισεκατομμυρίων ευρώ, ως προκαταβολή για το έργο – πριν καν αυτό ξεκινήσει. Οι αναλυτές θεωρούν πως η Ρωσία δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.
Ο Κωνσταντίνος Φίλης, επικεφαλής του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα ήταν πρωτοφανές για τη ρωσική πλευρά να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό για ένα έργο που αντιμετωπίζει μια σειρά από αβεβαιότητες και απέχει πολύ από το να μπει σε εφαρμογή».