COMBAT 18 (ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑΖΙ): ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ….ΒΙΑΣ !

Αυτή είναι η νεοναζιστική οργάνωση που ανέλαβε ευθύνη για την βεβήλωση του μνημείο του Παύλου Φύσσα
Αυτή είναι η νεοναζιστική οργάνωση που ανέλαβε ευθύνη για την βεβήλωση του μνημείο του Παύλου Φύσσα [εικόνες]

Το τμήμα της νεοναζιστικής οργάνωσης «Combat 18» στην Ελλάδα, ανέλαβε την ευθύνη για την βεβήλωση του μνημείου του νεκρού Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Με ανακοίνωση της η οργάνωση τονίζει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για την βεβήλωση του μνημείου του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα αλλά και την εμπρηστική επίθεση στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο «Πασαμοντάνια» στον Κορυδαλλό». Μάλιστα, παραθέτει και φωτογραφίες μαζί με την ανακοίνωση.

«Είναι αστείο πραγματικά να νομίζουν οι ακροαριστεροί και αναρχικοί κατσαπλιάδες ότι θα τους αφήσουμε να νομίζουν ότι τους ανήκει έστω και ένα κομμάτι γης. Οι αντιφασιστες λενε οτι τα μνημεία είναι για να τα βεβυλώνουν και εμείς αυτό κάναμε. Αυτή είναι η απάντηση μας σε όλα τα Εθνικά μνημεία που καθημερινά βεβηλώνουν οι νεοταξικοί κοπρίτες και κανένα κανάλι δεν έδειξε, κανένας δημοσιογράφος δεν ”βγήκε εκτός ρούχων” και αυτό διότι όλες οι αντιεθνικές μυστικές υπηρεσίες λειτουργούν πολύ καλά» αναφέρουν στο κείμενο με το οποίο αναλαμβάνουν την ευθύνη και προσθέτουν: «Αναλαμβάνουμε την Ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε ο αυτοδιαχειριζόμενος Αντιφασιστικός / Αναρχικός Κοινωνικός Χώρος Πασαμοντάνια. Σε αυτό τον συγκεκριμένο χώρο που λειτουργεί απο το 2010 στον Κορυδαλλό, είναι ορμητήριο Αναρχοαντιφασιστικών παρακρατικών, που ξυλοκοπούν νεαρούς Εθνικοσοσιαλιστές – Εθνικιστές και σαν αστυνομία σκέψης τραμπουκίζουν ότι δεν τους κάνει στο ”Αναρχικό” γούστο τους. Μας τάζουν κρεμάλες και ούτε σπιθαμή γης σε εμάς τους ”Ναζί” όμως δεν μας είπαν τι θέλουν να πουν ”Μαχητικό Αντιφασιστικό Μέτωπο”; και άλλη Μ.Κ.Ο να τα παίρνουν και επίσημα απο το αδερφικό κράτος τους; Έτσι λοιπόν μετα απο μια φλογερή συζήτηση που είχαμε αφήσαμε και ΜΕΓΑΛΗ την υπογραφή της οργάνωσης μας (COMBAT 18) ώστε τα Αναρχοκομμουνιστικά καθίκια να την βλέπουν και να κλαίνε.. Η δικιά μας υπόσχεση σε αυτά τα υπολείμματα της Ιστορίας είναι ότι δεν τελειώσαμε είμαστε στην αρχή».

Παράλληλα, ο συντάκτης του κειμένου δεν παραλείπει να αυτοσυστηθεί. «Είμαστε η Combat 18 πολιτικοί στρατιώτες δεν είχαμε – έχουμε και ούτε θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με κανέναν κομματικό ή οπαδικό σωλήνα και πριν ο αξιοθρήνητος ”χώρος” μας κρίνει, μας πουν προβοκάτορες και όλα αυτα τα αστεία που κάθε φορά προσπαθούν να δικαιολογήσουν την εμετική αναμονή τους λέμε να το ξανασκεφτούν ποιος είναι ο προβοκάτορας».

Τέλος η νεοναζιστική οργάνωση δεν διστάζει να εξαπολύσει και απειλές για νέες επιθέσεις: «Ανάρχες – αντιφασίστες τα πατριωτικά ή εθνικιστικά κόμματα θα είναι το λιγότερο που θα σας απασχολούν από εδώ και πέρα εκεί στο στέκι ”Δίστομο” να το καταλάβετε αυτό», ενώ το κείμενο καταλήγει με το γνωστό σύνθημα του Γκέμπελς: «θα ξαναγυρίσουμε και η γη θα τρέμει».

Θα ήταν ανήθικο, αλλά και  ανισόρροπο να σχολιάσεις  μια ακατάσχετη φλυαρία, ένα ιδεολόγημα, ένα φληνάφημα  ενός  ανισόρροπου (ένας είναι, το πολύ δύο). ΄Ομως,  αν για κάτι είναι σοβαρό το παραπάνω κείμενο,  είναι για τούτο: Από τις ενέργειες και τις αφασικές αυτές κουβέντες,  παίρνουν ένα  μήνυμα και οι “αντάρτες των πόλεων”. Αυτό που τόσα χρόνια λέμε εμείς εδώ. Δεν αλλάζει με τη βία ο κόσμος,δε γίνεται να τον κάνεις καλύτερο,  αν δεν αλλάξεις εσύ  μέσα σου.

Πάρτε παράδειγμα τον άθλιο συντάκτη αυτού του αφύσικου και ανιστόρητου κειμένου. Βιάζει τη λογική, το αυτονόητο, τη φύση, την ηθική της. Εκθειάζει τη βλακεία και θέλει να την επιβάλει μέσω της βίας! Να μας αναγκάσει να γίνουμε ηλίθιοι με το ζόρι (δια των…όπλων)!  Δεν είναι παράλογο και αστείο ;

Οι συντεταγμένες πολιτείες για αυτές τις περιπτώσεις έχουν κάνει νόμους και φυλακές. Σύντομα, πιστεύουμε,  θα καταλήξει  κι αυτός ο ένας εκεί, όπως και ο αρχηγός του ο Μιχαλολιάκος, που πριν κάποια χρόνια, έβαζε “τυφλές” βόμβες σε σινεμά και πλατείες με  παιδιά και ανύποπτους θεατές και περαστικούς.

Και σίγουρα , ανεγκέφαλε. Ερχόμαστε σύντομα να σε οδηγήσουμε  εκεί  που ανήκεις: Στα “σίδερα”.

Υ.Γ. ΄Εχετε οι χαραμοφάηδες εκεί στις…μυστικές σας υπηρεσίες περάσει στη “ντάτα” σας τα ονόματα και τις διευθύνσεις των Ναζί του Μιχαλολιάκου; ΄Ενας-δυο απ΄αυτά τα τέρατα είναι οι παραπάνω δράστες. Σας είχαμε καλέσει από εδώ   πολλές φορές να το κάνετε. ΄Η οι… σκοτεινές σας αυτές υπηρεσίες έχουν αλωθεί από Ναζί, οπότε …”κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει”;