EIΔΗΣΕΙΣ,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

 

             1.   ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (από 20/4/2015)

Για τη δεινή πολιτική, κοινωνική και οικονομική  εξαθλίωση  στην οποία έχει περιέλθη η χώρα,  ευθύνεται  αποκλειστικά η κυβέρνηση των εθνικιστών.   

Πρέπει μια μέρα να δικαστούν όλα τα πρωτοκλασάτα μέλη  της  συμμορίας των κομματικών  μορφωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ   για  το μεγάλο αυτό  έγκλημα και από ελληνικό δικαστήριο  και από το ευρωπαϊκό.

 Για να θυμούνται  οι γενιές των Ελλήνων  τους ενόχους του μεγάλου εγκλήματος  της ταπείνωσης και της εξαθλίωσης της χώρας , τις συνέπειες του οποίου και για   για πολλές δεκαετίες θα υποστούν κι εκείνες .       

_____________________________________________________________________

        2. ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ 30/4/2015

H  κοινοβουλευτική Δημοκρατία «εξεμέτρησε το ζην». Πρέπει να  αναζητήσουμε άλλους τρόπους εκλογής «αρχόντων»  και ανάθεσης σε ανθρώπους ή  «μηχανές» της διακυβέρνησης των κοινωνιών.

Υ.Γ 2.200.000  πελάτες του κομματικού μορφώματος του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν με την ψήφο τους την πολιτική, κοινωνική και οικονομική καταδίκη της χώρας. Το  σύνολο των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών ανέρχεται σχεδόν σε  10.000.000!  Τέτοιου είδους εκλογές θα μπορούσαν ποτέ να  θεωρηθούν και να είναι ηθικές και  δημοκρατικές; (΄Ο,τι είναι «νόμιμο» δεν είναι απαραίτητα και ηθικό).

 

_______________________________________________________________________

Νέο χτύπημα της πλευράς Λαφαζάνη: Οι εταίροι ζητούν ταπεινωτική συνθηκολόγηση – Υπάρχουν εναλλακτικές
Παρέμβαση της Αριστερής Πλατφόρμας - EUROKINISSI/ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΥΡΙΛΛΑΣ
 

Τη στιγμή που οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη επανέρχεται με άρθρο στην ιστοσελίδα iskra.gr.

ΠΑΝΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ. ΄Ενας από τους  βασικούς συνομιλητές   με τους απεσταλμένους στην Ελλάδα του δικτάτορα Πούτιν, εδώ και πολύ καιρό, που αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί του για την πραγμάτωση του σχεδίου αποδόμησης της Ε.Ε και  του ΝΑΤΟ.  Το εγχείρημα αυτό συμπεριλαμβάνεται στους στόχους του  “τσάρου” της Ρωσίας για την προώθηση της  λύση του    λεγόμενου “Ανατολικού  Ζητήματος”.(Μέρος του συγκεκριμένου  προβλήματος είναι και η πρόσφατη διχοτόμηση της Ουκρανίας από το Ρώσο δικτάτορα).

________________________________________________ 

1.ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ…ΘΕΟΥΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ  ΞΗΡΟΣ!
2. “ΒΑΡΑΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ” ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΥ “ΤΣΙΠΡΑ” ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

__________________________________________ 

1. Αρνείται το «βραχιολάκι» ο Σάββας Ξηρός επικαλούμενος θρησκευτικές πεποιθήσεις
 

Αρνείται το «βραχιολάκι» ο Σάββας Ξηρός επικαλούμενος θρησκευτικές πεποιθήσεις

 

Κουρκούτιανε και ο Σάββας. (΄Οχι, βέβαια, πως είχε μυαλό κι αυτός και τα “συντρόφια” της Β΄17Ν, που έκαναν χόμπυ κάποτε τις δολοφονίες). Αλλά ,  μας φρίκαρε  σήμερα με το… λογικότατο επιχείρημά του. Και γιατί δε θέλει να φορέσει “βραχιολάκι” ο Σάββας;  Για να μη γίνει, λέει,  οπαδός του…θηρίου της Αποκάλυψης και τον “σφραγίσουν” με τον  αριθμό 666 του Αντίχριστου!

΄Οταν έσπερνε  πτώματα με το 45άρι ,βέβαια,δεν είχε πρόβλημα ο …αγιογράφος.  Ξαφνικά  “αναγεννήθηκε” (πεντηκοστιανός κι αυτός;) και είδε το… φως το αληθινό. Εγινε  παιδί,του θεού!

Εν τάξει ,Σ άββα. Καταλάβαμε. Ο θεός σου σε  βόλεψε. Τα θύματά σου, όμως, που εκτέλεσες χωρίς λόγο , μπορεί να τα φέρει πίσω στη ζωή; Εκεί, βέβαια, δεν έχεις  πρόβλημα,μια και πήρες την άφεση.΄Ολα τα  τακτοποιεί  τέλεια η θρησκεία στο σαλεμένο μυαλό του πιστού. Και… “ούτε γάτα ούτε ζημιά”. 

______________________________________________________________________

 2. Παραιτήθηκε από την ηγεσία του Podemos ένα από τα ιδρυτικά μέλη τουΠαραιτήθηκε από την ηγεσία του Podemos ένα από τα ιδρυτικά μέλη του
Ένας από τους ιδρυτές του ισπανικού κινήματος Podemos, ο Χουάν Κάρλος Μονεδέρο, ανακοίνωσε σήμερα ότι παραιτείται από την ηγεσία του κόμματος, λόγω των “εντάσεων” στο εσωτερικό του.

«Υπέβαλα την παραίτησή μου στον φίλο μου τον Πάμπλο», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter αναφερόμενος στον ηγέτη του Podemos, τον Πάμπλο Ιγκλέσιας. «Η φιλία μου για κάποιον τόσο μεγάλο και η δέσμευσή μου στο Podemos παραμένουν αμετακίνητες», πρόσθεσε ο Μονεδέρο ο οποίος στο παρελθόν ήταν σύμβουλος του προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες.

«Είναι σαφές ότι υπάρχουν εντάσεις στους κόλπους του Podemos και όχι μόνο στην ηγεσία του», είχε δηλώσει νωρίτερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιντερνετικό ραδιόφωνο Cable.

Το Podemos ιδρύθηκε στις αρχές του 2014 και λίγους μήνες αργότερα, στις εκλογές του περασμένου Μαΐου, κατάφερε να εκλέξει πέντε ευρωβουλευτές.

 

Η Ισπανία έχει σχέση με την Ελλάδα, όση ο “Φάντης  με το ρετσινόλαδο”. Γενικώς. Αλλά και …ειδικώς, αφού δεν είναι ηλίθιοι οι Ισπανοί να κάνουν ποτέ πρωθυπουργό της χώρας τους  ένα  ανόητο “μυξιάρικο” που το παίζει αρχηγός του (τάχα μου αριστερού)  κομματικού μορφώματος  Podemos. Κι εκεί, βέβαια, όπως κι εδώ,  συσπειρώθηκαν και βρήκαν οργάνωση και κομματική στέγη  τα ρεμάλια της χώρας. Μόνο που είναι πολύ λιγότερα από της Ελλάδας και δε θα έχουν την τύχη των δικών μας εδώ,  να δουν πρωθυοπυργό τον επικεφαλής αρχιδημαγωγό και λαϊκιστή “Αλέξη”-Πάμπλο τους. 

Είπαμε.”΄Αλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας”!