ΞΕΡΞΗΣ ΘΑΥΜΑΖΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΩΝΩΝ: “ΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΕΓΟΝΑΣΙΝ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΓΕΓΟΝΑΣΙ ΓΥΝΑΚΕΣ”!

                                              ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

 

 1. Η δημοσκόπηση για  Κούλη εκ δεξιών  και η ετέρα εξ ευωνύμων.

Διαβάστε  δυο δημοσιεύματα παρακάτω, αλλά  μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα  για το ποιοι είναι οι συντάκτες  τους.  Ασφαλώς θα πέσετε έξω, όπως τα δικά μας στατιστικά απέδειξαν σε μια πρόχειρη έρευνα λίγο πριν.

α. “Στη δημοσκόπηση  της Metron Analysis για το Mega : 73% βαθμολογεί αρνητικά τον ΣΥΡΙΖΑ .  Το 71% κρίνει αρνητικά τον Αλέξη Τσίπρα Στην πρόθεση η Ν.Δ. χάνει τρεις μονάδες σε σχέση με την μέτρηση του Ιουλίου, διατηρώντας, όμως προβάδισμα πάνω 11% από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντίστοιχα, στην εκτίμηση ψήφου η Ν.Δ. συγκεντρώνει 41%, έναντι 26,2% της αξιωματικής αντιπολίτευσης.”

 

β. «Όταν είσαι ισχυρός, δεν χρειάζεται να το διατρανώνεις. Άρα, όταν σε εβδομαδιαία σχεδόν βάση ή όποτε έχει στραπατσαριστεί το προφίλ σου ένεκα αβελτηρίας ή ανεπάρκειας βγαίνεις και λες πόσο μεγάλη την έχω τη διαφορά με τον Τσίπρα, εξυπακούεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Κοινώς… βρίσκεσαι σε ελεύθερη πτώση και προσπαθείς να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα…” σημειώνει χαρακτηριστικά.

Και αφού σταχυολογεί μερικά από τα “ασυμμάζευτα”, όπως το κύμα ακρίβειας, τους υγειονομικούς και τους πυροσβέστες που αφού ήταν ήρωες τώρα τρώνε ξύλο, τους πυρόπληκτους και τους πλημμυροπαθείς που έχουν μείνει αβοήθητοι, κλπ καταλήγει:

Κάντε μια σούμα… νεοφιλελεύθερα αδέρφια κι αν βγάλετε 40% που σας δίνουν οι βορειοκορεατικές, εμείς θα βγούμε γυμνοί στο Σύνταγμα κραυγάζοντας… ΖΗΤΩ ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!

Δυστυχώς, όσο κι αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, κινείστε στο 25%, βαριά 26%.

Αν τολμάτε κάντε εκλογές πάραυτα για να το διαψεύσετε.

Δεν τολμάτε όμως, καθώς ξέρετε ότι είναι αναπόφευκτη η επερχόμενη… πίτσα (δικός σας ο χαρακτηρισμός), διότι παρά τη δημοσκοπική διαστρέβλωση ο Τσίπρας παραμένει στο 32% (άντεξε το ’19 και θα συντριβεί τώρα;), με μεγάλες πιθανότητες να απορροφήσει και τα βαρουφάκια ποσοστά.

Είναι το αντι-μητσοτακικό μέτωπο… ηλίθιοι και κάπου πρέπει να εκφραστεί.

Και μην βαυκαλίζεστε ότι θα πάρετε πίσω τους ρεζιλεμένους δεξιούς για να το αναχαιτίσετε.

Θέλατε και δυο τετραετίες…

Χα χα χα…!!!»

****

Λοιπόν, αποφασίσατε; Σε ποιο  Μέσο… Ενημέρωσης  λέτε να ανήκει  η πρώτη δημοσίευση και σε ποιο η δεύτερη;  Ελέγξτε  τις επιδόσεις σας στα  μη δια γυμνού οφθαλμού ορώμενα   ή  μη ευκόλως εννοούμενα.

Θα πιστεύατε πως  η …αριστερή   εφημερίδα  Συντακτών είναι αυτή που   δίνει  προβάδισμα 11% στον  Κούλη της; Μέσω  της Metron Analysis ,βέβαια. Κρατάει και τα προσχήματα, για να μην την ξεφωνίσουν εντελώς. Τη δουλειά της προπαγάνδας υπέρ Κούλη, πάντως,  την κάνει μια χαρά.

Περιμένατε τώρα πως  τον ίδιο Κούλη,  τον περνάει γενεές δεκατέσσερις ,το   δεξιό antinews.gr ; Είναι καταδεξιό το δεύτερο κείμενο με το απίστευτο κράξιμο και την πραγματική εκτίμηση για του Κυριάκου την κατηφόρα ,που πια δε σταματάει πουθενά.

 

Πόσες φορές θα το πούμε;   “Φοβού τους  Δαναούς”  και ας ορκίζονται  πως ο (Δούρειος)  ίππος  τους είναι…αριστερόπους!   Οπότε,  αναφωνήστε κι εσείς μεθ’  ημών  ως ο  Ξέρξης  “ΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΕΓΟΝΑΣΙΝ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ  ΓΕΓΟΝΑΣΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ”. Και επί των ημερών μας :  Η Κολεκτίβα  Συντακτών  antinews και  τούτα …Κολεκτίβα.

Κάλλιο, πάντως,  έχω να πιστέψω τον Περικλή  Αλέφαντο , παρά τους άλλους. Τουλάχιστον , ξέρω από την αρχή ποιος με δουλεύει. Κι αν είναι, φυλάγομαι.

2. Το tweet του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τα εμβόλια

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021
Το tweet του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τα εμβόλια
Σίγουρα υπάρχουν πολέμιοι και υποστηρικτές του εμβολίου. Η θέση μας είναι αμετακίνητη. Ούτε με τους εμβολιολάτρες ούτε με τους εμβολιομάχους.Η ιατρική πράξη δεν επιβάλλεται δια της βίας.Ούτε καν δια της πειθούς.Απλά δεν επιβάλλεται.Είναι προσωπική υπόθεση κάθε ανθρώπου. #Covid_19 pic.twitter.com/ygFgf4SQgk
***
Μπορεί  ο Χατζηνικολάου,  ο Πρετεντέρης, ο Παπαχελάς να είναι  οι εξώλης και προώλης του Γκεμπελισμού,  αλλά   ο και   Ταρζάν  επονομαζόμενος κι αποκαλούμενος , δεν έχει ταίρι. ΄Οπου κι αν τον  πιάσεις λερώνεσαι. Παλιό  τακίμι εκείνου του θρασύτατου  και  αλήστου μνήμης  λαμόγιου Θέμου Αναστασιάδη.     Θυμάστε τις αλλαξοκωλιές τους στην μπανιέρα;
 Αν η λέξη  αριβίστας ζητούσε έκφραση σε πρόσωπο,  θα διάλεγε το Μάκη. Κι αν  έλειπε ο Γκέμπελs από τη Ναζιστική Γερμανία και ζούσε τότε τούτος, σήμερα θα λέγαμε τον Γκεμπελισμό …Τριανταφυλοπουλισμό.  ΄Οχι, πως δεν τον λέμε δηλαδή.

3.Πέθανε ο Ανδρέας Νομικός, γνωστός και ως “φτερού”

Αθήνα «φτερού» Ανδρέας Νομικός σε ελληνική ταινία

Σύμφωνα με το mixanitouxronou.gr, ο Ανδρέας Νομικός ήταν από τις πιο γνωστές, cult και αγαπητές φυσιογνωμίες του κέντρου της Αθήνας. Πωλούσε φτερά για ξεσκόνισμα και φώναζε με ψιλή φωνή για να διαφημίσει την πραμάτεια του «φτερά και πούπουλα», παριστάνοντας  τον gay.

Η ατάκα στους στρατιώτες επί Χούντας έχει μείνει:
Το 1973 βλέποντας τα τανκς που κυκλοφορούσαν στους δρόμους, η «Φτερού» δεν δίστασε να πάει να πουλήσει φτερά στους φαντάρους των τεθωρακισμένων. «Καλέ παιδιά, τι παίζετε εδώ; τον Άγνωστο Πόλεμο;», ήταν το φαρμακερό σχόλιό του.

Γράφαμε παλιότερα:

“…Ανασκαλεύοντας κάτι παλιά περιοδικά ,έπεσα στην θρυλική, παλιά  συνέντευξη του Ιόλα στο περιοδικό  “Γυναίκα” .Μια  απόλαυση.  Είναι αυτό που λέμε, χορταίνεις  αλήθειες και ψέματα από γραφικούς τύπους.

Ο “ιδιότροπος”  (sui generis) και κάργα Καραμανλικός  συλλέκτης έργων  τέχνης , είπε  τότε σε αυτή την “ιστορική” συνέντευξη ένα σωρό αλήθειες, αλλά και ουκ ολίγες  παλαβομάρες. Μια από τις αλήθειες  του η περίφημη ατάκα. “Ας μας κυβερνήσει η Φτερού”! (Ποιος δε θυμάται τη “Φτερού” στη δική μας Αθήνα της νιότης!).

 

4. Βόλος: Ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για να βρει τον 40χρονο δολοφόνο -Σκότωσε την 75χρονη νονά του για 2.000 ευρώ

Ο 40χρονος σκότωσε την 75χρονη νονά του
iefimerida.gr
****
Δεν έχει εδώ “σπέρμα”. Μόνο αίμα.  Οπότε,  δεν πρόκειται για…γυναικοκτονία.  Στα 75 σου δεν είσαι γυναίκα!
Λίγο παρακάτω, όμως , στην ίδια σεξιστική φυλλάδα , διαβάζουμε για τη “γυναικοκτονία στη Ιεράπετρα”. Το θύμα εδώ,  ήταν νέα γυναίκα .
Αληταριό!  Πόσες φορές θα το λέμε;