ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ … ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ;

1. α. Εισαγγελική πρόταση για Πέτρο Φιλιππίδη: Αθώος για το βιασμό λόγω αμφιβολιών, ένοχος για τις δύο απόπειρες

Φιλιππίδης: Είμαι άπιστος, ναι. Βιαστής δεν είμαι -Μας τελείωσαν, δεν έχουμε να φάμε

β. Ο Φιλιππίδης κατήγγειλε σχέσεις δικηγόρου των καταγγελλουσών με τον αδελφό της Παπαχαραλάμπους

Ζήτησε να απολογηθεί συμπληρωματικά και προσκόμισε στην έδρα έγγραφα σύμφωνα με τα οποία ο συνήγορος της πρώτης και της τρίτης καταγγέλλουσας, Αλέξανδρος Μίντζιας, έχει εταιρεία με τον αδελφό της Άννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους.

«Απευθυνόμενος προς το δικαστήριό σας, θέλω να συμπληρώσω ότι ήρθαν στα χέρια μου έγγραφα από τα οποία αποδεικνύεται ότι ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μίντζιας, συνήγορος της πρώτης και της τρίτης καταγγέλλουσας, έχει συστήσει εταιρεία μαζί με τον αδελφό της Άννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Ηλία Παπαχαραλάμπους. Πρόκειται για εταιρεία διαχείρισης καλλιτεχνών. Εκπροσωπεί τις κυρίες Δροσάκη, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, αλλά και την κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου, η οποία έκλεισε μόλις χθες χορηγικό πακέτο», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.<

****

Είναι σίγουρο πως , αν ένα Ρομπότ-εισαγγελέας  διατύπωνε τέτοια πρόταση σε ένα αλλιώτικο,  “αυριανό”  δικαστήριο  (αμφιβολία για το βιασμό, αλλά σιγουριά για απόπειρες! )  θα το είχαν εν ψυχρώ…  τραβήξει από  την πρίζα !  Ως άχρηστη,  πλέον,  μηχανή , που  τα έχει φτύσει και ρετάρει.    Για να μην, εκτός των άλλων,  τρελάνει και τα  μέλη εκείνων των μελλοντικών  κοινωνιών που θα έχουν την τύχη να δικάζονται από πραγματικά αδέκαστους   δικαστές και εισαγγελείς.

Σήμερα εμείς , όμως, ως τραγικές κοινωνίες και με πρωτόγονο  δικαιικό πολιτισμό, είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε και να αποδεχόμαστε ως θεσμική εφετμή  τον ακόλουθο δικανικό συλλογισμό :  Ξέρουμε πως αποπειράθηκες να βιάσεις. Και θα το έκανες , αν το επέτρεπαν οι συνθήκες. Αλλά ,σε άλλη όμοια περίπτωση,  που  οι συνθήκες ήταν βολικές, εν τούτοις  ΤΟ… ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΚΑΙ  ΔΕΝ ΔΙΕΠΡΑΞΕΣ ΒΙΑΣΜΟ!

Κουφό;  Θεόκουφο!  Αλλά όχι για το δικό μας δικαστικό σύστημα.

Υ.Γ  Τρίβω τα μάτια μου με την καταγγελία του Φιλιππίδη για τον αδελφό της Παπαχαραλάμπους.    Τον Ηλία Παπαχαραλάμπους  τον είχα μαθητή για τρία χρόνια.     Χρυσό παιδί!     Και αναρωτιέμαι , πώς είναι δυνατό να έχει  στήσει ο Ηλίας με τους άλλους  μια τέτοια, αδιανόητα ανήθικη ,  βιομηχανία  καταγγελιών;      Αδυνατώ να  χωνέψω πως συμβαίνουν τέτοια  δίπλα μας.

Αλλά πάλι;   Κι αν  συμβαίνουν;

2. Πισπιρίγκου: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προσφεύγει ο Αλέξης Κούγιας

Κατά της ελληνικής δικαιοσύνης και των εισαγγελικών λειτουργών στρέφεται ο Αλέξης Κουγιάς, καθώς θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προσφεύγει ο Αλέξης Κούγιας, για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά και τη δεύτερη προσωρινή κράτησή της για τις ανθρωποκτονίες της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο ποινικολόγος έκανε γνωστή την πρόθεσή του να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, βάλλοντας κατά πάντων στην ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρει για την κατηγορούμενη ότι θα ζητήσει “μεγάλη χρηματική ικανοποίηση και από όλους όσους Εισαγγελείς και Δικαστές την κατέστρεψαν”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

Εκτός από τις μηνύσεις και αγωγές για αποζημίωσή της με 1.000.000 ευρώ κατά των Καρακούκη – Καλόγρηα – Λέων – Σπηλιοπούλου, η κα Σ.Π. με πρωτοβουλία του επικεφαλής του γραφείου μας κου Αλέξη Κούγια θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά του ελληνικού κράτους, του Υπουργείου Δικαιοσύνης, των Εισαγγελέων Ελευθεριάνου και Μαστραντωνάκη και των Δικαστών Σαλάππα και Τζωρτζάτου, γιατί αγνοώντας νόμιμες ιατροδικαστικές εκθέσεις, νεκροψίες και νεκροτομές και νόμιμη πραγματογνωμοσύνη της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών κας Αγγελικής Τσιόλα, της επίλεκτης ιατροδικαστού Αθηνών κας Χριστίνας Τσάκωνα και του επίλεκτου ιατροδικαστού Πειραιώς κου Σωκράτη Τσαντίρη, αλλά και τις ιατροδικαστικές εκθέσεις και μαρτυρικές καταθέσεις του τακτικού ιατροδικαστού Λαρίσης κου Κραββαρίτη, του τακτικού ιατροδικαστού και παθολογοανατόμου κου Συμεών Μεσογίτη, την μαρτυρική κατάθεση και την ιατροδικαστική έκθεση της επίλεκτης ιατροδικαστού, πραγματογνώμονος από τον πίνακα πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών κας Ουρανίας Δημακοπούλου και τη μαρτυρική κατάθεση του παθολογοανατόμου Χρήστου Ευτυχιάδη, ο οποίος κατέθεσε ότι έπεσε θύμα παραπλανήσεως από τον ιατροδικαστή Καλόγρηα και ότι κακώς χρησιμοποίησε μια χρώση, η οποία πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε παγκοσμίως από παθολογοανατόμο για τη διαπίστωση ασφυκτικού θανάτου βρεφών αλλά και ενηλίκων και η οποία χρησιμοποιείται μόνο για την διαπίστωση του καρκίνου του παχέος εντέρου, εντελώς παράνομα και σκόπιμα, άλλη λογική εξήγηση δεν υπάρχει, σε συνεργασία με την τακτική καθηγήτρια ιατροδικαστικής Αθηνών Χάιδω Σπηλιοπούλου, αγνόησαν τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και το πώς διενεργούνται νόμιμα πραγματογνωμοσύνες και πώς ανατρέπονται νόμιμα πραγματογνωμοσύνες, και με μία κωμικού νομικού/επιστημονικού περιεχομένου απλή έκφραση γνώμης δύο αυτοδιορισμένων ιατροδικαστών, οι οποίοι δεν διενέργησαν ούτε νεκροψία, ούτε νεκροτομή, αλλά μόνο από μεταθανάτιες φωτογραφίες και ένα πανάκι μωρού που τους παρέδωσε η δήθεν δολοφόνος Σ.Π., δηλαδή η δήθεν δολοφόνος τούς παρέδωσε η ίδια το μέσον, με το οποίο δήθεν σκότωσε το παιδί της, άσκησαν παράνομη ποινική δίωξη στη δυστυχή και ανυπεράσπιστη στην κυριολεξία κα κατηγορουμένη και ακολούθως παρανόμως, παρά την κατάθεση του παθολογοανατόμου Ευτυχιάδη που παραδέχτηκε ότι παραπλανήθηκε και ότι κακώς χρησιμοποίησε στην παθολογοανατομική εξέταση της καρδίας του ενός εκ των δύο κοριτσιών μια ανύπαρκτη χρώση, και αντί να καλέσουν την κα κατηγορουμένη σε τυπική μόνο απολογία, αφού έχει αποδεχτεί ότι είναι αθώα, ο Εισαγγελέας κ. Μαστραντωνάκης και η τακτική Ανακρίτρια κα Τζωρτζάτου, αλλά και η προηγούμενη Ανακρίτρια κα Σαλάππα μαζί με τον γνωμοδοτήσαντα Εισαγγελέα στην υπόθεση της Τζωρτζίνας αποφάσισαν την προσωρινή της κράτηση και την έκλεισαν παρανόμως στις φυλακές, χωρίς να συντρέχει ουδεμία από τις προϋποθέσεις της προσωρινής κρατήσεως.

Η κα κατηγορούμενη εκτός της προσφυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα προσφύγει και στην ελληνική Δικαιοσύνη με αγωγές κακοδικίας, ζητώντας μεγάλη χρηματική ικανοποίηση και από όλους όσους Εισαγγελείς και Δικαστές την κατέστρεψαν.

***

  1. Γιατί χρειάστηκε να λιώσει η μάνα στη φυλακή τόσο καιρό  και οι άλλοι συνήγοροι του…διαβόλου δεν προχώρησαν σε τέτοιο χειρισμό της υπόθεσης;
  2. Κάθε φορά που μια συμμορία, κυρίως από τον γεμπελικό κτηνοβασίλειο, στήνουν κατηγορίες, για να έχουν “πράμα”  να πουλάνε  (κυρίως  «αίμα και σπέρμα»), το θύμα  θα χρειάζεται «Κούγια», για να σωθεί;
  3. Το έχουμε ξαναγράψει. Μη νομίζει ο αφελής ή αγαθός΄Ελληνας πως το Ευρωπαϊκό δικαστήριο είναι  και πολύ διαφορετικό  από τα…εγχώρια . ΄Ίδια φάρα.΄Εχω προσωπική εμπειρία. «Κόρακας, κοράκου μάτι δε βγάζει» σε αυτό το κατάπτυστο σύστημα.

3.Kώστας Φραγκούλης: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η σύζυγος του 16χρονου Ρομά

O 16χρονος Ρομά, Κώστας Φραγκούλης

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η σύζυγος του 16χρονου Ρομά, Kώστα Φραγκούλη, που έχασε την ζωή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από πυροβολισμό που δέχτηκε από αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, κατά τη διάρκεια καταδίωξης στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πριν από τρεις ημέρες κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών, προσπαθώντας να δώσει τέλος στη ζωή της.

****

Αυτή κι αν  δεν είναι παράνοια. Αντί να βάλει ο  φονιάς μια πέτρα στο λαιμό μια και έχει και  δυο μικρά παιδιά, που θα ντρέπονται αύριο  για τέτοιον πατέρα, και να κατηφορίσει  όπου  έχει θάλασσα κοντά,  επιχείρησε  να αυτοκτονήσει το άλλο θύμα του εγκλήματος.

Για 20 κ@λοευρώ, ρε γαμώτο,  έφαγε το παλικαράκι!   Ποιανού ανθρώπου  νους να το χωρέσει,  αν δεν είναι κτήνος;