ΜΑΓΑΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΛΕΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΙ !

ΝΕΟΝΑΖΙ ΛΑΓΟΣ.  ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΕΒΗΣ

 

Απολογίες των κατηγορουμένων στην δίκη της Χρυσής Αυγή. Στην φωτό η μητέρα του Παυλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα.

 

 

“…Άλλο ένα σόου, που προκαλεί οργή και απέχθεια και αμαυρώνει τους θεσμούς και τη δικαιοσύνη, έδωσε ο νεοναζί πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννος Λαγός στη σημερινή συνεδρίαση του δικαστηρίου για την υπόθεση της καταδικασθείσας σε πρώτο βαθμό εγκληματικής οργάνωσης.

Λίγο πριν την λήξη της συνεδρίασης ο καταδικασμένος νεοναζί ευρωβουλευτής έβρισε χυδαία την Μάγδα Φύσσα όταν η ίδια ζήτησε από την υπεράσπιση των κατηγορουμένων και τους χρυσαυγίτες να σταματήσουν να αποκαλούν τον Παύλο Φύσσα «μακαρίτη», καθώς όπως είπε η ίδια: «Έχει δολοφονηθεί».

Νωρίτερα, προηγήθηκε σχόλιο του Λαγού προς την μάρτυρα κατηγορίας Δήμητρα Ζώρζου, η οποία ήταν παρούσα στη δολοφονία Φύσσα και κατέθετε σχολιάζοντας μια παλιά ανάρτηση της στην οποία είχε γράψει «γ.. την μάνα του Κασιδιάρη». Ο Λαγός ζήτησε υποκριτικά να υπάρξει «σεβασμός στις μανούλες».

Έτσι η Μάγδα Φύσσα μετά την παρατήρηση της για το «μακαρίτης» συμπλήρωσε αποκαλώντας «”πολιτικό” κρατούμενο» τον Γιάννη Λαγό: «τόσο πολύ στεναχωριέστε για τις μανούλες;»

Ο κατηγορούμενος νεοναζί της είπε τότε «είσαι επάγγελμα Μάγδα Φύσσα» φωνάζοντάς της «άντε γαμ…» «Άντε γεια… Άντε γεια, ρε!», την ώρα που οι αστυνομικοί τον τραβούσαν από το εδώλιο, περνώντας του χειροπέδες. Καθώς τον έσερναν έξω από τη δικαστική αίθουσα ο καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό φασίστας συνέχισε να φωνάζει”.

*****

 

΄Οντως, επάγγελμα.  Και ΝεοΝαζί και Λαγός. ΄Οπως και η εθνικοφροσύνη  του, ο τσαμπουκάς και  η αμετροέπειά  του.

Αν για κάτι μπορεί να …σεμνύνεται   ο βρώμικος αυτός  Ναζί,   είναι ως  δολοφόνος.  Φυσικός και ηθικός αυτουργός σε 60 δολοφονίες και 3.500 επιθέσεις. Και μόνο σε μια  δικαιοσύνη-παρωδία σαν την ελληνική,  μπορούν τέτοια αποβράσματα να κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς ισόβιες καταδίκες .Και μάλιστα, τη μια πάνω στην άλλη.

΄Οταν δε δείχνεις ίχνος ανθρωπιάς, έστω και τυπικά,  σε   μια μάνα που της δολοφόνησες το παιδί και της μιλάς με τέτοια αναισθησία και  χυδαιότητα , είσαι κτήνος. Δε λογαριάζεσαι για άνθρωπος. Είσαι σαν τους δωσίλογους ,τους Χίτες και τους ΜΑΥδες.

Σε παραδίνουμε μαζί με αυτά τα άλλα τέρατα της ελληνικής διαχρονικής Δεξιάς  (τερατογέννηση της εγκληματικής  παράταξης είναι και το μόρφωμα του Μιχαλολιάκου)  στην περιφρόνηση, το όνειδος  και την καταφρόνια των γενεών  που έρχονται.  Θα ντρέπονται και τα δικά σου παιδιά, όπως εκείνων, που θα κουβαλούν ένα τόσο επαίσχυντο όνομα.

 

Γράφαμε για τους παλιότερους «Λαγούς”:

 

 

Ράκα, η πρωτεύουσα του Iσλαμικού Κράτους -Τρόμος και θάνατος στην πόλη των 200.000 κατοίκων [εικόνες]

α. ΜΑΓΑΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΣΤΑΥΡΩΤΗΔΕΣ”!

 

….Τούτη την ιστορία για το θείο ,που τον σκοτώσαν στο καμπαναριό απάνω στο   Μελιγαλά, την είχα ακούσει χίλιες φορές. Αλλά τούτη που μολόγαγε  τώρα η μάνα του , πρώτη φορά την  ανάφερνε. Και «μια και κοιμάται το παιδί» της έδωκε η Σημούλα άδεια να την  ξεστομίσει.

“Οι Ντρολαίοι, μωρή Ασήμω, με  Χίτες από τα κάτου χωριά της Αντρίτσαινας. Μόλις, που λες, παλουκώσανε  όξω από το καφενείο  το κεφάλι του Περεκλή,  του βάλανε αναμμένο τσιγάρο στο στόμα και  στήσανε  οι αντίχριστοι χορό  στη μέση της πλατείας.   Κι απέ, στείλανε   έναν από δαύτους στο σπίτι του Τζανέτου στου Κουφόπλου και πήραν  το γραμμόφωνο που είχε φέρει εκείνος  απ΄την Αμερκή .Το επιτάζουμε,  του είπανε,  για την πατρίδα. Είχε καθήκο να το δώκει. Και τις πλάκες μαζί.

Και μόλις  τα κουβάλησε, τους παίρνει ο Ντρόλας τσούρμο  και παγαίνουνε, πού λες;   Στο πάνου Αλώνι, αγνάντια από το κονάκι της έρμης της Σταϊκούραινας ,της μάνας του παλουκωμένου. Μοιριολόγαγε η έρμη από το σούρωπο πού  μαθε το χαμπέρι για τον Περεκλή της . Κίνησε, είπανε, να πάει επί τόπου να κλάψει το παιδί της, να μαλλιοτραβηχτεί μπροστά στο ακέφαλο σώμα ,   αλλά της κόψανε το δρόμο οι Χίτες,  δεν την αφήκαν, τη γυρίσανε πίσω.

Και στήσανε, ακούς, οι φονιάδες  γλέντι τρικούβερτο  στ΄αλώνι, δέκα δρασκελιές λέμε από το σπίτι του σκοτωμένου. Μέσα μοιρολόγαγε η μάνα του κι απ΄έξω οι Χίτες πίνανε κρασιά και χορεύαν ούλη νύχτα  “Γρίβα μ΄ σε θέλει ο βασιλιάς.   Τέτοια πομπή, τέτοια προστυχιά  δεν είχε ματαγίνει στην Αντρίτσαινα. Μαγάρισαν τον τόπο τα λυσασμένα σκυλιά, οι Σταυρωτήδες    του κόσμου,  Σημούλα…”

….  Και τώρα οι άλλοι, αμετροεπείς και παράλογοι, αντί για συχώρεση και έλεος να ικετέψουν, τολμούν να απειλούν πως θα  ξαναπάνε στον τόπο του εγκλήματος, σαν …να μην τρέχει τίποτα!  Προκλητικοί και αμετάνιωτοι, όπως όλοι οι ασεβείς και οι άφρονες.  

    Τέτοια  ΄Υβρις  «δεν ματαγίνηκε. Μαγάρισαν τον τόπο τα λυσασμένα σκυλιά, οι Σταυρωτήδες    του κόσμου,  Σημούλα…”!

β. ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΟΥΚΗ.

Σήμερα το πρωί με το που είδα  αυτές  τις  βάρβαρες    εικόνες με τους Τζιχαντστές και  τα καρφωμένα κεφάλια,  σαν όφια  κολοβά   ξεχύθηκαν οι μνήμες από εκείνο το αυγουστιάτικο απόγεμα στην αυλή μας στο χωριό. Πίνανε πάλι Αννιώ και Ασημούλα το καφεδάκι τους . Κι εγώ  πιασμένος, όπως πάντα,  στην ποδιά τους  να μη χάσω λέξη από όσα λέγανε.    Μιλούσανε ξανά  για  τα παλιά .Για τον Καούκη ,όμως, τούτη τη φορά.

“Το παιδί, ήτανε από τα κάτου χωριά, της Πλατιάνας, της Κρέστενας,”, διηγιόταν  η Αννιώ.  “Αντάρτης.  Κουμουνιστής με αξίωμα. Τον είχε πιάσει με ενέδρα ο Ζάρας. Είχε πάει σπίτι  το  μαύρο ξαρμάτωτο,  να ξεπροβοδίσει  τον πατέρα του που ψυχομάχαγε. Τον  παραφύλαγε ο Ζάρας, τον έπιασε   και  τον ήφερε στην Αντρίτσαινα. Το είχε  δεμένο  πιστάγκωνα  ο παλιάνθρωπος   στην Τρανή βρύση.  Και πέρναγε ο κόσμος από μπροστά του  και τους διάταζε να τον φτύνουν. Τον είχε κανα δυο ώρες έτσι.  Και μετά,  βγάνει τη μαχαίρα  από την κασέλα  και πάει  να του πάρει το κεφάλι. Πέφτει απάνω ο Καρβούνης ,τον είχε χωροφύλακα στ΄ απόσπασμά του ο Ζάρας. -Καπετάνιο,του λέει μην το κάνεις .Δεν είμαστε Τούρκοι, αντίχριστοι. Να τον παραδώκουμε στη διοίκηση να δικαστεί . Του δίνει εκείνος μια με το βούρδουλα στη μούρη και μια σπωξιά και χραπ του πήρε του παλικαριού το κεφάλι.  Απέ μετά ,έτσι όπως έσταζε ο αίμα,  το πήρανε και το φέρανε στον πλάτανο, έξω από το  καφενείο του Θωμά και το καρφώσανε σε ένα παλούκι να το βλέπει ο κόσμος.  Του κρεμάσανε κι ένα τσιγάρο στο στόμα και παγαίνανε οι  Ντρόλιας με τους Χίτες και  του το ανάβανε.  Βάλανε μετά  και ένα γύφτο με νταούλι να τραγουδάει  το    ” Γρίβα μ σε θέλει  ο βασιλιάς” . Και χορεύανε ούλη  νύχτα στην “Αγορά”,μεθυσμένοι, μέχρι που το κεφάλι του  παιδιού δεν έσταζε σταγόνα πια  αίμα . Και την αυγή το ξεπαλουκώσανε και το  παίζανε οι Δαιμόνοι  μπάλα στη δημοσιά…  Να δώκει ο θεός άλλη μάνα να μη  ζήσει ποτέ  τί ζήσαμε εμείς οι καψερές…” ,απόσωσε τη διήγηση .

Δεν τελειώνει η φρίκη στον κόσμο , θεια  Αννιώ. Χτες εσύ, σήμερα  άλλες μανάδες,  αύριο  καινούριες θα θρηνούν  για  παιδιά  με παλουκωμένα κεφάλια…