ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ HOMO-NATURALIS.GR. “ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΦΛΕΒΑ ΧΡΥΣΟΥ”

 

Μέρα που είναι, είχαμε άλλο θέμα προγραμματίσει να ανεβάσουμε, ανάλαφρο και… διηγηματικό, όπως το “καλεί η μέρα”  και  κάνουμε χρόνια  τώρα.  Αλλά, όπως λένε και οι  διάδοχοι  του Γκέμπελς στις   οθόνες  και τα μικρόφωνά τους,   “διακόπτουμε τη ροή του προγράμματός μας για να σας μεταδώσουμε έκτακτη   Είδηση”.  Αλλά, υπεύθυνη,  σοβαρή,  υπαρκτή   όχι  σαν τις δικές τους   με τη γνωστή  συνταγή   “ψέμα-αίμα- σπέρμα”.

Και η σπουδαία είδηση,  η απόλυτα εξακριβωμένη και ηλεγμένη πληροφορία είναι τούτη και αφορά το  μεγάλο σκάνδαλο της Novartis:

΄Εχουμε  στα “χέρια” μας  ΠΑΛΙ ,  ΝΕΕΣ  αποδείξεις  και  πέραν πάσης αμφιβολίας και διάψευσης ,  ΣΤΟΙΧΕΙΑ που τεκμηριώνουν απολύτως το μεγάλο σκάνδαλο της φαρμακευτικής εταιρίας. Ακόμα πιο σοβαρά από εκείνα   παλιότερα που  είχαμε  δει με τα ίδια μας τα μάτια και είχαμε μιλήσει  εδώ γι΄αυτά.

Σημαντικές    είναι δύο εντελώς νέες πληροφορίες.  1. Πέραν των ήδη γνωστών ενόχων, εμπλέκονται στο ίδιο  σκάνδαλο  και  δύο (2)  νέα πολικά   πρόσωπα, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν  ακουστεί μέχρι σήμερα.  2. Ο κάτοχος του υλικού με τα στοιχεία που αναφέραμε, ήταν  άνθρωπος  πολύ κοντά στην  εταιρία με άμεση γνώση των πεπραγμένων του Κων/νου  Φρουζή και τουλάχιστον άλλων τεσσάρων εμπίστων  του ίδιου  στο σκάνδαλο της δωροδοκίας.

Ο  ΜΑΡΤΥΡΑΣ, επειδή  ακριβώς έχει και εμπειρία, αλλά και γνώση της διαφθοράς κα της διαπλοκής που επικρατούν στους ελληνικούς θεσμούς, απέφυγε μέχρι σήμερα να εμπλακεί, για να μη έχει την τύχη των “προστατευόμενων μαρτύρων”,  οι οποίοι     από αξιόπιστοι   μάρτυρες  κατέστησαν  πλέον κατηγορούμενοι!

Το  “υλικό”  του Μάρτυρα,   απολύτως ασφαλές αυτή την ώρα , υπό την επίβλεψη και τη φροντίδα     του γράφοντος  και έτοιμο για  δημοσίευση ανά πάσα στιγμή,  είναι σε γνώση άλλων δύο προσώπων με αποδεδειγμένη εντιμότητα, αξιοπιστία και  συμμετοχή σε κοινωνικούς αγώνες.    Θα τεθεί στη διάθεση των αρμόδιων αρχών και θα δημοσιευτεί,  μόνο όταν  οι συνθήκες   θα παρέχουν  εγγύηση νόμιμης και αντικειμενικής  αξιοποίησής του για τη  δικαστική ή άλλη διερεύνηση  του σκανδάλου.

Ως τότε, θα είμαστε εν  αναμονή για  καλύτερες  ημέρες  στο χώρο  της ελληνικής  δικαιοσύνης, κυρίως, αλλά και   προσδοκώμενων, σημαντικών   πολιτικών εξελίξεων στη χώρα.

Οψόμεθα ες Φιλίππους!