ΠΑΝΔΗΜΙΑ. “ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ” ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

                        ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ KAI  Η ΠΙΟ ΑΝΗΘΙΚΗ  “ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ”

΄Οσο συνεχίζεις να  βάζεις  στη ζωή σου  την Γκεμπελική συμμορία των δημοσιογράφων,  θα συνεχίζουν κι εκείνοι να σε κουμαντάρουν, να σε  κρατούν   ψυχικά  άρρωστο. Κατάθλιψη, τρομοκρατία, φόβος ,πανικός, σύγχυση  και αποπροσανατολισμός  είναι τα προϊόντα που πουλάνε.   Δουλειά τους να σε κρατούν στην τσίτα και την απόγνωση.

Βγάλε  από τη ζωή σου  την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, την  εφημερίδα, τον ιστότοπό τους .   Μη μένεις   όμηρος . Πρέπει να μάθεις να ζεις χωρίς  δυνάστες.    Ελευθερώσου.

Σε οδηγούν στην κατάθλιψη,  στραγγίζουν  κάθε σταγόνα  σεροτονίνης σου. Γι ΄αυτό νιώθεις άρρωστος και εκτεθειμένος   στην  κατάθλιψη.

Ξεκίνα. Κήρυξε τους τον πόλεμο σήμερα!

___________________________

Λασίθι: Ταυτοποιήθηκαν οι επτά δράστες της άγριας επίθεσης σε μετανάστες

“Εξιχνιάστηκε η υπόθεση επίθεσης σε βάρος αλλοδαπών, που έγινε την Τετάρτη 11 Αυγούστου, στο Λασίθι, με το περιστατικό να φέρνει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Η έφοδος της παρέας ντόπιων σε σπίτια Πακιστανών εργατών, τους οποίους ξυλοκόπησαν μέχρι τελικής πτώσης, τα έκαναν «γυαλιά καρφιά» στα σπίτια τους και τους λήστεψαν, έχει πάρει διαστάσεις και η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας έφερε αποτέλεσμα.

Μάλιστα, τα θύματα κατέθεσαν ότι πίστευαν πως δεν βγουν ζωντανοί από τα χέρια των ατόμων που τους επιτέθηκαν”.

Η επίθεση στην Σακελλαροπούλου, ο φράχτης και ο ιδεασμός της Αριστεράς

 

***

΄Εχουν, λοιπόν,  καλή δασκάλα στο Λασίθι. Την εκπρόσωπο του υψηλότερου θεσμού της χώρας που “βαράει προσοχές”   μπροστά  από το τείχος του αίσχους. (Και όχι μόνο).

Για δείτε ένα  απόσπασμα από τα εκατοντάδες κείμενα συμπαράστασης στην  πρόεδρο της Δημοκρατίας από ακροδεξιά .  Αλλά, πρώτα επίσης  στις επάλξεις της υπεράσπισης της  καλής αυτής κυρίας , από…αρστερά τώρα,  είναι  το Documento και η efsyn. (Αλλά, προς τί η απορία μας;)

“Η επίθεση στην Σακελλαροπούλου, ο φράχτης και ο ιδεασμός της Αριστεράς

Γιάννης Σιδέρης

LIBERAL

Είναι ο νέος ιδεασμός. Για να είσαι αριστερός πρέπει η χώρα σου να είναι προσπελάσιμη σε όποιον γουστάρει. Το πρόβλημα είναι πως δεν αποτελεί ιδεασμό μόνο μιας μικρής οργάνωσης. Είναι και της επίσημης κοινοβουλευτικής Αριστεράς.

…Τον «λύπησε βαθύτατα» η επιλογή της Προέδρου της Δημοκρατίας να «τιμήσει» (τα εισαγωγικά του Φίλη), με την παρουσία της τον φράχτη του Έβρου. Αδυνατούμε (ο πληθυντικός του Φίλη) να αντιληφθούμε τους λόγους της επίσκεψής της και των δηλώσεών της με φόντο αυτό το τείχος.

Ο πρώην υπουργός δίνει και συμβουλές στην Πρόεδρο, λέγοντας ότι έπρεπε να μείνει μακριά από τον φράχτη τη μισανθρωπίας και των ανθρώπινων τραγωδιών, καθώς ο Έβρος και όλη η επικράτεια έχουν αρκετά μέρη πιο κατάλληλα για δηλώσεις απέναντι στον τουρκικό εθνικισμό και τις προκλήσεις Ερντογάν”.

΄Οντως , φοβερή  δασκάλα!

Μόνο, που αν και νομικός η ίδια,  λησμονεί πως ο ηθικός αυτουργός ενός εγκλήματος έχει την ίδια τιμωρία με τον φυσικό.  Αν την κατονομάσουν οι δράστες; Αν πουν  πως τούτοι ,προχώρησαν πιο πέρα και έκαναν  πράξη το συμβολισμό του κορυφαίου θεσμού μιας Πολιτείας,  μπροστά στο φράκτη  του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας; Θα έχουν άδικο;

Ονόματα και φωτογραφίες;  Τα ξεχάσατε.   Μην δούμε τις μούρες τους!  Σε άλλες περιπτώσεις είστε τόσο πρόθυμοι .   Σκοπεύετε να τους κουκουλώσετε κι αυτούς;

Το κάνατε για 60 δολοφονίες και 3.500 κακοποιήσεις.  Σας μάθαμε πια.

_________________________________________________

                                    ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Σφίγγει ο κλοιός: Μόνο εμβολιασμένοι από φθινόπωρο σε κλειστούς χώρους

Γκίκας Μαγιορκίνης: Κάποτε οι άνθρωποι πίστευαν ότι το εμβόλιο προκαλεί αγελαδόμορφες παραμορφώσεις | tanea.gr

«Οι παρανοϊκοί ιδεασμοί για τον εμβολιασμό είναι τόσο παλιοί όσο τα εμβόλια. Αυτή η (ευρέως γνωστή) γελοιογραφία από το 1802 αποτυπώνει το πώς ο δαμαλισμός (δλδ ο εμβολιασμός με τον συγγενικό στην ευλογιά ιό της δαμαλίτιδας που προσβάλει της αγελάδες και προστατεύει από τον ιό της ευλογιάς) είχε εξάψει την φαντασία του κόσμου για παραμορφωτικές παρενέργειες”. (Γκίκας Μαγιορκίνης, καθηγητής Επιδημιολογίας).

” Η κυβέρνηση σφίγγει τον κλοιό για τους ανεμβολίαστους, διαμηνύοντας ότι δεν πρόκειται να χαλαρώσει τα μέτρα για τους κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας το φθινόπωρο, όταν η σταδιακή επιδείνωση του καιρού ουσιαστικά θα καταστήσει αδύνατη τη χρήση των ανοιχτών χώρων, οι οποίοι σήμερα λειτουργούν ως μεικτοί.

Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι από τον Σεπτέμβριο όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι δεν θα έχουν δυνατότητα εισόδου στους κλειστούς και θερμαινόμενους χώρους εστιατορίων, μπαρ και κέντρων διασκέδασης, οι οποίοι θα παραμείνουν αμιγείς.

Αντίθετα, οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να εισέλθουν απρόσκοπτα, απλώς παρουσιάζοντας στην είσοδο το ψηφιακό πιστοποιητικό και την ταυτότητά τους.

Την κυβερνητική στρατηγική σκιαγράφησε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε την Πέμπτη. «Δεν θα πληρώσουν οι εμβολιασμένοι τους λίγους ανεμβολίαστους», είπε χαρακτηριστικά.”

***

Μπράβο! ΄Ενα, ακόμα,  θετικό, κυβερνητικό  βήμα.  Και αυτό το κατάλαβε καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πως   το κομματικό κόστος   θα έρθει  από τη μη πίεση, όχι από  την πίεση στους ανεμβολίαστους.

Κάτι που ακόμα να το “πιάσει” ο Αλέξης Τσίπρας .  Ξάπλωσε και πάει  σε δυο βάρκες!  Και με αυτούς και με τους άλλους.

Η  ουσία  είναι μία.  Η  Αντιπολίτευση  έπαιξε ανεύθυνα  (και συνεχίζει να το κάνει)  με την πανδημία. Το έκανε με το  αντισυνταγματικό lockdown . Τώρα και με τους ανεμβολίαστους. Για να μη θυμίσουμε την εγκληματική στάση απέναντι στον εμβολιασμό του πρωτοκλασάτου στελέχους τους , του   Παύλου Πολάκη.

Πέραν τούτων,   τους διαφεύγει  στην Αντιπολίτευση πως χάνουν χιλιάδες ψήφους με την αμφίσημη τούτη στάση που κρατούν  . Ο κόσμος  θέλει  τα εμβόλια.  Οι αντιεμβολιαστές  είναι ελάχιστοι  και γραφικοί.  Αυτές τις ψήφους  στοχεύει ο ΣΥΡΙΖΑ;

“Χαρακίρι” κάνανε  από την αρχή στο θέμα της πανδημίας. Πέρα από την ανεύθυνη και επικίνδυνη  στάση που κράτησαν  στη δημόσια υγεία ,την καταπάτηση του Συντάγματος και  την απαξίωση των θεσμών.

Αντί να μην  αφήσουν  από την πρώτη στιγμή την κυβέρνηση   σε “χλωρό κλαρί” που επί μήνες διέπραξαν  έγκλημα, αφού δεν είχαν να δώσουν  μάσκες στον κόσμο, ούτε  τρόπους ιχνηλάτησης του ιού και απαγόρευσης εισόδου στη χώρα των φορέων,  συναίνεσαν και τούτοι  μετά από την πίεση των  καιροσκόπων Γκεμπελίσκων στο συνταγματικό πραξικόπημα του εγκλεισμού  για 7 μήνες.  Μετά, που το πήραν  είδηση , ήταν αργά.

Τώρα, πάλι   κάνουν τα ίδια με τους αντιεμβολιαστές. “Δυο καρπούζια στην ίδια μασκάλη”.

“΄Εβαλαν τα δάχτυλα και  βγάλανε  τα μάτια τους”.  Καλά να πάθουν. Ποιους συμβούλους,  άραγε, έχουν εκεί στην Κουμουνδούρου; Δεν προλαμβάνουν καλύτερα την Πελώνη, τώρα που έμεινε και άεργη;

2. Η Τουρκία απορρίπτει το ελληνικό διάβημα για την απέλαση Βαρυθυμιάδη -«Εγιναν όλα νομότυπα»

Τουρίστες στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας με φόντο την Αγιά Σοφιά

“Η Τουρκία απορρίπτει το έκτακτο διάβημα του ελληνικού ΥΠΕΞ σχετικά με τη απέλαση του προέδρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Γιώργου Βαρυθυμιάδη.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας, πρέσβης Τανσού Μπιλγκίτς ο κ. Βαρυθυμιάδης «δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις εισόδου στη χώρα» και ότι όλα έγιναν «με βάση τους νόμους και τους κανόνες» που ισχύουν στην Τουρκία”.

***

Μια ερώτηση απλή και κατανοητή.   Υποτιθέσθω   πως  ένας Τούρκος  θέλει  να πάει στη Θράκη   για μια διάλεξη στους ομοεθνείς του,  όταν είναι γνωστό πως τούτος  στη χώρα του είναι σκληρός εθνικιστής και επικριτής της δικής  μας.  Και μάλιστα,  η ομιλία του θα  αναφέρεται  στην ιστορικά βεβαιωμένη  και βάρβαρη  γενοκτονία των Τούρκων στη Τρίπολη από τους  δικούς μας   το 1821.   Θα του επέτρεπαν οι… αντιεθνικιστές ΄Ελληνες να πάει στην Κομοτηνή για να μιλήσει;

“Στου κρεμασμένου το σπίτι δε μιλάνε για σκοινί”. ΄Ιδιοι είστε με τους απέναντι στην εθνικιστική σας τύφλα .  Για να μην πω ότι κάποιες φορές οι Ελληνάρες είναι  ακόμα πιο θερμοκέφαλοι.  ΄Οπως στις  πασιφανείς παραβιάσεις των συνθηκών για την αποστρατικοποίηση των νησιών.

Απλώς, δεν έχετε   ποιον να σας τα ψάλλει.  Τα Γκεμπελάκια κι εδώ και απέναντι , από τη δεξιά ως την αριστερά, ως αρουραίοι,   είναι όλοι ίδιοι.  Τρώνε κι από τον εθνικισμό ψωμί. Και  μάλιστα  έχουν τα “ελληνοτουρκικά”  επάγγελμα . Τάχα ειδικοί. Του… ποπού!  Της τσέπης  είναι μόνο ειδικοί.    Μην τα ξαναλέμε

3.Προ των πυλών της Καμπούλ οι Ταλιμπάν – Η πρεσβεία των ΗΠΑ καίει απόρρητα έγγραφα

Στήλες καπνού στον ουρανό από τις μάχες Ταλιμπάν – κυβερνητικών δυνάμεων στην Κανταχάρ

τί κάνουμε τώρα χωρίς “Βαρβάρους”;

Τελικά οι Αμερικανοί δεν ήταν  απλώς μια κάποια λύση.΄Ηταν η λύση σε μια χώρα που  ο φονταμενταλισμός   διψά  για  ποτάμια αίμα, επιβάλει    σκοταδισμό ,Μεσαίωνα, τρέφει   παραφροσύνη και  υστερία, προξενεί απέραντο  πόνο.   Και φυσικά την  πληρώνουν, όπως πάντα, οι αθώοι,  όσοι δεν είναι ίδιοι με εκείνους,  τους θύτες τους.

Το έχουνε επισημάνει άπειρες φορές.  Να το πούμε άλλη μια. Η Αμερική που ξέραμε  της “Καμπότζης, του Λάος και του Βιετνάμ”, έχει προ πολλού  αποσυρθεί από το προσκήνιο των “φονιάδων των λαών”.    Τη σκυτάλη πια την παρέλαβε  περιχαρής, ο  σφόδρα αιμοσταγής,  ως νεοφώτιστος,  ο πολύς Πούτιν.

600-700.000 νεκρούς  μετρά ο πόλεμος στη Συρία. Δικοί του νεκροί, του δικτάτορα της Ρωσίας και του ομολόγου και συμμάχου του ΄Ασαντ .

Στη χώρα μας έχουμε μπροστά  μας το έγκλημά τους.  Ζούμε καθημερινά κι εμείς  μαζί τους,  το μαρτύριο  των Σύριων προσφύγων, που κυκλοφορούν σαν σκιές,   πένητες, ταλαιπωρημένοι   και διωκόμενοι από τον ντόπιο  σκυλολόι των ρατσιστών  στα στενά της Αχαρνών και της Λιοσίων.  Θύματα  και  αυτοί  του Τσάρου, του νέου φονιά των λαών.

Στις ημέρες μας ,το μεγαλύτερο έγκλημα της Αμερικής ήταν  η ισοπέδωση του Ιράκ.  Μια εισβολή που  εμφανίστηκε ως απάντηση στα δραματικά συμβάντα της 11ης Σεπτέμβρη 2001,  ως εκδίκηση και “εκτόνωση”.  Αλλά , δεν είχε καμιά σχέση  τέτοια τιμωρία με τους ενόχους. ΄Ηταν “πρόφαση εν αμαρτίαις”. Και ο Τζορτζ  Μπους με το τότε επιτελείο του χρεώθηκαν  αποκλειστικά εκείνο το κακό.   Ατιμώρητοι εγκληματίες πολέμου.

Από κει και ύστερα οι Αμερικανοί, είναι ηλίου φαεινότερο πως κρατούν τις ισορροπίες στον κόσμο. ΄Ο,τι και να γίνει,  όποια καταπάτηση δικαιωμάτων , ακόμα και μικρή , λαών και μειονοτήτων , την Αμερική φωνάζουν! Σαν να είναι υποχρεωμένη αυτή η χώρα, σαν να την όρισαν από κάπου  να παρέχει προστασία και ασφάλεια στους αδικημένους.

Και για να μη λέμε πολλά. Ποιος θα επέλεγε, πλην εκείνου του  μεθύστακα  και κλέφτη  Γάλλου ηθοποιού Ντεπαρντιέ, να ζήσει στη Ρωσία του δικτάτορα Πούτιν ;  Σε μια (Θου, Κύριε!)… κομμουνιστική Κίνα  ή σε μια Βόρεια Κορέα  του παρανοϊκού  “Μπούλη”;

Για ρωτήστε, πάει ο Κουτσούμπας να ζήσει, όχι ως στέλεχος στο κόμμα, ως εργάτης στην Πιονγιάνγκ;  Σε μια βδομάδα μέσα θα τον είχε ρίξει  βορά στο λάκκο με τα   λυσσασμένα σκυλιά  ο δικτάτορας. Αλα ο  δικός  του Στάλιν,  μια άλλη εποχή.

Βάλτε το χέρι στην καρδιά και πείτε μας,  Σταλίνες.    Αν έχετε στοιχειώδη σεβασμό στο μυαλό και τη συνείδησή σας!

4. Λιονέλ Μέσι: Το νέο αστέρι της Παρί Σεν-Ζερμέν οδηγεί τα καλύτερα και ακριβότερα αυτοκίνητα

messi

Τώρα τί να του πεις του  ανόητου οπαδού  που  πίνει νερό στο όνομα των Μέσι; Να τον θεωρήσω   σώφρονα;  Να τον αποκαλέσω συμπολίτη μου. Δεν το ήξερα. “Η κόλασή  μου είναι”.

Η  επάρατη οικονομία της  Αγοράς  σε τέτοιους  στηρίζεται.  Σε εκείνους που προσκυνούν  τα  είδωλα  του  καταναλωτισμού ,που τους  προσφέρουν ” άρτον και θεάματα” στη μίζερη ζωή τους, ΄Αξιος ο μισθός τους!

5.Μοιάζουν σαν αδελφές, ποια είναι η μητέρα και ποια η κόρη; Ο κόσμος παθαίνει σοκ όταν το μαθαίνει

Μητέρα και κόρη σε ροζ αθλητικές φόρμες

iefimerida.gr

***

Εσείς πάθατε σοκ όταν  το μάθατε; Αν το μάθατε.

Αν έκανες  κλικ για να διαπιστώσεις  ποιο από τα δυο  σούργελα  είναι “το μήλο που πέφτει  κάτω από τη μηλιά”,   δεν είσαι διαφορετικός από  δαύτες.

Σκουπιδοφάγε  στην απέραντη  χωματερή  του Ράπτη ,   καλή όρεξη! Κι εσύ  η κόλασή μας είσαι”.