Η ΧΑΜΕΝΗ ΟΙΧΑΛΙΑ “ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΗΜΑΤΑ” ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ KAI  Η ΠΙΟ ΑΝΗΘΙΚΗ  “ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ”

΄Οσο συνεχίζεις να  βάζεις  στη ζωή σου  την Γκεμπελική συμμορία των δημοσιογράφων,  θα συνεχίζουν κι εκείνοι να σε κουμαντάρουν, να σε  κρατούν   ψυχικά  άρρωστο. Κατάθλιψη, τρομοκρατία, φόβος ,πανικός, σύγχυση  και αποπροσανατολισμός  είναι τα προϊόντα που πουλάνε.   Δουλειά τους να σε κρατούν στην τσίτα και την απόγνωση.

Βγάλε  από τη ζωή σου  την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, την  εφημερίδα, τον ιστότοπό τους .   Μη μένεις   όμηρος .  Ελευθερώσου.

Σε οδηγούν στην κατάθλιψη,  στραγγίζουν  κάθε σταγόνα  σεροτονίνης σου. Γι ΄αυτό νιώθεις άρρωστος και εκτεθειμένος   στην  κατάθλιψη.

Ξεκίνα. Κήρυξε τους τον πόλεμο σήμερα!

(Μόνιμη ανάρτηση)

_________________________________________________

                                       ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ

1. Το «έγκλημα» της κυρίας Προέδρου

εφσυν

“Η τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή που ζούμε τις τελευταίες μέρες έγινε αφορμή για τη διατύπωση κάθε λογής θεωριών συνωμοσίας, αλλά ταυτόχρονα θεωρήθηκε από πολλές πλευρές και μια καλή αφορμή για ξεκαθάρισμα πολιτικών λογαριασμών. Ξεχωρίζει η «από τα δεξιά» επίθεση στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με αφορμή μια απόφαση του ΣτΕ, στην οποία υπήρξε εισηγήτρια, ενώ πρόεδρος ήταν ο Κώστας Μενουδάκος, ο σημερινός πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων”.

k-sakellaropoyloy-apo-ton-evro-i-ellada-den-dechetai-aparadektes-diekdikiseis-kai-apeiles-apo-kanenan-561364882

Η Σακελλαροπούλου στον Φράκτη: «Η Ελλάδα δεν δέχεται απαράδεκτες διεκδικήσεις και απειλές από κανέναν» (Η  Καθημερινή).

****

Διπολισμός κάργα στους  συντάκτες της κολεκτίβας . Και γιατρεμό δεν έχουν.  Αγνοούν  πως η   μισθαρνία  από την εμπορία   των  “ιερών  και όσιων” της Αριστεράς είναι ΄Υβρις  και έγκλημα καθοσίωσης.

“Ξεχωρίζει η «από τα δεξιά» επίθεση στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου”, μας ενημερώνει ο …αριστερός (με το αζημίωτο κι αυτός ) Δημήτρης Ψαρράς. Ενώ η Σακελαροπούλου, ως γνωστό, είναι …Ακρο-αριστερή  κα την χτυπούν από Ακρο- δεξιά!

Αλλά για ποια από τουλάχιστον μια ντουζίνα  καραμπινάτες  ακροδεξιές “εξετάσεις” που έδωσε κατά καιρούς   η  πρόεδρος της Δημοκρατίας, τη χτυπούν οι “αντίπαλοι”; Θα μας πει ο Δημητράκης;

Είπαμε, ΟΛΟΙ  οι αρουραίοι της Δημοσιογραφίας ίδια  μούρη. Για το ψωμί μας , ρε γαμώτο!  “Ας  πάε και το παλιάμπελο”.

2.Ορκίστηκαν οι νέοι υπουργοί μετά τον μίνι ανασχηματισμό

Ακης Σκέρτσος, Γιάννη Οικονόμου, Χρήστος Τριαντόπουλος, Θεόδωρος Λιβάνιος, Γιώργος Στύλιος

Ευτυχώς! ΄Ερχονται καλύτερες μέρες τώρα πια με το νέο ανασχηματισμό για όλους μας. Αυτό ,ακριβώς, που χρειαζόταν  τούτες τις ώρες και περίμενε με κομμένη την ανάσα η χώρα.

Είδες ανακλαστικά και ετοιμότητα ο πρωθυπουργός τους; ΄Οχι ,που θα διέθετε αυτογνωσία και επίγνωση  της κατάστασης.

Πάτε στοίχημα; Σύντομα θα βγει οι ” Παναγόπουλος και  Φαναράς” Α.Ε  και  με πέτσινη δημοσκόπηση θα μας διαβεβαιώσουν   πανελλαδικά πως και μετά το “γαία ελληνική πυρί μιχθήτω” ο Κούλης τους  συνεχίζει να είναι ο πιο…δημοφιλής και αγαπητός πρωθυπουργός  των Ελλήνων.

Βρεγμένη σανίδα που σας χρειάζεται,  Κογιόνηδες!

 

3. α. Μακελειό στο Πλίμουθ: 23χρονος παρθένος, μισογύνης, λάτρης των όπλων ο δράστης.

Jake Davison

β. Τρεις αδελφές στη Ρωσία σκότωσαν τον παιδεραστή πατέρα τους που τις βίαζε

Η Κρεστίνα Χατσατουριάν, η μεγαλύτερη από τις τρεις αδελφές, με τη μητέρα της, Αουρέλια

γ. Σέρρες: Προφυλακιστέος ο 21χρονος που δολοφόνησε τον 20χρονο  για τα μάτια μιας κοπέλας.

Σέρρες 21χρονος στον εισαγγελέα

δ. Βίντεο σοκ: Γυναίκα με μαχαίρι καρφωμένο στο φρύδι μετά από «επίθεση από τον μεθυσμένο σύζυγό της»

μαχαίρι γυναίκα υποφέρει

iefimerida.gr (στην ίδια σελίδα σήμερα)

**

΄Αρρωστη συνομοταξία των κοντυλοφόρων παγκόσμια. Νοσηρά μυαλά, σαλεμένα.

Αν δεν έχει το αίμα …σπέρμα και σε καθημερινή βάση   “δε λέει”. Δεν υπάρχει στην ουσία χρήσιμη …ενημέρωση,  χωρίς τέτοια υλικά και ύλη!    Κανόνας της εμπορικής αλητείας.

Να υποθέσουμε το ίδιο  και για εκείνους που μπαίνουν  στην πορνοφυλλάδα,  περιμένουν  πώς και πώς και απολαμβάνουν τα σκουπίδια μιας τέτοιας “ειδησεογραφίας”;

4.Ανασκαφές στην Αμάρυνθο Εύβοιας: Στο «φως» μελανόμορφα αγγεία, πήλινα και χάλκινα ειδώλια, κοσμήματα

αγγειο ανασκαφη

αγγεια

ανασκαφη

ανασκαφη

Ήδη από τις πρώτες μέρες της νέας ανασκαφικής περιόδου ήρθαν στο φώς σημαντικά ευρήματα από το εσωτερικό του ναού, τα οποία συμπληρώνουν τα αναθήματα του β’ μισού του 6ου αι. π

Ταυτόχρονα, κατά τη φετινή ανασκαφική περίοδο ξεκίνησε και η έρευνα στις παρυφές του διπλανού λόφου Παλαιοεκκλησιές, με στόχο την κατανόηση του λόγου της μετατόπισης των ανθρώπινων δραστηριοτήτων από το λόφο στην πεδιάδα και της μετατροπής του προϊστορικού οικισμού σε ιερό.

Αμέσως κάτω από την επιφάνεια του εδάφους εντοπίστηκε ένα μεσαιωνικό κτίριο, ενώ, βαθύτερα, το τμήμα ενός κτιρίου της Εποχής του Χαλκού, με άφθονη μυκηναϊκή κεραμική.

Σημειώνεται ότι ο προϊστορικός οικισμός στην κορυφή του λόφου ήταν ήδη γνωστός από παλαιότερες ανασκαφές της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ευβοίας και αναφέρεται σε πινακίδα Γραμμικής Β γραφής από το ανάκτορο της Θήβας.

Ένας τρίτος ερευνητικός άξονας είναι η επιφανειακή έρευνα ανάμεσα στην Ερέτρια και την Αμάρυνθο, η οποία αποσκοπεί στην ιχνηλάτηση της ιεράς οδού που αναφέρεται στις αρχαίες πηγές και η οποία συνέδεε τη μητρόπολη με το σημαντικότερο ιερό της.

****

Πάνω από την Αμάρυνθο και την Ερέτρια, στα  “ψηλόκορφα” βουνά με τους δυνατούς αέρηδες, τοποθετήσαμε λίγα χρόνια πριν τη χαμένη Οιχαλία , με τη Μυκηναϊκή Ακρόπολη πάνω από το  χωριό Καμπιά.

Από τη χαμένη πόλη της Οιχαλίας  στα κράσπεδα της οποίας έφτανε η θάλασσα  ,όταν τα νερά  αποχώρησαν,  μετατοπίστηκαν και οι άνθρωποι με τις δραστηριότητές τους κάτω προς τη ν Ερέτρια και Αμάρυνθο  και Δυτικά προς σημερινή Αρτάκη και ΕξωΠαναγιά.

(Παραθέτουμε την εργασία της έρευνας    που παρουσιάσαμε  το 2006 σε ημερίδα στη Στενή  Ευβοίας    με τίτλο “Στα ίχνη της Χαμένης Οιχαλίας”:

(http://www.homo-naturalis.gr/home/content/view/190/77/)

5. Καλιφόρνια: Συνωμοσιολόγος, οπαδός της Qanon, σκότωσε τα παιδιά του πιστεύοντας ότι έχουν «DNA ερπετών»!

O συνωμοσιολόγος Μάθιου Τέιλορ Κόουλμαν

Γέμισε ο κόσμος θεοπάλαβους.  ΄Οχι πως δεν υπήρχαν πάντα.  Αλλά, παλιά, έλεγες,  ήταν  Μεσαίωνας,  προκατάληψη,  θρησκευτικός φανατισμός, διάβολος,  άγνοια, πόλεμος στη επιστήμη. Σήμερα, όμως  που σύντομα τα ταξίδια στο διάστημα θα γίνουν ρουτίνα ;

Τί μπορεί να παθαίνει το μυαλό του ανθρώπου  (και  έδρα της συνείδησης),  τόσο   διαστροφικό, ώστε να δολοφονεί  κάποιος  ακόμα και τα ίδια του τα παιδιά για  τέτοιες ακραίες συνωμοτικές θεωρίες;

Φρίκη!