ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΥΣΩΝΕΣ, ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

                           ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ KAI  Η ΠΙΟ ΑΝΗΘΙΚΗ  “ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ”

΄Οσο συνεχίζεις να  βάζεις  στη ζωή σου  την Γκεμπελική συμμορία των δημοσιογράφων,  θα συνεχίζουν κι εκείνοι να σε κουμαντάρουν, να σε  κρατούν   ψυχικά  άρρωστο. Κατάθλιψη, τρομοκρατία, φόβος ,πανικός, σύγχυση  και αποπροσανατολισμός  είναι τα προϊόντα που πουλάνε.   Δουλειά τους να σε κρατούν στην τσίτα και την απόγνωση.

Βγάλε  από τη ζωή σου  την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, την  εφημερίδα, τον ιστότοπό τους .   Μη μένεις   όμηρος .  Ελευθερώσου.

Σε οδηγούν στην κατάθλιψη,  στραγγίζουν  κάθε σταγόνα  σεροτονίνης σου. Γι ΄αυτό νιώθεις άρρωστος και εκτεθειμένος   στην  κατάθλιψη.

Ξεκίνα. Κήρυξε τους τον πόλεμο σήμερα!

(Μόνιμη ανάρτηση)

________________________________

                                 Α΄

ΕΛΛΑΔΑ 11/08/2021,17.54

Κορωνοϊός: 3.475 νέα κρούσματα, 226 διασωληνωμένοι, 19 θάνατοι

ΕΛΛΑΔΑ  11/08/2021  23:41
Χαλκιδική: Οι κεραυνοί έκαναν τη νύχτα… μέρα -«Ποτάμια» οι δρόμοι, απίστευτες εικόνες και βίντεο.

ΕΛΛΑΔΑ  11/08/2021  23:36
Μικροσωματίδια από τη φωτιά στην Εύβοια έφτασαν μέχρι την Αράχωβα και τον Κορινθιακό -Οι συμβουλές των ειδικών

ΕΛΛΑΔΑ  11/08/2021  23:15
Φωτιά στην Αρκαδία: Οι αναζωπυρώσεις το μεγάλο «αγκάθι» -Συγκλονιστικές εικόνες από τα καμένα

ΚΟΣΜΟΣ  11/08/2021  20:46
Φλέγεται η Μεσόγειος: Πανευρωπαϊκό ρεκόρ με 48,8 βαθμούς Κελσίου στη Σικελία -5 νεκροί από τις πυρκαγιές στην Ιταλία

GREEN  11/08/2021  22:34
Σάκης Αρναούτογλου: Ο αντικυκλώνας Lucifer έφερε 48,8 °C στην Ιταλία -Δεν έρχεται στην Ελλάδα

ΕΛΛΑΔΑ  11/08/2021  18:02
Τοπίο θλίψης: Οι πρώτες εικόνες από τις καταστροφές σε χωριά της Εύβοιας, μέσα από 30 καρέ

ΕΛΛΑΔΑ  11/08/2021  22:06
Φωτιά στην Εύβοια: Ανατριχιαστικό ηχητικό από τις επικοινωνίες των πυροσβεστών – «Θα μας καεί η Γαλατσώνα»

Πηγή: iefimerida.gr

( Πρωτοσέλιδα, τρομακτικά κείμενα στη σειρά από τη γνωστή ,εκτός των άλλων και πορνοφυλλάδα.  Σε όλη την ύλη της ,δε θα βρεις ούτε μονόστηλο με χαρούμενα, ελπιδοφόρα, υγιή μηνύματα. Μόνο Θλίψη, πένθος, μαυρίλα!).

                                                Β΄

12.08.2021, 00:15
Βρέχει στις πληγείσες περιοχές της βόρειας Εύβοιας
efsyn.gr

(Μια  και μοναδική-“μονολεκτική” ευχάριστη είδηση σήμερα για τη βροχή ,που έσβησε τις φωτιές,  καταχωνιάστηκε τελευταία ή  την παρέλειψε εντελώς  η πλειοψηφία των  Μέσων λοβοτομής     της  μαφία του τρόμου.  Διάλεξαν να δημοσιεύουν, όπως πάντα φοβιστικά, τρομακτικά, πανικού  κείμενα, που συνοδεύονται  από φωτογραφίες ή  βίντεο αποκαρδιωτικά).

****

‘ Εχει ξεκινήσει εδώ και καιρό  παγκόσμια  το χτίσιμο μιας Οργουελικής αυτοκρατορίας  που την αποκαλούν με τον παραπλανητικό όρο   Μιντιακή ,  Μαζικής Ενημέρωσης ή  Τύπο.  Στην ουσία η πραγματική της ταυτότητα είναι αυτή της  Γκεμπελικής, προπαγάνδας ,της  τρομοκρατίας και  της παραπληροφόρησης.  Παλιότερα, ο ίδιοι τέκτονες και εργολάβοι είχαν ξανά επιχειρήσει την ίδια προσπάθεια, αλλά  δεν είχαν τόσες και τέτοιες καλές ευκαιρίες να τις “πιάσουν από τα μαλλιά”, για να πετύχουν όσα άκοπα και γρήγορα  πέτυχαν σήμερα,  σε κάποιους μήνες μέσα.

Η μεγάλη  ευκαιρία τους ήταν η πανδημία.  “Θεόσταλτο δώρο”  ένας ιός, όχι από τους πλέον επικίνδυνους, τουλάχιστον από εκείνες τις πανδημίες που γνωρίζουμε  στους ιστορικούς χρόνους ,που  θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα ,συνέπεια και αποτελεσματικότητα, από την πρώτη στιγμή,  αν δεν υπήρχε η συγκεκριμένη παγκόσμια δικτατορία   επί της  ορθής ενημέρωση και της διάδοσης της πληροφορίας.

Αρχικά, προπαγάνδισαν με την πρόσληψη αχυρανθρώπων λοιμωξιολόγων αλλά  και..ειδικών  περί της πανδημίας celebrities, διψασμένων για αναγνωρισιμότητα και χρήμα ,την επικινδυνότητα του ιού και  αντί να υποδείξουν τα  ενδεικνυόμενα  και αποτελεσματικά μέτρα (υποχρεωτική μάσκα, ανίχνευση ιού και απαγόρευση εισόδου στις εισόδους των χωρών στους προσβληθέντες, απαγόρευση συναθροίσεων  και εκδηλώσεων),  δε στήριξαν ΚΑΝΕΝΑ από αυτά .

Αντίθετα, επί μήνες δεν υπήρχαν, για παράδειγμα  ΜΑΣΚΕΣ  ούτε για δείγμα παγκοσμίως!  Αλλά ούτε μηχανήματα-εργαστήρια  ή άλλα μέσα ανίχνευσης του ιού.  Οι δε  μετακινήσεις  τους πρώτους ΚΡΙΣΜΟΥΣ  μήνες ήταν ελεύθερες με τη διασπορά του ιού να είναι πλέον παγκόσμια και  μια τοπική επιδημία να  γιγαντωθεί και να εξαπλωθεί σε πανδημία πλέον.

Η  βιομηχανία παραπλάνησης δεν έβγαλε τσιμουδιά. Υποτίθεται πως ο βασικότερος στόχος του Τύπου είναι η κριτική του έργου των    κυβερνήσεων και των θεσμών   και η καταγγελία διαμαρτυρία των παραλείψεων, των αδυναμιών και του τρόπου διαχείρισης της εξουσίας  τους. Δεν το έκανε ποτέ αυτή η  αισχρή, παγκόσμια ,κερδοσκοπική  συμμορία.

Κι αυτό γιατί στόχους τους ήτα να παρασύρουν τις κυβερνήσεις στην επιβολή μιας  συνταγματικά ανεπίτρεπτης εκτροπής, ενός καταστροφικού  lockdown που εξυπηρετούσε αυτά, ακριβώς,  τα σχέδια της επικράτησης μια παγκόσμιας Οργουελικής, δικτατορικής εξουσίας ,πάνω από τα Συντάγματα, τις εξουσίες και τους θεσμούς. Και το πέτυχαν.

Παράσυραν με την απειλή πως θα  κατάγγελλαν στους λαούς  τις κυβερνήσεις, να προχωρήσουν στη φυλάκιση σχεδόν ολόκληρου του πληθυσμού της γης  επί μήνες. Πρωτοφανές και ανήκουστο ιστορικά, πολιτικά , δικαιιά, νομικά τέτοιο φαινόμενο  από τότε που γνωρίζουμε την ιστορία της ανθρωπότητας.

ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ  ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΜΕ  ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΩΣ  ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.  ΄Ηταν ο μόνος τρόπος να κρατήσουν αιχμάλωτους τόσους πολλούς και επί  τόσο χρόνο, χωρίς καμιά λαϊκή ή  άλλη θεσμική αντίδραση. Σε άλλες εποχές, αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο, θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες . Αυτό, ακριβώς, που δε συνέβη στο πρόσφατο  σχεδόν 7μηνο  του ανθρωποκτόνου lockdown

Με τόσο χρόνο και σχεδόν στο σύνολό του έγκλειστο   τον παγκόσμιο  πληθυσμό , ήταν εύκολο  δια των ελεγχόμενων  Μέσων τους  (τηλεόραση, ραδιόφωνο,  εφημερίδα, ιστότοπο,  κινηματογραφικά σκουπίδια), ό,τι ,ακριβώς,  είχε για πρώτη φορά επινοήσει και εφαρμόσει ο Ναζί υπουργός προπαγάνδας,  να περάσουν και τούτοι την πλύση  εγκεφάλου  που ήθελαν. ΄Ετσι, κάθε αιχμάλωτος με τόσο χρόνο αδράνειας στη διάθεσή του,  χωρίς δουλειά, ενασχόληση, έξοδο, δραστηριότητα, διασκέδαση, αντίθετα υπό το κράτος φόβου, πανικού, τρομοκρατίας  και σύγχυσης, παραδόθηκε αμαχητί  σε μια παθητική πολύωρη (8-10 ώρες)  “πώρωση”, ημερήσια πλύση εγκεφάλου, σε μια απίστευτη και βάρβαρη προπαγάνδα, Γκεμπελικής, όπως είπαμε, σύστασης και αποτελεσματικότητας.

Και όχι μόνο  κράτησαν  τον όμηρο  στα δεσμά  τόσο διάστημα, αλλά πέτυχαν  ό,τι ακριβώς  επιδίωκαν. Με  χαλκευμένες ειδήσεις, στρεβλές πληροφορίες και στρατευμένη  ενημέρωση  για τον  ιό ,  με   απαράδεκτα εγκληματικό τρόπο, κατάφεραν να σπείρουν τον πανικό και τη σύγχυση ,αλλά και  να κρατήσουν τον αιχμάλωτο  σε απόλυτη εξάρτηση . Στην κατάσταση ,δηλαδή, που βρίσκεται ένας ναρκομανής  υπό  στέρηση, χωρίς  την καθημερινή του δόση. Δεν υπήρξε άνθρωπος  επί της γης που να μπόρεσε όλους αυτούς τους μήνες να ζήσει, χωρίς να ανοίξει τηλεόραση ,να κάνει κλικ στο διαδίκτυο, τάχα να ενημερωθεί  για την εξέλιξη της πανδημίας και τα νέα μέτρα, Ούτε να μην επιλέξει τα ίδια Μέσα για διασκέδαση, εκτόνωση, παρηγοριά.  Στην ουσία , για να  λάβει   την καθημερινή του  εξαρτησιογόνα δόση  “ουσιών”  στην ποσότητα και την “ποιότητα” που έκριναν και καθόριζαν οι  “ναρκέμποροι” .

 

Καμιά εταιρία, βιομηχανία, επιχείρηση ποτέ,   δεν πέτυχε  τέτοια μαζική προσέλευση, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ,  λόγω εξάρτησης, πελατών. Και φυσικά τέτοια απίστευτα κέρδη. Η μόνη εμπορική επιχείρηση που στην πανδημία πλούτισε.  ΄Ετριβαν  και τρίβουν τα χέρια τους σε  αυτή η κερδοσκοπική  “ΠΟΛΥΕΘΝΚΗ” εταιρία με τα αναρίθμητα μαγαζιά και υποκαταστήματα στον κόσμο και με προϊόντα αποκλειστικότητας,  τον τρόμο, τον πανικό, τη σύγχυση,  τον καταναλωτισμό, το  σεξισμό,  τον αποπροσανατολισμό.

΄Ενα, επίσης. άλλο  πρωτοφανές ιστορικό φαινόμενο στους αιώνες  ή τουλάχιστον  σε εκείνους που επικράτησαν η Αγορά και το Εμπόριο.   Ο “Τύπος” στη σημερινή του ειδικά μορφή και λειτουργία,  δεν είναι παρά μια εμπορική  επιχείρηση,  ,που λειτουργεί καθαρά ,με τους νόμους της παγκόσμιας  αγοράς. ΄Οπως μια εταιρία   απορρυπαντικών, θα λέγαμε.

Δεν είναι, επομένως, καθόλου περίεργο που πρόσφατα  πρώτος   ο π. πρόεδρος της Αμερικής Ντόναλντ  Τραμπ, ως επιχειρηματίας και έμπορος  ο ίδιος, από την πρώτη στιγμή αντελήφθη πόσο επικίνδυνο εμπόριο διεξήγαγε η αμερικανική  επιχείρηση του Τύπου,  έξω από τους καθιερωμένους εμπορικούς κανόνες και ειδικά  με  την αποκλειστικότητα και την έλλειψη ανταγωνισμού που είχε κατακτήσει.  Μια απέραντη, κυρίαρχη , ασύστολη,  εμπορική αυτοκρατορία  ήταν  και είναι  τα δεκάδες “CNN,  οι  έμποροι  και οι υπάλληλοι  που τα εκμεταλλεύονται.

Και ήταν  αυτός ο λόγος που ξεκίνησε μια επίσης επικίνδυνη για τον ίδιο και τα συμφέροντά του  επίθεση ,σχεδόν στο σύνολο αυτής της παγκόσμιας επιχείρησης.  Αλλά το ίδιο σφοδρή υπήρξε και η απάντηση   των εμπόρων, ιδιοκτητών και υπαλλήλων της, που    επιτέθηκαν με  πρωτάκουστη μανία   στο  πρόσωπο του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος ,ειρήσθω πάλι εν παρόδω , ως χαρακτήρας και  παραταξιακό  προσανατολισμό,  αντίθετα από όσα του  καταλόγιζαν τούτοι,   δεν υπήρξε χειρότερος απ΄ άλλους, όπως για παράδειγμα  από τον υπόδικο  Τζορτζ Μπους για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας .

 

΄Ενα άλλο χαρακτηριστικό , ελληνικό τώρα παράδειγμα, είναι αυτό που συμβαίνει εδώ  και 2-3 χρόνια με την ελληνική, εμπορική  βιομηχανία του Τύπου. Μια ομάδα  εφοπλιστών με βρώμικο ,”μαύρο”  χρήμα,  με  γνωστούς και άγνωστους  αχυρανθρώπους και αυτοφωράκηδες,  προχώρησε  σε μια πρωτοφανή ΑΛΩΣΗ -εξαγορά του ελληνικού τύπου, που όμοιά της δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν. Σχεδόν το 80% των εκδοτικών, τηλεοπτικών, και λοιπών  συναφών  επιχειρήσεων, ελέγχεται αποκλειστικά   από τα μέλη  αυτής της μαφιόζικης, ομάδας.

Μαρινάκης,  Αλαφούζος, Κυριακού, με σφογγοκωλάριους , έναντι αδράς αμοιβής,  όπως το Ράπτη, Κουρτάκη,  Μαυρίδη ,Χατζηνικολάου, Παπαχελά  κ.α,  έχουν στήσει μια απίστευτα ΠΑΡΑΝΟΜΗ ,αλλά νομιμοφανή επιχείρηση , που καθημερινά καταπατούν το… μισό ποινικό κώδικα  με  πρώτο έγκλημα  εκείνο της διασποράς  ψευδών ειδήσεων,

Το πλέον επικίνδυνο είναι πως ήδη άλωσαν και όλους τους θεσμούς   από εκείνο του προέδρου της Δημοκρατίας  και  του πρωθυπουργού,  ως και αυτόν, το πλέον ευαίσθητο,  της δικαιοσύνης.  ΄Ομηροι  οι φορείς αυτών των θεσμών της δύναμης, της  ισχυρής αυτής  ομάδας, δεν τολμούν να αντιδράσουν, επειδή  γνωρίζουν πολύ καλά πως   οι συγκεκριμένοι  μαφιόζοι τους έδωσαν την εξουσία  κι  αν, έστω και στο ελάχιστο, “υψώσουν φωνή”,    θα συντριβούν την ίδια στιγμή.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι ο  πρώτος  και μοναδικός εχθρός σου  μετά απ΄όσα συνέβησαν στον τόπο και στην προσωπική σου ζωή.  Ο “Κούλης” είναι το “δέντρο”. Κοιτάζεις αυτό και χάνεις το “δάσος”.

Θυμήσου  το Λαμπράκη, τον Μπόμπολα,  τον Τεγόπουλο,  τον Κουρή τις παλιότερες εποχές. Ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις.  Ο ίδιος ο Ανδρέας Παπανδρέου το  παραδέχτηκε. Και  υποκλίθηκε και τούτος  σε  αυτά τα …μεγαθήρια, αφού για  μεγάλο διάστημα τον χειραγωγούσαν. ΄Οταν στράφηκαν εναντίον του, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε.

Εχθροί σου, όπου κι αν ανήκεις ή δεν ανήκεις, είναι η μαφιόζικη συμμορία των Γκεμπελίσκων. Από  το Μαρινάκη και τον Αλαφούζο, το Χίο , τον Τράγκα, τον Πορτοσάλτε και  τον Τσιντσίνη,  έως το Βαξεβάνη, τον Παππά και  την Ακρίτα. Είναι οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. ΄Επαιξαν ένα  κλεμμένο και  δυνατό  χαρτί   και  σε κέρδισαν. Σε άφησαν στον  “άσσο” ,  γυμνό και  υποχείριό  τους.

Αυτούς θα πολεμήσεις.   ΄Ολοι βρίσκονται στο ίδιο κλαρί του δέντρου και το στηρίζει η βρώμικη αυτή συντεχνία  Είναι ο “ΑΤΛΑΣ” τους συστήματος. .Αν κόψεις αυτό το κλαρί,  θα  γκρεμοτσακιστούν άπαντες  .

 

 

Ξεκινάς πρώτα από την  προσωπική σου ζωή. Βγάλε τους  εντελώς από τη ζωή σου. Σε αρρωσταίνουν.  Είναι  αυτή η δουλειά τους, να σε κρατούν σε ύπνωση, λοβοτομή να σε κάνουν  ζόμπι.

Σύντομα θα έλθει νομοτελειακά  και η  συλλογική, μαζική συμμετοχή.   Μια πραγματική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Με όλα τα ΜΕΣΑ.  Από διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες  εναντίον τους,  μέχρι  αλυσίδες από ανθρώπινα χέρια που θα ζώσουν τους ίδιους και τα ανήθικα χαλκεία-σφαγεία τους.

 

Μην τα βάζεις  πρώτα  με  θεσμούς πολιτικούς, κυβερνητικούς, εργοδότες.  Είναι οι  “τελευταίοι  τροχοί της αμάξης”  όλοι τούτοι.  Αν θέλουμε να αλλάξουμε το Σύστημα , θα ξεκινήσουμε  να κυνηγήσουμε τους στυλοβάτες .  Τους Γκέμπελς. Ο Ναζισμός θα είχε καταρρεύσει εν τη γενέσει του  χωρίς τον στενό και αγαπημένο συνεργάτη του Χίτλερ

Σε όποιο λαγούμι κι αν συμφύρονται, θα τους βρούμε.  ΄Ολοι  οι αρουραίοι είναι ίδιοι. Και οι ακαθαρσίες  που κολυμπάνε το ίδιο επίσης  βρωμερές.