Επίθεση εναντίον δύο non binary ατόμων (Λέγε μας Ιερώνυμο, Ράμφο… Κουτσούμπα, τους δράστες).

Ομαδική , ρατσιστική  επίθεση εναντίον δύο non binary ατόμων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ του Σαββάτου. 

Θύμα ομοφοβικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη

Η πρώτη ανάρτηση του θύματος λίγο μετά την επίθεση:

«Δεν θα μείνετε ατιμώρητοι. Θα μάθετε τι σημαίνει σεβασμός, θα μάθετε να εσωτερικεύετε όλο αυτόν τον θυμό με τα εαυτά σας, και όχι να εκφράζεστε επιθετικά σε άλλα άτομα. Δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία επίθεση που δέχομαι, βέβαια ποτέ ξανά σε τέτοιο scale. Αλλά θα σας πω, ότι δεν θα τα βάλω κάτω, θα φτάσω στα άκρα να τιμωρηθούν και να παραδειγματιστούν τέτοιου είδους συμπεριφορές! Άμα χρειαστεί θα πληρώσω και με την ίδια μου την ζωή.

Για όλα τα 20 χρόνια που ζω και παλεύω, θα τα χαρίσω προς όλα τα άτομα που έχουν χαθεί άδικα. Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε το ελεύθερο να επιτίθεστε σε μειονότητες, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχετε καμία ελευθερία. Όχι κοινωνική, αλλά προσωπική, και για αυτό σας λυπάμαι πραγματικά, που δεν έχετε εκφραστεί ούτε μία φορά στην ζωή σας αληθινά, που δεν θα καταφέρετε ποτέ να μάθετε τι σημαίνει αλληλεγγύη».

***

Οι  φυσικοί αυτουργοί της επίθεσης ΔΕΝ απαλλάσσονται , ασφαλώς, λόγω… βλακείας  από το νέο φασιστικό ντλίριο  και το  ρατσιστικό  έγκλημά τους,  κι ας  είναι εμφανής η  παντελής έλλειψη μυαλού και  αντίληψης περί  σεβασμού  στα   στοιχειώδη δικαιώματα  του διπλανού.     Εκείνοι που τους έβαλαν να σηκώσουν χέρι και   να προπηλακίσουν  τα δύο θύματα,   οι ηθικοί  αυτουργοί, είναι  οι πλέον υπεύθυνοι.   ΄Ενα ολόκληρο ελληνικό σύστημα, δηλαδή.  Από τον Αμβρόσιο ,τον Ιερώνυμο και  τον Ράμφο , μέχρι το Κουτσούμπα και τη λοιπή θολούρα-τύφλα  της αριστεροφροσύνης.

Και πρώτους στη λίστα των ενόχων, βάζουμε  τα θρασίμια του Γκεμπελιστάν. Είναι αυτοί  που    διαμορφώνουν ,όπως γουστάρουν  την ελληνική κοινωνία μέσα από τη Βιομηχανία του αποπροσανατολισμού, της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας από την οποία αποκομίζουν πλην των άλλων κα τεράστια κέρδη .

Μπορεί να διαρρηγνύουν τάχα τα ιμάτια τους όλοι σε αυτή τη μεγάλη παρέα στο συνάφι  (ανομοιόμορφη σε πολλά,  ισοπεδωτικά ίδια, όμως,  στο κυνήγι του κέρδους),  αλλά γνωρίζουν πολύ καλά πως  πελάτες   τους είναι αυτοί, ακριβώς που καταγγέλλει ένα από τα θύματα με την εύγλωττη και συγκλονιστική ανάρτησή του:

“Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε το ελεύθερο να επιτίθεστε σε μειονότητες, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχετε καμία ελευθερία. Όχι κοινωνική, αλλά προσωπική, και για αυτό σας λυπάμαι πραγματικά, που δεν έχετε εκφραστεί ούτε μία φορά στην ζωή σας αληθινά, που δεν θα καταφέρετε ποτέ να μάθετε τι σημαίνει αλληλεγγύη».

Σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στα  θύματα σήμερα και  παλιότερα ,όπως  ο Ζακ Κωστόπουλος   και  καταδίκης των αμφίσημων συμπεριφορών όλων των ηθικών αυτουργών, ειδικά  εκείνης της μεγάλης μερίδας της ελληνικής κοινωνίας που συμπορεύεται και υπακούει στην προπαγάνδα των  «ηγετών» της , συμβολικά , δε θα προχωρήσουμε στην ανάρτηση των θεμάτων που είχαμε προγραμματίσει για σήμερα.