ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ…. “ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟ” ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΕ ΜΕ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ, ΜΑΦΙΟΥΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΥΡΤΕΣ;

Κούγιας: Αγρια κόντρα με Καρακούκη -«Γελάει και ο κουρέας μου με αυτά που είπε» -«Στημένη η εκπομπή Νικολούλη»

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Καρακούκης και Καλόγρηας επινόησαν ασφυκτικό θάνατο» λέει ο Αλέξης Κούγιας

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

 

“Ο Νίκος Καρακούκης παραχώρησε συνέντευξη το βράδυ της Παρασκευής, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων πως όσα ακούγνονται από τη μεριά του Αλέξη Κούγια είναι «κωμικά και επιστημονικά ανεπαρκή όσα ακούγονται», καθώς και πως «υπάρχουν ευρήματα που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν», σε ό,τι αφορά τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο Αλέξης Κούγιας στην ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει «καραστημένη» την εκπομπή στην οποία εμφανίστηκε ο Νίκος Καρακούκης, ενώ από τα πυρά του δεν γλιτώνει και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων για τον οποίο σημειώνει ότι «μέσω της δυστυχίας της εντολέα μου έχει καταστεί πάμπλουτος».

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου επιμένει, επίσης, στον ισχυρισμό του ότι τακτικοί ιατροδικαστές «έχουν κατεξευτελίσει επιστημονικά την έκθεση ιδεών Καρακούκη – Καλόγρηα» και προκαλεί τον Νίκο Καρακούκη να του καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, όπως υποστήριξε ο ιατροδικαστής ότι υφίσταται.

΄Ολη η  ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια
«Σήμερα το πρωί μου απέστειλαν το βίντεο της χθεσινής εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη στο MEGA, η οποία είχε έναν και μοναδικό σκοπό, να προστατέψει την ίδια και τους υπόλοιπους συντελεστές – συμπαρουσιαστές – στελέχη της εκπομπής της από τις μηνύσεις και τις αγωγές της κας Σ.Π., οι οποίες λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας του γραφείου μου θα κατατεθούν εν ευθέτω χρόνω και εντός των δικονομικών προθεσμιών, τόσο για την καταρράκωση του τεκμηρίου αθωότητας εις βάρος της κας Σ.Π., όσο και για την παράνομη δημοσιοποίηση στοιχείων της δικογραφίας, εγκληματικές ενέργειες, οι οποίες λόγω της διαπραχθείσας απιστίας, κατά την κα Σ.Π. και τους συγγενείς της, εις βάρος της από τον προηγούμενο δικηγόρο της, ουδέποτε αναδείχθηκαν, ούτε αντιμετωπίστηκαν νομικά.

Η κα Νικολούλη έχει την πεποίθηση ότι, επειδή υπάρχουν δικηγόροι, οι οποίοι μόνο και μόνο για να βγαίνουν στις εκπομπές της, όπως έγινε και με την κα Σ.Π., της εξασφαλίζουν ασυλία για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διαπράττει, όταν με παράνομο τρόπο διερευνά εγκληματικές υποθέσεις, αποκερδίζοντας τόσο η ίδια όσο και οι τηλεοπτικοί σταθμοί που τη φιλοξενούν, εκατομμύρια ευρώ από την τηλεθέαση, την οποία εξασφαλίζει, το ίδιο θα γίνει και τώρα που την υπεράσπιση της κας κατηγορουμένης έχω αναλάβει από τετραμήνου εγώ.

Η κα Νικολούλη, μόλις ανέλαβα την υπεράσπιση της κας κατηγορουμένης, έσπευσε να επικοινωνήσει μαζί μου και μου ζήτησε στον νέο κύκλο εκπομπών, τον οποίο θα αρχίσει με την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, να είμαι ο απόλυτος προσκεκλημένος και μαζί της να διερευνούμε τις υποθέσεις, τις οποίες έχω αναλάβει και θα αποτελούσαν τα κεντρικά θέματα της τηλεοπτικής σεζόν και συγκεκριμένα την υπόθεση της κας Σ.Π. για τις φερόμενες ανθρωποκτονίες εις βάρος των τριών παιδιών της, την υπόθεση του Άλκη Καμπανού, την υπόθεση της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου, την υπόθεση της Folli Follie με κατηγορουμένους την οικογένεια Κουτσολιούτσου και τον εντολέα μου πρώην CFO της εταιρείας στο Χονγκ Κονγκ, την υπόθεση Τοπαλούδη, την πρόσκληση Δ. Λιγνάδη στην εκπομπή της, την υπόθεση του ψευτογιατρού Κοντοστάθη και άλλες πολλές που χειρίζομαι και απασχολούν την επικαιρότητα.

Όταν της απάντησα κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έχω συμμετάσχει στην εκπομπή της, ακόμη από την εποχή της αποκαλούμενης «μαύρης χήρας» για τη δολοφονία του καπετάνιου συζύγου της στην Κοιλάδα Αργολίδας, μου απάντησε με θράσος ότι αυτή θα κάνει τις εκπομπές και εγώ να κάνω ό,τι νομίζω.

Αναγκάστηκα τότε να κάνω μια ανάρτηση εις βάρος της, την οποία και θα αναδημοσιεύσω στην ιστοσελίδα του γραφείου μου τη Δευτέρα το πρωί.

Παρόλ’ αυτά η κα Νικολούλη χθες, μαζί με τους συνεργάτες της και τον γνωστό καθημερινό συμπαρουσιαστή όλων αυτού του επιπέδου εκπομπών Γρηγόρη Λέων, τον ιατροδικαστή που μέσω της δυστυχίας της εντολέα μου έχει καταστεί πάμπλουτος, έχει μάλιστα ιδρύσει και την κατωτέρω σχολή (επισυνάπτω τη σχετική διαφημιστική ανάρτηση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης) και επέλεξε ως επάγγελμα πλέον το να ασκεί τα καθήκοντα δημάρχου Λυκόβρυσης – Κουκουβάουνων (έτσι αποκαλούντο τα προηγούμενα χρόνια και ήταν φημισμένες για τις ταβέρνες τους), «έστησε» μια «καραστημένη» συνέντευξη του απόφοιτου της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Μπάρι (που κατά τους συναδέλφους του, όπως με ενημέρωσαν, έχει πιστοποιητικό σπουδών αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ το 2018), δήθεν κορυφαίου ιατροδικαστή Καρακούκη, ο οποίος και πάλι επανέλαβε το ψέμα ότι είναι δεκαπέντε χρόνια προϊστάμενος στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία (Ι.Υ.) Αθηνών, ενώ ο προηγούμενος διορισμένος, με απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, προϊστάμενος και πράγματι κορυφαίος ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης αποχώρησε το 2013, και ο οποίος σε κάθε κρίσιμη ερώτηση του δημοσιογράφου (που βεβαίως νόμιζε ότι θα απαντηθεί και γι’ αυτό την έκανε) απαντούσε ότι αυτά θα τα πούμε στο δικαστήριο κατακρεουργώντας και πάλι το τεκμήριο αθωότητος της κατηγορουμένης (αφού δεν έχει καν παραπεμφθεί σε δίκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση) μη έχοντας κανένα στοιχείο, με τον Γρηγόρη Λέων να λέει άλλο ένα ψέμα, ότι δήθεν ο κύριος Ελευθεριάνος ζήτησε με το έγγραφό του προς την ΥΔΕΖΙ δύο ιατροδικαστές Α΄ Τάξεως, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι ζήτησε δύο ιατροδικαστές από τους 8 που υπηρετούν στην Ι.Υ. Αθηνών και οι Καρακούκης – Καλόγρηας αυτοδιορίστηκαν, αντί να επιστρέψουν το έγγραφο, αφού θα έκριναν την κα Τσάκωνα που υπηρετεί μαζί τους και με την οποία ο Καρακούκης βρίσκεται σε προσωπική αντιδικία από τότε δεν τον στήριξε, όπως ισχυρίζεται η κα Τσάκωνα, όταν προέκυψε το θέμα με το πτυχίο του το 2014.

Η κα Νικολούλη δεν κάλεσε στην εκπομπή της έστω και έναν από τους τακτικούς ιατροδικαστές που έχουν κατεξευτελίσει επιστημονικά την έκθεση ιδεών Καρακούκη – Καλόγρηα (οι οποίοι δεν έδωσαν τον όρκο του πραγματογνώμονα και δεν συνέταξαν ιατροδικαστική έκθεση – πραγματογνωμοσύνη αλλά «γνωμοδότηση»), δηλ. δεν κάλεσε την κα Αγγελική Τσιόλα, Προϊσταμένη της Ι.Υ. Πατρών, την κα Χριστίνα Τσάκωνα, τακτική ιατροδικαστή της Ι.Υ. Αθηνών επί σειρά ετών με δώδεκα χιλιάδες νεκροψίες – νεκροτομές, τον κ. Χρήστο Κραββαρίτη, τακτικό ιατροδικαστή της Ι.Υ. Λαρίσης, τον κ. Συμεών Μεσογίτη, τακτικό ιατροδικαστή και παθολογοανατόμο της Ι.Υ. Πελοποννήσου, τον κ. Σωκράτη Τσαντίρη, τακτικό ιατροδικαστή της Ι.Υ. Πειραιά, ο οποίος διενήργησε πραγματογνωμοσύνη κατόπιν μηνύσεως (!!!) της κας Σ.Π. εις βάρος των ιατρών που νοσήλευσαν τη Μαλένα, και την κα Ουρανία Δημακοπούλου, η οποία έχει καταθέσει επί 10 ώρες στην 35η Τακτική Ανακρίτρια κα Τζωρτζάτου και είναι η πρώτη στον κατάλογο πραγματογνωμόνων που επιλέγεται από τις δικαστικές αρχές του Πρωτοδικείου Αθηνών, για να γνωμοδοτήσει για ανθρωποκτονίες (υπόθεση ψευτογιατρού Κοντοστάθη κ.ά.).

Προς την κα Νικολούλη θέλω να δηλώσω ότι γι’ αυτή τη «στημένη» εκπομπή, όπου τόλμησε ο Καρακούκης να δηλώσει ότι τον συκοφαντώ έναν χρόνο, ενώ εγώ αναλάβει την υπόθεση από τετραμήνου (έχει μάλλον ένα θέμα με τα μαθηματικά), ενώ και ο ίδιος γνωρίζει και η Νικολούλη το γνωρίζει ότι ό,τι αναφέρω γι’ αυτόν είναι αυτά, τα οποία μου έχουν κάνει γνωστά οι συνάδελφοί του και ότι εγώ έχω πεποίθηση αληθείας και δικαιολογημένο ενδιαφέρον, αφού η εντολέας μου είναι αθώα και αδίκως βρίσκεται στις φυλακές και είμαι ο συνήγορός της, ότι θα τη μηνύσω και θα την ενάγω για λογαριασμό της κας Σ.Π. για όσα ελέχθησαν εις βάρος της, αλλά και προσωπικά θα καταθέσω σε βάρος της αγωγή, αφού γνώριζε το περιεχόμενο της συκοφαντικής δι’ εμέ δηλώσεως του Καρακούκη.

Προς τον κ. Καρακούκη θέλω να δηλώσω ότι, ανεξαρτήτως του αν αυτός συνεχώς επαναλαμβάνει ότι δεν θα προσφύγει σε βάρος μου στα ποινικά δικαστήρια και θα καταθέσει μόνο αγωγή αποζημιώσεως, ότι εγώ δεν είμαι ο ανυπεράσπιστος Δελαπόρτας ούτε ο δημοσιογράφος που καταδίκασε πριν από χρόνια και με έχει πληροφορήσει υπό ποιες συνθήκες και μετά από πόσους μήνες δίκης συνέβησαν όσα συνέβησαν, αλλά τον προκαλώ να καταθέσει εις βάρος μου έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση, αφού λέει ότι τον συκοφαντώ, και να αντιμετωπίσει όλους τους ιατροδικαστές που αναφέρω ανωτέρω και οι οποίοι έχουν κατακεραυνώσει επιστημονικά τις απόψεις του, αλλά και όλους όσοι γνωρίζουν το τι συνέβη με το πτυχίο του και την έρευνα που έγινε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και για όλα τα περίεργα, τα οποία απασχόλησαν την Ι.Υ. Αθηνών από το 2014 και μετά, τον προκαλώ δε να παρουσιάσει επιτέλους το πτυχίο του, διότι συνεχώς ομιλεί περί αυτού δημοσίως, αλλά αντί να ομιλεί, θα ήταν προτιμότερο να το επιδείξει.

Υ.Γ. Κύριε Προϊστάμενε, εγώ δεν είμαι ιατροδικαστής για να σου απαντήσω, αλλά είμαι σχεδόν 50 χρόνια ποινικολόγος. Πού ακούστηκε ότι μεταξύ των στοιχείων που ανακάλυψες και σε οδήγησαν στο συμπέρασμά σου, είναι και η βιοψία σε νεκρό; Γελάει και ο κουρέας μου που το άκουσε αυτή τη στιγμή και με κουρεύει».

****

Ζουμερή, ουσίας η επιστολή Κούγια. (Να προσέχει, όμως,  λίγο τον, κάποτε, λόγω  φόρτισης, ασύντακτο λόγο του .Να βάζει και καμιά τελεία!).    Δεν είναι απάντηση με  παρλαπίπες, υπονοούμενα και υπεκφυγές  σαν εκείνες τις πέτσινες των δύο ιδιωτών ιατροδικαστών.

Είναι πρωτοφανές, μετά την παλιά   υπόθεση, Παγκρατίδη στη Θεσσαλονίκη. ΄Οταν μια οργανωμένη συμμορία από ” χωροφύλακες” εισαγγελείς, δικαστές, αλλά πρωτίστως από τους  (ανέκαθεν)  εντελώς βρώμικους τύπους,  όπως είναι η συντριπτική πλειοψηφία στο συνάφι των Γκεμπελίσκων ,κατασκεύασαν ένοχο έναν παντελώς αθώο άνθρωπο και τον εκτέλεσαν  για εγκλήματα που ποτέ δεν έκανε  με την αγαστή συνεργασία  των εξουσιών του Κράτους Δικαίου!

Σήμερα,  έχουμε  επανάληψη εκείνου του φαινομένου, αλλά σε συχνότητα που έχει καταστεί  πλέον λίαν επικίνδυνο και σύνηθες  ,αφού ελαφρά τη καρδία  πλέον, σύρονται αθώοι άνθρωποι στη φυλακή ή κατηγορούνται για έναν  και μοναδικό λόγο. Να πλουτίζει η φάρα  των  Χατζηνικολάου, Αλαφούζων , Νικολουλο Κατερινόπουλο Λαμπρόπουλων  και  Τατιάνων, συνεπικουρούμενη  από τις επιστημονικοφανείς  φανφάρες  ασυνείδητων και καιροσκόπων ιδιωτών ιατροδικαστών .    Χρυσάφι οι ρυπαρές εκπομπές και   αναφορές τους στη συγκεκριμένη υπόθεση της γυναίκας από την Πάτρα.

Μια μάνα που έχασε  τρία παιδιά, την παράλαβαν οι ύαινες της  αισχρότερης κι από αυτή της μαφίας,   εγκληματικής μπίζνας  και την κατασπάραξαν δίχως έλεος.   ΧΩΡΙΣ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΜΥΔΡΗ ΥΠΟΨΙΑ, ΜΙΑ  ΕΝΔΕΙΞΗ, ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΕΝΟΧΗΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.    ΜΟΝΟ,  ΩΣ   ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ  ΤΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ  ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΗΣ  ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ   ΤΕΤΟΙΩΝ ΤΥΠΩΝ,   ΜΥΑΛΟ .

Η  έσχατη παλιανθρωπιά  και  η εγκληματική  συμπεριφορά,   που  τις   τρέφουν η   χρησιμοθηρία, η  αρπακτικότητα  , το θράσος και η ατιμωρησία   αυτής της συντεχνίας,   έχουν πλέον    καταστεί   γονιδιακό, κληρονομικό   καρκίνωμα .   Αλλά και η δουλοπρέπεια  και οι λογής σκοπιμότητες  και τα συμφέρονται συγκεκριμένων εκπροσώπων  της δικαιοσύνης και κάποιων  από τους  αρχικούς συνηγόρους του θύματος στην κατασκευασμένη υπόθεση,   οδήγησαν αυτή την τραγική  γυναίκα στη φυλακή.  Αφού πρώτα την διαπόμπευσαν, αποπάτησαν πάνω στο αναφαίρετο και διαχρονικό  δικαίωμα του τεκμηρίου της αθωότητας και αφού την κατάντησαν  ράκος, άχθος αρούρης (και ποιος δε θα γινόταν!)   την πέταξαν σε ένα κελί  και  ήσυχοι, συνεχίζουν  να υπάρχουν εν ζωή,  να αναπνέουν οξυγόνο,  να έχουν το θράσος να κινούνται δίπλα σε όλους εμάς που φρίττουμε για την αισχρότητά τους.  Σαν τίποτα να μην έχει συμβεί ,σαν  να μην είναι τούτοι οι ένοχοι σε εγκλήματα καθοσίωσης ,όπως αυτό της κατασκευής  ενόχων.

Προσέξτε   μόνο  την παρακάτω  φωτογραφία.  Πώς  παρουσιάζουν ,μήνες τώρα,   τη  δυστυχισμένη γυναίκα. Σαν ζώο και μάλιστα αιμοβόρο  που κατασπάραξε τα ίδια τα παιδιά της.  Τρίχωμα  ζώου,  μάτι θολό, αιμοδιψούς εγκληματία.  Ετσι την κατασκεύασαν  η… μεγάλη εκείνη ψυχολόγος τους έθνους, που έβλεπε πίσω απο τις μολυβιές στις ζωγραφιές  των παιδιών το θανατό τους (!)  η Νικολούλη , ο Λαμπρόπουλος και το λοιπό αληταριό.   Οι  βασικοί ένοχοι και πρωτεργάτες  σε αυτό το δράμα  που ζει μήνες τώρα η έγκλειστη  χαροκαμένη μάνα.

Οι πρώτες φωτογραφίες της Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψή της ... ΄

΄Εχουμε κάποια  ερωτήματα :

1,Ποια είναι (και αν  όχι, γιατί δεν υπάρχει)  η δυναμική συμπαράσταση των συνειδητοποιημένων πολιτών στη αθώα γυναίκα και σε κάθε όμοια περίπτωση;  Ποια η στάση της κοινωνίας, που δεν τρέφεται από το μιντιακό σκουπιδαριό, απέναντι σε τέτοια  βαριά εγκλήματα;  Μήπως οφείλουμε να συσπειρωθούμε  σε δυνατό κορμό, όλοι όσοι έχουμε ευαισθησίες  απέναντι στα βασικά ατομικά δικαιώματα, που τα βλέπουμε στις ημέρες  μας οφθαλμοφανώς  και προκλητικά να καταπατώνται  και να συνθλίβονται από καιροσκόπους  και λογής αλητάμπουρες;

2. Τί γίνεται με όσους, στην θέση   της Πισπιρίγκου,  δεν έχουν  πλάι τους    “Κούγιες”;

3.  Ο ίδιος ο Κούγιας που δυστυχώς ,κι ας μην το παραδέχεται , παρουσιάζεται ως “Ιανός”, πώς και δε διαλέγει ακόμα τόσα χρόνια πρόσωπο και  στρατόπεδο;.  Δεν μπορεί να είναι και με αυτούς και με τους άλλους. Και με το δίκαιο και με το άδικο.  Δεν καταλαβαίνει  πως είναι η ώρα να  θεραπευτεί από τι παιδικές αρρώστιες της αναγνωρισιμότητας και της  ματαιδοξίας  και να αφοσιωθεί  στην υπεράσπιση των πραγματικά αθώων;  Αν μη τί άλλο, θα κάνει και σε μας…χάρη,  που έτσι, όπως είναι σήμερα, διχασμένος και διπολικός, δεν μπορούμε να συνυπογράψουμε  την αίσθηση καθήκοντος ,την αφιλοκέρδεια  και την αλληλεγγύη , που ο ίδιος επικαλείται ως εφαλτήρια  στην  υπεράσπιση αθώων ,όταν  αναλαμβάνει κατά καιρούς (αμισθί) τέτοιες υποθέσεις.