ΕΙΔΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ (Η … “ΣΚΕΥΩΡΟΚΑΜΑΡΗ”) ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ!

Θεοδωρικάκος προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για δημοσίευμα: Ως εδώ η αθλιότητα με το παιδί μου!

Τάκης Θεοδωρικάκος

“Tο δημοσίευμα του Documento αναφέρει ότι ανώτατος αξιωματικός της Άμεσης Δράσης κατήγγειλε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ότι πριν από δύο χρόνια δέχτηκε έντονη και απειλητική παρέμβαση από τον τότε αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εξαφανίσει ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή συγγενικού προσώπου του υπουργού και να μη σχηματιστεί δικογραφία. Ο υπουργός τονίζει ότι πρόκειται για σκευωρία και αισχρές συκοφαντίες”

****

΄Εχει απόλυτο δίκιο ο  Θεοδωρικάκος. ΄Οντως, ειδική  λασπομηχανή  έχει στηθεί στη Κουμουδούρου  που λειτουργεί σε 24ωρη βάση και παράγει συνεχώς και αδιαλείπτως  τόνους λάσπη  .

Βλέποντας η Αντιπολίτευση   ,όπως διαβεβαιώνουν  οι αμέμπτου ηθικής και υπεράνω χρημάτων, επιχειρηματίες   Φαναράς – Παναγόπουλος και σία με καθαρές και σε  επιστημονική βάση  δημοσκοπήσεις ,πως  η ισχύς της κυβέρνησης  των Αρίστων  είναι καταλυτική ,  συνειδητοποίησαν πως ο μόνος τρόπος   να εξοντώσουν τη…φυλή των Αρίστων και αδιάφθορων ,είναι η συκοφαντία και οι στημένες κατηγορίες.

‘Εφτιαξαν , λοιπόν, στο κτίριο της Κουμουδούρου ειδική  υπηρεσία που, υπάγεται απευθείας στον Αλέξη Τσίπρα  και την  αποκαλούν ,μάλιστα οι αμετροπείς… σκευωροκάμαρη (ίσως,επειδή κοιμούνται και μέσα, για να προφταίνουν  τη δουλειά). Εκεί,  εργάζονται νυχθημερόν  ειδικοί επί της συκοφαντίας  και  της ψευδολογίας  ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ,   βυσσοδομούν, μηχανορραφούν και κατασκευάζουν σενάρια  εναντίον  της λαοπρόβλητης κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι μέχρι τώρα επιδόσεις  των ενοίκων της συγκεκριμένης σκοτεινής κάμαρης   σε σκευωρίες, λασπολογίες,ανυπόστατες καταγγελίες  και  συκοφαντίες κάθε είδους,    είναι  άπειρες.   Επισημαίνουμε τις σοβαρότερες.

Κατηγορούν μια απολύτως επιτυχημένη (και με την εμπορική  σφαγίδα πιστοποιημένο  του έτερου  χωματοεμποροδημοσκόπου  Γεράκη)   σε όλους τους τομείς κυβέρνηση , για:

  • Τεράστιες  μίζες στα εξοπλιστικά των 15 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ που ξοδεύτηκαν μέσα σε μόνο τρία χρόνια.
  • Σχέδιο συνεχών προκλήσεων των Τούρκων  και παράνομων ενεργειών  και παραβιάσεων  από το Υπουργείο ΄Αμυνας, στήσιμο σκηνικού πολέμου για τη  δημιουργία κατάλληλου κλίματος για  την αγορά των εξοπλισμών μαμούθ.
  •  Χιλιάδες νεκρούς  ΄Ελληνες από την κακή διαχείριση της πανδημίας και με πρώτη τη χώρα στην Ευρώπη σε θανάτους από τον ιό.
  • Χρηματισμό  έντιμων  πολιτικών της παράταξης της Ν.Δ ,όπως ο  Σαμαράς, ο Γεωργιάδης, ο Πικράμένος από την φαρμακοβιομηχανίa Novartis . Για το στήσιμο της μεγάλης αυτής   σκευωρίας , επιστρατεύτηκαν, εκτός των άλλων και η επίορκος  εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη,  η οποία, μάλιστα, κατασυκοφάντησε άσπιλους και έντιμους συναδέλφους της, όπως η Ελένη Ράικου και ο Ιωάννης Αγγελής,
  • Ανερυθρίαστες  υποκλοπές από  ένα  τεράστιο δίκτυο παρακολουθήσεων , ακόμα και των καθαριστριών στο Μαξίμου.  Και προπαντός των  ερωτικών συνευρέσεων με  ποταγωγίδες,   του Α/ΓΕΕΘΑ   ,του, επίσης,  όπως  αποδείχτηκε από την ασυμβίβαστη  στάση του στις υποκλοπές… παντελονάτου  Φλώρου.

Οι σκευωρίες είναι άπειρες. Συνεχίζονται και  πρόσφατα έχουμε τη νέα συκοφαντία που εκπορεύεται πάλι  από την Κουμουνδούρου,  πως τάχα πιέστηκαν  αστυνομικοί να μη σχηματίσουν δικογραφία  εναντίον του γιου του ΠΑΝΕΝΤΙΜΟΥ υπουργού της Κυβέρνησης Θεοδωρικάκου, ο οποίος υιός  συνελήφθη παλιότερα  στο Μαρούσι με ναρκωτικά.

΄Ατιμη, αισχρή και λίαν προκλητική και η νέα σκευωρία. Και όπως λέει το θύμα,  ο αδιάφθορος υπουργός του  ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΥ  πρωθυπουργού , Κυριάκου Μητσοτάκη …«ΩΣ ΕΔΩ»!

ΚΑΝΤΕ “ΝΤΟΥ”   ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ  ΣΤΟ ΑΝΙΕΡΟ ΚΑΙ ΡΥΠΑΡΟ ΚΡΥΣΦΗΓΕΤΟ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ .  ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΣΤΕ  ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ  ΣΚΕΥΩΡΩΝ    ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ  ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ  ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ  ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΜΕΝΩΝ , ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ,  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ!

Για τέτοια   ανήκουστη   συνωμοσία, μιλάμε.   Αυτός ο Αλέξης Τσίπρας για προϊστάμενος της παλιάς ΚΥΠ, έκανε τελικά.  Κι όχι για αρχηγός και μάλιστα,  αριστερού  κόμματος!