ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΄Η ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΦΡΩΝ ΄Η ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΞΑΝΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΜΙΖΕΣ

 Μητσοτάκης: Ζητάει πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης από τη μειονότητα στη Θράκη!

Προκλητικός Μητσοτάκης: Ζητάει πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης και εξαγγέλλει επιστροφή στη λιτότητα

 

«Σε αυτές τις εκλογές το τουρκικό προξενείο έκανε πολύ σκληρές παρεμβάσεις για δύο υποψηφίους στη Ροδόπη και στην Ξάνθη. Πρώτα το είχαν αναδείξει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ… Την κουρτίνα δεν την τραβήξαμε εμείς. Υπήρξαν δύο ενημερώσεις, μία γενική ενημέρωση προς το γραφείο του κ. Τσίπρα πριν τις εκλογές και μία μετά. Το ζήτημα δεν είναι η Θράκη να είναι “γαλάζια”, αλλά να ακολουθούμε μία εθνική πολιτική» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ένα ρεσιτάλ πατριδοκαπηλείας και ζήτησε ευθέως από τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης: «Το θέμα πρέπει να κλείσει: Να κάνουν δήλωση ότι είναι Έλληνες μουσουλμάνοι πολίτες, οι οποίοι σέβονται τη Συνθήκη της Λωζάνης. Η μειονότητα μπορεί να ξαναψηφίσει τα ίδια. Αυτό δεν θα αλλάξει τη δική μου πολιτική. Αλλά είναι κρίμα να επιτρέπουμε αυτή την εργαλειοποίηση από το τουρκικό προξενείο με τέτοιο ξεδιάντροπο τρόπο.».

****

Τέτοιες κουβέντες από  στόμα ΄Ελληνα πρωθυπουργού δεν έχουν ειπωθεί τα τελευταία …200 χρόνια!  Εκτός  αν είσαι άφρων ή έχεις άλλα σχέδια, όπως την προηγούμενη τετραετία για νέες αγορές και μίζες.

Μόνο  να σκεφτεί κανείς τούτο.     Μιλάει ο Μητσοτάκης για σεβασμό στις συνθήκες με τα νησιά στρατικοποιημένα! Στο σπίτι του κρεμασμένου να μιλάνε για σκοινί. Τέτοιο θράσος ! Θα γίνει πάλι  μπαρούτι ο  Ερντογάν .

Για να αντιληφθούμε πόσο παρανοϊκά και επικίνδυνα είναι αυτά  που ξεστόμισε ,  αρκεί  να   φανταστούμε    τον Ερντογάν  να κατηγορούσε   λίγες ημέρες πριν  την ελληνική πρεσβεία ή προξενείο πως υποκινούσαν  τον πατριάρχη και την ακολουθία του   την προεκλογική τους περίοδο   σε παρέμβαση υπέρ των αντιπάλων του Ερντογάν.  Και να έβγαινε τούτος,  να ζητούσε από το πατριαρχείο    πιστοποιητικά… Τουρκοφροσύνης .

Είναι σίγουρο πως ο Σουλτάνος και με το δίκιο του, θα απαντήσει σκληρά.  Αν δεν  το έκανε ακόμα ,είναι επειδή ,πιθανότατα , σωφρόνως ποιών, δε θέλει να αναμειχθεί σε εσωτερικά  προβλήματα της Ελλάδας  την   προεκλογική περίοδο. Κι αν δεν το κάνει σήμερα ,  σίγουρα ,όμως,  θα  ξεσπάσει  αργότερα .  Και ουδείς γνωρίζει ακόμα ως πού θα το φτάσει.

Μαζέψτε τον,εκεί στρο κονκλάβιο της παράταξης.   ΄Αφρων και διεφθαρμένος.    Βάζει μπουρλότο  σε Αιγαίο και Μεσόγειο.