Να μην κοιμάσαι ήσυχη, κυρία Βούλτεψη. ΄Οσες  λαμπάδες κι αν ανάψεις στη μεγαλόχαρη Παναγιά σου , για να   πατσίσεις τα εγκλήματά σου!

Ασύλληπτη τραγωδία ανοιχτά της Πύλου – Δεκάδες νεκροί από το ναυάγιο

Τα ναυάγια των προσφύγων, τα δολοφονικά pushbacks και η ...

Τουλάχιστον 59 οι νεκροί  ως τώρα και φόβοι για  αύξηση του αριθμού των νεκρών.  Πολλοί οι  αγνοούμενοι.
****

Πρόκειται για δολοφονίες.  Τα πτώματά τους  διάσπαρτα  στη δική μας πόρτα.   Και οι δράστες έχουν όνομα. Ο θλιβερός Κυριάκος Μητσοτάκης και η εγκληματική  κυβέρνησή του. Ηθικοί αυτουργοί οι   ψηφοφόροι τους.   ΄Οσοι ανέδειξαν  σε πρωθυπουργό  έναν ασυνείδητο και διεφθαρμένο γόνο που ασκεί την εξουσία  με πουτινικό και ορμανικό άρωμα μαφίας.

Είναι οι οπαδοί -ψηφοφόροι  που του επέτρεψαν να βγάλει στην επιφάνεια ένα διεστραμμένο και ανάλγητο χαρακτήρα. Να  συνεχίζει να δολοφονεί και όχι μόνο με τις επαναπροωθήσεις, αλλά   και την  ανθρωποκτόνα  γενικότερα τακτική που ακολουθεί  απέναντι στους μετανάστες , τους πρόσφυγες, σε όσους δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Ξένους και ντόπιους.

Συνένοχοι και οι Ευρωαπαίοι ακροδεξιοί. Και φυσικά  τα μέλη της επίσης εγκληματικής οργάνωσης Frontex των επαίσχυντων για την έννοια  άνθρωπος  pushbacks. ΄Ολοι μαζί θα βγουν απόψε να εκφράσουν τη βαθιά τους λύπη.  Αλλά…ας πρόσεχαν οι λαθρό. Τα σύνορά μας  είναι ιερά και απαραβίαστα.! (΄Οχι όμως και των  Αφρικανών,   όταν οι Γάλλοι, οι Εγγλέζοι και λοιποί αποικιοκράτες  καταλήστευαν τη γη και τους έπιναν το αίμα).

 

 

Θα τους τιμωρήσουμε, ασφαλώς,  μια μέρα. Ξεφεύγουν τώρα λόγω της αφροσύνης των χαχόλων και των νόμων τους  που τους ανεβάζουν ,τους διατηρούν  στην εξουσία και τους προστατεύουν.  Η  γαλάζια ακρίδα που  χορταίνει  με το αίμα των κολασμένων της γης.  Ημεδαπών και αλλοδαπών.  ΄Εχουμε δικαίωμα και υποχρέωση  να μην αφήσουμε ατιμώρητους τους εγκληματίες.  Αλλιώς, είμαστε κι εμείς, πέρα  από κατάπτυστοι και συνένοχοι με τα ζόμπι, που τους στηρίζουν.

 ΄Ολα θα πληρωθούν κάποια στιγμή. Μέχρι τελευταίας  δεκάρας. Να μην κοιμάστε ήσυχοι.  Οι πραιτωριανοί σας δε θα υπάρχουν τότε . για να σας διασώσουν.

Να είσαι σίγουρη,  κυρία Βούλτεψη.΄ Οσες  λαμπάδες κι αν ανάψεις στη μεγαλόχαρη Παναγιά σου  για να   πατσίσεις , δεν    αίρονται ούτε τα σημερινά σου εγκλήματα.    Μόνο  ο δικός σου , ο μικρός, θρησκευτικός  θεός,  συγχωρεί την πελατεία  των πιστών του.   Ουδείς άλλος.  Ούτε εμείς.

Να το βάλετε καλά στο νου σας.  ΄Ολη η  διεστραμμένη, η μαφιόζικη συμμορία που υποδύεται την εκλεγμένη…δημοκρατικά κυβένρηση μιας χώρας… Μπανανίας. Μια  μέρα, θα την καταστήσουμε  Πολιτεία και Κράτος  Δικαίου.