ΝΑΖΙ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΩΣ…ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ. “ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΩΡΗ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ…”

Ν. Μιχαλολιάκος: Περισσότερα από χίλια τα μέλη της «εγκληματικής οργάνωσης» 
Μήνυμα μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται έστειλε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Στο μήνυμά του αναφέρεται στα μέλη της Χρυσής Αυγής και δηλώνει ότι η Δικαιοσύνη αδιαφορεί.

 το μήνυμα του Νίκου Μιχαλολιάκου:

«Πριν δέκα περίπου ημέρες κατατέθηκε στην Δικαιοσύνη και συγκεκριμένα στις αρμόδιες ανακρίτριες και τον εισαγγελέα υπόμνημα περισσότερων από χίλιους Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, οι οποίοι δήλωναν ότι σύμφωνα με το σκεπτικό περί συλλογικής ευθύνης, που εφαρμόζει η δικαιοσύνη, είναι και αυτοί μέλη της “εγκληματικής οργανώσεως” Χρυσή Αυγή. Οι αρμόδιοι όμως αδιαφόρησαν πλήρως!

Όπως έχουν αδιαφορήσει πλήρως και στο καθήκον τους να καλέσουν όσα ονόματα αναφέρονται στις τερατολογίες των ψευδομαρτύρων. Είναι προφανές ότι δεν αναζητούν την Αλήθεια, αλλά αποκλειστικά και μόνο την ενοχή των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και όλων των βουλευτών.

Χαρακτηριστικό ότι πρόκειται περί πολιτικής διώξεως είναι το γεγονός ότι τον βουλευτή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, ο οποίος δήλωσε ανεξάρτητος, τον άφησαν ελεύθερο χωρίς όρους την ίδια στιγμή που έχουν προφυλακίσει 9 βουλευτές και τους υπόλοιπους τους έχουν εκτός φυλακών με όρους σκληρούς και αντιδημοκρατικούς όπως είναι η αφαίρεση του δημοσίου λόγου και ο κατ’ οίκον περιορισμός.

Στόχος τους είναι λοιπόν, όχι να ανακαλύψουν την πιθανή ενοχή στο παρελθόν όσων κατηγορούνται, αλλά να διαλύσουν με ποινικές διώξεις ένα πολιτικό κόμμα, το οποίο πρόσφατα το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας έκρινε νόμιμο!

Χίλιες υπογραφές και όμως δεν έκαναν τίποτε. Φαίνεται πως δεν τους βολεύει, δεν τους συμφέρει, δεν ταιριάζει στο κατά παραγγελίαν μυθιστόρημά τους. Στην ίδια γραμμή με τους αρμοδίους της δικαιοσύνης και τα ΜΜΕ, τα οποία έπνιξαν την είδηση για την υποβολή του υπομνήματος.

Ό,τι και να κάνουν στο τέλος θα λάμψει η Αλήθεια, θα λάμψει η αληθινή δικαιοσύνη και θα αποδειχθεί ότι η πολιτική σκευωρία περί “εγκληματικής οργανώσεως” Χρυσή Αυγή ήταν μία κακοστημένη απάτη και τίποτε άλλο.

Μία απάτη με φανερή πολιτική σκοπιμότητα.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

Ο αρχηγός των Ναζι κάνει αστειάκια (έχει μπερδέψει μάλλον την εξυπνάδα με τον εξυπνακισμό ), πέρα από το απύθμενο θράσος του. Βεβαίως και όφειλε η δικαιοσύνη να χαρακτηρίσει ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης όχι μόνο αυτούς που υπέγραψαν τη συμπαράσταση στο θαυμαστή του έργου του  αιμοσταγούς Χίτλερ, στον ηθικό αυτουργό 60 δολοφονιών και 3.500 κακοποιήσεων πολιτών, αλλά και σε κάθε οπαδό της Χ.Α. Η εξύμνηση των φρικιαστικών εγκλημάτων  του “Ολοκαυτώματος”  είναι πέρα από ηθικό και ποινικό  κακούργημα.

Η Χ.Α δεν είναι κόμμα, δεν ειναι πολτική οργάνωση. και φυσικά ήταν απίστευτο ολίσθημα  που ο ΄Αρειος Πάγος έγκρινε νόμιμη  την εγκληματική-τρομοκαρτική οργάνωση του Μιχαλολιάκου και την αναγόρευσε σε κόμμα. Μέγα λάθος. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Και  αυτό αποθράσυνε τους Ναζί και ειδικά τον παλιό τρομοκράτη- βομβιστή των κινηματογράφων του 1978 της Αθήνας.

Αλλά, θα παγώσουν τα αστειάκια των Ναζί,όταν τεθούν εκτός νομιμότητας  και στην Ελλάδα,όπως γίνεται σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο.Τότε πράγματι θα τους “κοπεί ο βήχας”,αφού και μια απλή υποτιμητική αναφορά στο Ολοκαύτωμα ή έκφραση θαυμασμού   των εγκλημάτων του παρανοϊκού Φύρερ, θα θεωρείται προσβολή  και ο παράφρων δράστης θα οδηγείται στο “εδώλιο” για να τιμωρηθεί.

Αυτή την απαίτηση έχουν από μας τους ζωντανούς τα εκατομμύρια θύματα της παραφροσύνης της απανθρωπιάς και της εγκληματικής διαστροφής  αυτών των τεράτων.

Ως τότε,ας γελούν. Ας παίζουν με τους θεσμούς, τη φύση, τη λογική. “Γελάει καλά,όποιος γελάει τελευταίος”. Και είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται να γελάσουν οι Ναζί, όσο υπάρχουν Συνειδητοποιημένοι Πολίτες, που  δε θα τους αφήσουν σε… χλωρό κλαρί, μέχρι να εξαφανιστεί εντελώς από τον κόσμο που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές, το καρκίνωμα αυτό του Ναζισμού.

Υ.Γ Κι ας μη υπογράφει το ναζιστικό τέρας Μιχαλολιάκος  ως πολιτικός κρατούμενος. Ο Ναζισμός δεν είναι ιδεολογία, αλλά ιδεολόγημα διαστροφής  και εγκλήματος. Σιγά τον πολιτικό κρατούμενο . “Και η Μαριωρή τον άντρα της, με τους πραματευτάδες”!