ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙ Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ;

Πύλος: Σοκάρουν οι εικόνες απ’ το ασφυκτικά γεμάτο σκάφος λίγο πριν βυθιστεί – Άνθρωποι φαίνονται να κουνούν τα χέρια τους (Photos)

 

 

 

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στον αποτρεπτικό φράχτη του Έβρου

 

Φραστικό επεισόδιο της ΠτΔ με πολίτες στο λιμάνι της Καλαμάτας

“Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, βρέθηκε στην Καλαμάτα, στο σημείο όπου μεταφέρονται οι διασωθέντες από το τραγικό ναυάγιο που σημειώθηκε ανοιχτά της Πύλου.

Κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στις αποθήκες του λιμανιού, μπροστά στις κάμερες, είχε φραστικό επεισόδιο με συγκεντρωμένους πολίτες.

Αρχικά αποδοκιμάστηκε όμως η ίδια δεν πτοήθηκε και πήγε προς το μέρος των συγκεντρωμένων για να συνομιλήσει μαζί τους.

«Μη νομίζετε ότι αυτός που έχει πιο δυνατή φωνή έχει πάντα δίκιο», τους είπε για να εισπράξει την απάντηση ότι «δίκιο έχει αυτός που έχει πιο δυνατή την αλληλεγγύη».

Οι συγκεντρωμένοι έθεσαν την ΠτΔ προ των ευθυνών της υποστηρίζοντας ότι είναι παράλογο να συμφωνεί με το φράχτη στον Έβρο αλλά παράλληλα να στηρίζει τους μετανάστες.

Ανάμεσα στους πολίτες ήταν και μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που δεν βρέθηκαν στο λιμάνι για να διαμαρτυρηθούν στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά σε ένδειξη αλληλεγγύης”.

****

Κατερίνα Σακελλαροπούλου,

Στο αδέκαστο δικαστήριο της Ιστορίας που το εκπροσωπούμε θεσμικά, βρέθηκες ένοχη και  σε παραδίδουμε στις γενιές  ως στυγνή εγκληματία. Με ηθική αυτουργία και στο πρόσφατο έγκλημα.

 Η καταδίκη σου  είναι…οριστική και  αμετάκλητη. Ανάλγητη, απάνθρωπη, ασεβής, διπρόσωπη.  Περισσότερο γιατί σεμνύνεσαι πως κατέχεις τον ανώτατο θώκο , το  θεσμό του προέδρου της Δημοκρατίας  στο πολίτευμα της  χώρας. Αλλά,  αυτό ,ακριβώς,  είναι η μεγαλύτερη ενοχή και η  καταδίκη σου.

Θα τιμωρηθείς και όχι μόνο από το δικαστήριο της Ιστορίας.  ΄Οταν αυτό το αισχρό ,μαφιόζικο και εγκληματικό  κράτος  καταστεί μια μέρα Πολιτεία.

Να μας περιμένεις.

Υ.Γ

1. Και όπως το είπες :«Μη νομίζετε ότι αυτός που έχει πιο δυνατή φωνή έχει πάντα δίκιο”. Ειδικά ,λέμε εμείς,  όταν η  φωνή του. όπως η δικά σου, σκεπάζει    όλων  των άλλων. Ακόμα και την  ετυμηγορία  της Ιστορίας που σε καταδίκασε.  Και τις κραυγές θανάτου των  παιδιών που άφησες να πνιγούν στην Πύλο.  Το μόνο τους έγκλημα ήταν ότι  γεννήθηκαν στη δεινή  φτώχεια  και οι γονείς, που πνίγηκαν μαζί τους,  αναζητούσαν  μια καλύτερη τύχη  για τούτα.  Και την εδικαιούντο.  Τους τη στέρησες, μαζί και τη  ζωή τους.

 2.  Σε όλη την Ελλάδα, 10 συνειδητοποιημένοι  πολίτες δεν υπάρχουν να κατέβουμε συμβολικά σε  απεργία  πείνας  μιας εβδομάδας, έξω από το        Μέγαρό  της  γι αυτό το πρόσφτατο ανοσιούργημα που διαπράχθηκε στη χώρα μας;    Εμείς είμαστε πρόθυμοι. Ας τολμήσουν οι υπόλοιποι 9!