ΠΟΛΑΚΗΣ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ;

  1. Η Ξ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ Ι. ΑΓΓΕΛΗ
    Εξελίξεις στην υπόθεση Novartis: Ανασύρονται οι μηνύσεις Σαμαρά, Βενιζέλου, Αβραμόπουλου

Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητά να ερευνηθούν οι μηνύσεις- καταγγελίες των τριών πολιτικών μόνον κατά των Εισαγγελέων Διαφθοράς ενώ δεν στέλνει στην Εισαγγελία Εφετών την παραγγελία Αγγελή για άμεση κατάθεση των Σαμαρά, Βενιζέλου και Αβραμόπουλου. Επίσης δεν στέλνει το έγγραφο Αγγελή για τον περίφημο «Ρασπούτιν».

Ειδικότερα, η έρευνα για τις μηνύσεις Σαμαρά, Βενιζέλου Αβραμόπουλου για τους δικαστικούς και πολιτικούς χειρισμούς στη Novartis, θα ξεκινήσει από την αρχή, αλλά μόνον για το σκέλος που αφορά τις ευθύνες των εισαγγελέων Διαφθοράς και όχι τους πολιτικούς η τους προστατευόμενους μάρτυρες.

 

Ο χειρισμός εκ μέρους της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου εκ των πραγμάτων περιορίζει την έρευνα για το περιεχόμενο των μηνύσεων των τριών πολιτικών μόνον για τυχόν ευθύνες των εισαγγελέων Διαφθοράς, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει να προκαλέσει αντιδράσεις.

 

Είναι πολλοί στη χώρα αυτή που “παίζουν εν ου πακτοίς”. Και όχι μόνο σήμερα.
΄Οταν, παράγοντες  του  θεσμού  της δικαιοσύνης που είναι κορυφαίος σε μια οργανωμένη Πολιτεία,φτάνουν σε τέτοιο σημείο εξευτελισμού, όπως εν προκειμένω ο αντιεισαγγελέας  Ι.Αγγελής.  ΄Οταν το συνδικαλιστικό  όργανο δικαστών και εισαγγελέων,     λαλίστατο σε άλλα, ήσσονος σημασίας  νομικά , δικαιικά και ηθικά  ζητήματα,   “ποιείται την νήσσαν” στην πρόσφατη χυδαία επίθεση του συγκεκριμένου εισαγγελέα σε συναδέλφους του για λόγους καθαρά κομματικούς,  να περιμένουμε σοβαρές παρενέργειες στους κόλπους της ελληνικής δικαιοσύνης. Αλλά όχι μόνο.
΄Ηδη,  οι περισσότεροι οι θεμοί έχουν δεχτεί  σοβαρό πλήγματα.   Πρώτος  εκείνος του προέδρου της Δημοκρατίας.   Είναι αλγεινό, πέρα από αντισυνταγματικό, να εθελοτυφλεί και  αρνείται να πάρει θέση στο μέγα ζήτημα της ΑΠΟΧΗΣ-ΛΕΥΚΩΝ-ΑΚΥΡΩΝ που εδώ και πολύ  καιρό έχει αλλοιώσει εντελώς το χαρακτήρα και τη μορφή του  πολιτεύματος της Δημοκρατίας.  Κι ακόμα.
΄Οταν ο επίσης σημαντικός  θεσμός του αρχηγού της αντιπολίτευσης δε διστάζει να διατηρεί φιλικές σχέσεις με γνωστό κατηγορούμενο ως έμπορο ναρκωτικών, ο οποίος αφειδώς και  εν κρυπτώ χρηματίζει το κόμμα της Ν.Δ, για να τον διασώσει από τη φυλακή. Ο  ίδιος ο αρχηγός της Ν.Δ  καλύπτει στο μέγα σκάνδαλο Novartis  τα μεγαλόσχημα στελέχη του που εμπλέκονται, επεμβαίνει πασιφανώς και ασυστόλως στο έργο της δικαιοσύνης και  δια του αχυρανθρώπου της παράταξής  Ι. Αγγελή, τροχοπεδεί την έρευνα και συκοφαντεί έντιμους εισαγγελείς πως κατασκευάζουν ομού με πολιτικά πρόσωπα σκευωρίες, ουδείς πλέον έχει υποχρέωση και λόγο να σέβεται ένα πολίτευμα, οι φορείς του οποίου ούτε αυτό  σέβονται ούτε  τους εαυτούς του.
Τέλος, ο επίσης αξιόλογος και πρτωταρχικός  θεσμός του “Τύπου”, όχι μόνο δεν εξυπηρετεί τους λόγους για τους οποίους αποκλήθηκε και “Τέταρτη εξουσία”,αλλά εμπλέκεται με αυτούς και στηρίζει, αντί να αποκαλύπει την παρανομία, την αδικία και τη διαφθορά, η χώρα της “φαιδράς πορτοκαλέας” δέν έει καμιά τύχη να αναγνωρίζεται ως  χώρα Δημοκρατίας και ελευθερίας.
΄Ερχονται  δύσκολες  ημέρες για τις λεγόμενες Δημοκρατίες της Μπανανίας ,όπως είναι αυτή της Ελλάδας σήμερα.  Κι αν  έλθουν και δε ξεπεραστούν , αλλοίμονο στους ΄Ελληνες που ζουν υπό καθεστώς ασυλίας του άδικου, του πράνομου, του ασεβούς.

 

2. ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΦΙΛΗΣ, ΒΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ
Το μετάνιωσε ο Τσίπρας που δεν έκανε εθνικές εκλογές τον Μάιο -«Εγώ σου τα ‘λεγα»!

Μετανοιωμένος ο Αλέξης Τσίπρας που δεν έκανε εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές

Το αντίθετο πιστεύουμε εμείς. Αυτή η  εσπευσμένη και από πανικό χαρακτηριζόμενη   κίνηση του πρωθυπουργού, αμέσως μετά τη φυσιολογική ήττα του κόμματός του στις Ευρωεκλογές να ποκηρύξει ενικές εκλογές, ήταν απολύτως λανθασμένη.
Οι εκλογές  έπρεπε κανονικά να διεξαχθούν το Φθινόπωρο. Και τα πράγματα θα ήταν απείρως καλύτερα για το κυβερνών κόμμα.
Το μόνο ζήτημα που όφειλε να  ανακινήσει ο  πρωθυπουργός και να του δώσει την  τεράστια έκταση που δκαιούται , είναι   αυτό της Αποχής. Δεν επιτρέπεται ο Αλέξης Τσίπρας να ακολουθεί τον ολισθηρό δρόμο του Προκόπη Παυλόπουλου στο  τόσο ευαίσθητο για το πολίτευμα αυτό θέμα.
Οι σύμβουλοί του θεωρούμε  πως είναι “λίγοι”. Και θέλουν άμεση αλλαγή. Δεν ήταν το μόνο λάθος που έκαναν.

 

3.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ
Δώρο στη Novartis και στις πολυεθνικές -Λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές αυξάνουν τις τιμές των φαρμάκων

Πηγή: iefimerida.gr

Ξανθός Πολλάκης

Αν δεν είναι κουβέντες της γνωστής  πορνοφυλλάδας και ο Πολάκης έχει έστω και σαν μύχια σκέψη να κάνει κάτι τέτοιο,  είναι τρελαμένος ο άνθρωπος. Και καλύτερα να …την κάνει για τα Σφακιά  να τελειώνει έντιμα και δίκαια τις μέρες του εκεί από τις μπαστουνιές που θα  τον ταράξουν  οι μαυροπουκαμισάδες συμπατριώτες του.
4.Τροχαίο στην Πτολεμαΐδα: Πώς η γυναίκα παρέσυρε τους ποδηλάτες

Πηγή: iefimerida.gr

Οι ποδηλάτες που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο

Γυναίκα οδηγός ! Ούτε να παρκάρουν δεν ξέρουν οι  γυναίκες!  Αυτό υπονοεί στον τίτλο της η φυλλάδα .
Αν ήταν, κανένας υιός  JUMBO , ο άμυαλος νεαρός απλώς έτρεχε του σκοτωμού,  το παλιόπαιδο. Ως άντρας, σίγουρα  στις  άλλες στιγμές του θα ήταν… μαγκιόρος οδηγός.
Αυτές οι γενικεύσεις. Αυτός ο ρατσισμός. Αυτός ο φασισμός!