ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ. ΠΡΩΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΑΝ

Περίεργη δικαστική απόφαση για Πισπιρίγκου πλήττει την ελευθεροτυπία

eReportaz

Μια περίεργη δικαστική απόφαση για την Πισπιρίγκου πλήττει την ελευθεροτυπία. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του τελευταίου συνηγόρου της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα, Αλέξη Κούγια, με την υπ’ αρ. 2453/2023 απόφαση ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με Πρόεδρο Πρωτοδικών τον κ. Γεώργιο Βώττη, υποχρεώνονται οι Πέτρος Κουσουλός, ΜΠΑΜ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, Ζήνα Κουτσελίνη και ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ να παραλείπουν στο μέλλον κάθε προσβολή της προσωπικότητας της Σ.Π. και των προσωπικών της δεδομένων, κάθε αναφορά στο ονοματεπώνυμο της αιτούσας, κάθε δημοσίευση της φωτογραφίας του προσώπου της αιτούσας και κάθε διαρροή εγγράφων των ποινικών δικογραφιών που είχαν σχηματιστεί σε βάρος της αιτούσας.

Επίσης με βάσει τα όσα αναφέρει στο δελτίο τύπου ο κ. Κούγιας “Με βάση το σκεπτικό και το διατακτικό της απόφασης θα αντιμετωπίζεται στο εξής και κάθε παρόμοια συμπεριφορά που τυχόν θα προέρχεται και από οποιοδήποτε άλλο μέσο μαζικής ενημέρωσης”.

Δείτε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου

Σύμφωνα με την υπ’ αρ. 2453/2023 απόφαση ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με Πρόεδρο Πρωτοδικών τον κ. Γεώργιο Βώττη, υποχρεώνονται οι Πέτρος Κουσουλός, ΜΠΑΜ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, Ζήνα Κουτσελίνη και ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ να παραλείπουν στο μέλλον κάθε προσβολή της προσωπικότητας της Σ.Π. και των προσωπικών της δεδομένων, κάθε αναφορά στο ονοματεπώνυμο της αιτούσας, κάθε δημοσίευση της φωτογραφίας του προσώπου της αιτούσας και κάθε διαρροή εγγράφων των ποινικών δικογραφιών που είχαν σχηματιστεί σε βάρος της αιτούσας.

Με βάση το σκεπτικό και το διατακτικό της απόφασης θα αντιμετωπίζεται στο εξής και κάθε παρόμοια συμπεριφορά που τυχόν θα προέρχεται και από οποιοδήποτε άλλο μέσο μαζικής ενημέρωσης.

Εάν η προηγούμενη υπεράσπιση της κας κατηγορουμένης είχε προβεί στις νομικές επιλογές που υποχρεούτο να έχει προβεί, δηλ. σε κατάθεση αιτήσεως ασφαλιστικών μέρων και άσκηση αγωγής για την προστασία της κατηγορουμένης, η οποία οδηγήθηκε σε αυτή τη θέση από την παράνομη συμπεριφορά συγκεκριμένων μέσων μαζικής ενημέρωσης και συγκεκριμένων εκπομπών με προεξάρχοντες παραβάτες τους Ζήνα Κουτσελίνη, Πέτρο Κουσουλό και τους συνεργάτες τους, αλλά και τους Τατιάνα Στεφανίδου, Νίκο Ευαγγελάτο, Βασίλη Λαμπρόπουλο και τους παρουσιαστές πρωινών εκπομπών και lifestyle εκπομπών του Σαββατοκύριακου, η κατηγορουμένη δεν θα ήταν σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου και δεν θα αντιμετώπιζε τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει, αφού κατηγορουμένη την κατέστησαν τόσο οι προαναφερθέντες, όσο και ιδιώτες ιατροδικαστές, όπως οι Λέων και Γαλεντέρης που δεν έχουν πραγματοποιήσει νεκροψία – νεκροτομή στη ζωή τους, αλλά και κάποιοι απόφοιτοι Ιταλικών πανεπιστημίων ιατροδικαστές, τους οποίους φιλοξενούσαν μόνιμα όλοι αυτοί οι παραβάτες του νόμου και οι οποίοι με δυο φωτογραφίες και ένα πανάκι κατήργησαν ιατροδικαστικές εκθέσεις και νεκροψίες – νεκροτομές επίλεκτων ιατροδικαστών.

Αθήνα, 24/05/2023
Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. Κούγιας

****

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Παμφάγο τέρας, βρυκόλακα!»   Η Παιδοψυχολόγος Βογιατζή  μιλάει για τη μητέρα-δολοφόνο (iefimerida.gr)

Δείτε στο ελληνικό Γκεμπελιστάν  τί  θεωρούν …ελευθεροτυπία!  Η κατασκευή ενόχων, η βάναυση στέρηση  του τεκμηρίου αθωότητας (από τα βασικότερα ατομικά δικαιώματα)  το στήσιμο τηλεδικαστηρίων  που δικάζουν και  καταδικάζουν, η ανθρωποφαγία   συνθέτουν την έννοια της ελευθερίας του λόγου σε αυτό το βρώμικο συνάφι. Στόχος μοναδικός το αίσχιστο κέρδος.

Αν τέτοια  αρπακτικά παραπληροφόρησης και  κατασκευής ενόχων  που μνημονεύει στην απόφασή του το δικαστήριο παραπάνω,   διέπρατταν,  όμοιο  έγκλημα στην Αμερική  (και όχι μόνο εκεί), θα είχαν πληρώσει σε χρυσάφι το βάρος των μελών όλης της οικογένειας της τραγικής μάνας, που την πέταξαν στη  φυλακή η Νικολούλη, ο Λαμπρόπουλος , η Τατιάνα, η Βογιατζή.  ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ   να  έχουν θέμα για  να συντηρούν τις εκπομπές τους   σε συνέχειες και  να εξασφαλίζουν δημοσιότητα, εύκολο και πολύ χρήμα,  εξοντώνοντας με τέτοια βαρβαρότητα   μια αθώα  και καταταλεπωρημένη γυναίκα.

Ελπίζουμε,  όταν τελειώσει αυτή η περιπέτεια της χαροκαμένης οικογένειας,  να επιδικαστούν μεγάλα ποσά στην παθούσα  από τους δράστες του εγκλήματος αυτού , ως ηθική βλάβη  για όσα υπέστησαν τα μέλη της από τις ύαινες της βαρβαρότητας και της ανθρωποφαγίας.  Θα είναι το ελάχιστο, φυσικά,  αφού όσα τράβηξε   δύστυχη  μάνα  από τους βρώμικους αυτούς τύπους, δεν ξεπληρώνονται με χρήμα.

Μπράβο στο δικαστήριο  που  στάθηκε στο δικαιικό του ύψος. (Πρόεδρος Πρωτοδικών  Γεώργιος Βώττης).  Και είναι,  μια τέτοια απόφαση,  ένας καλός, επίσης,  οιωνός και για την κύρια  δίκη, που βρίσκεται  σε εξέλιξη.  Η   αθώωση της γυναίκας που φυλακίστηκε και δικάζεται  χωρίς να υπάρχουν , ούτε καν  στοιχειώδεις ενδείξεις ενοχής , θα είναι δικαιική  εξιλέωση. Κάθαρση τραγωδίας. Αποκατάσταση  του τρωθέντος Δικαίου  και  ικανοποίηση της δεινά  κακοποιημένης  Δίκης.