Η ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΑΚΡΙΔΑΣ ΣΕ ΝΕΟ ΠΡΕΛΟΥΝΤΙΟ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

Πύργος: Τράπεζα κατάσχει το… ακατάσχετο επίδομα νοσηλείας καρκινοπαθούς

 

Πύργος: Τράπεζα κατάσχει το… ακατάσχετο επίδομα νοσηλείας καρκινοπαθούς

 

Στην καταγγελία ότι τράπεζα κατάσχει το επίδομα νοσηλείας το οποίο σύμφωνα με τον φορέα που του το χορηγεί είναι ακατάσχετο, προχώρησε ο 60χρονος συνταξιούχος Θοδωρής Κατσιμίγας, στον Πύργο.

Ειδικότερα, η τράπεζα επικαλούμενη οφειλή του 60χρονου καρκινοπαθούς στην εφορεία ύψους 1.800 ευρώ, παρακρατεί τα 400 από τα 460 ευρώ του επιδόματος και μέχρι στιγμής το συνολικό ποσό που έχει παρακρατηθεί από τον συνταξιούχου είναι περίπου 1.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το patrisnews.com ο 60χρονος, ο οποίος πάσχει καρκίνο, καλείται να πληρώσει και για φαρμακευτική περίθαλψη σχετικά με την αποκατάστασή του καθώς η εν λόγω θεραπεία δεν καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ.

Μετά το πρώτο στάδιο της θεραπείας του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και έπειτα από γνωμάτευση της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής του Ο.Ν. το ΔΣΟΝ ενέκρινε στον ασφαλισμένο στον Οίκο Ναύτου Θοδωρή Κατσιμίγα το Επίδομα Οίκοι Περίθαλψης και Νοσηλείας για το χρονικό διάστημα από 02/12/2022 έως 01/12/2024 που ανέρχεται στο ποσό των 460 ευρώ το δίμηνο και όπως επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα σύμφωνα με την ΠΟΛ 1146/2017 της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων είναι ακατάσχετο, αφορολόγητο, και δεν συμψηφίζεται με οποιαδήποτε οφειλή.

***

Αυτή είναι η Ελλάδα της απανθρωπιάς,  της ανηθικότητας  και της υποκρισίας στο   ολοκληρωτικό καθεστώς του  Κυριάκου  Μητσοτάκη και   της γαλάζιας ακρίδας που  στις 25 Ιούνη θα ξαναδείξει την πίστη της στη  βαρβαρότητα .

 Είναι η  Ελλάδα, πλην των άλλων,  του  θρησκευόμενου Δεξιού (πατρίς,  θρησκεία ,οικογένεια). Η αλληλεγγύη ,η κατανόηση, η βοήθεια στον πάσχοντα  είναι άγνωστες , ως…γνωστό, λέξεις, στο χριστιανισμό . Η μάσκα του άμβωνα και η μουτσούνα του πιστού στους έξω.

 Αν κάποιον θεό  λατρεύει  ο  Δεξιός,  είναι ο Μαμωνάς. Και όσο για τον αναξιοπαθούντα  συνάνθρωπο στον Πύργο…ας πρόσεχε! ΄Η ας του στείλουν λεφτά οι ψυχοπονιάρηδες  αριστεροί.   Κι ακόμα καλύτερα,  ας τον πάρουν  σπίτι τους οι αλληλέγγυοι   ακτιβιστές.

 Αφοπλιστικά επιχειρήματα. ΄Όχι ,παίξε-γέλασε. Μιας κατάπτυστης παράταξης που έχει θεό το χρήμα και φίλους την απάτη, τη διαφθορά ,τη διαπλοκή, τη αδιαφορία για τον   πάσχοντα  συνάνθρωπο.