“Χ#στηκα για τα Αφρικανάκια σου, μ@λάκα”!

Συγχυσμένος είμαι,  δε λέω, αλλά ξαφνιασμένος,  να έχω πέσει από τα σύννεφα, ούτε κατά διάνοια. Τους ξέρω καλά αυτούς τους τύπους, δε με εκπλήσσει τίποτα.

Στο θέμα:

Δεν πήραμε  μέιλ τούτη τη φορά αγανάκτησης ή  και ύβρεων, ως συνήθως. Χαράματα χτύπησε το τηλέφωνο κι  ήταν εκείνο  που  με σύγχυσε,  μου χάλασε τη μέρα  ( Τη λέω;  Υπερβολή. Μέχρι να τελειώσει το εσπρεσάκι,  θα είμαι πάλι περδίκι,  με ξέρω χρόνια. Δεν χαμπαριάζω από τέτοια).

Ο Αλέκος, λοιπόν, στην άλλη άκρη της…γραμμής (κεραίας τώρα):

-Ο κύριος Νίκος;

–  Ποιος είσαι;

-Αλέκος ,αγρότης από Καρδίτσα.

-Και τί θέλεις,  αγρότη, Αλέκο   από Καρδίτσα;

-Να σου τα ψάλλω ένα χεράκι.

-Για λέγε.

-Βρίζεις τους αγρότες και λες πως  ο αγώνας τους  δεν  είναι πολιτικός.

-Και τί είναι;

-Πολιτικό αγώνα   κάνουμε, η απεργία, η κατάληψη, η πορεία τί είναι δηλαδή; Κι εγώ είμαι Δεξιός και Κούλη ψήφισα .Και θα ξαναψηφίσω.  Αλλά, όταν μου βάζει το μαχαίρι στο λαιμό, δεν θα τον αφήσω να με σφάξει.

-Να σε ρωτήσω κάτι ,Αλέκο αγρότη από την Καρδίτσα. Είπες , ψήφισες Κούλη τελευταία .Αν θυμάμαι καλά, οι εκλογές που βγήκε ο Κούλης σου, έγιναν στις 25 Ιούνη.  Στις 14 Ιούνη λίγες ημέρες πριν,  ο Κούλης σου έπνιξε στην Πύλο 700  δυστυχισμένους μετανάστες και πρόσφυγες με τα παιδιά  στα χέρια. Πώς πήγε το δικό σου χέρι να ψηφίσεις ένα  τέτοιο φονιά;

Και εκεί  είναι που τα πήρε κρανίο ο Αλέκος ο …αγριότης απο την Καρδίτσα και ξέρασε στα αυτιά μου τον οχετό που είχε μέσα του και καμωνόταν πως έτρεχε  ρυάκι γάργαρο και καθαρό.

Χ#στηκα , ρε για τα Αφρικανάκια σου, μ@λάκα….

΄Ελεγε, έλεγε, στι 3 κουβέντες, οι 2  βρισίδι βαρύ .  Δεν του έκανε τη χάρη. Του κλείνω κατάμουτρα  το τηλέφωνο  και  βράζω στο ζουμί μου.  Ναι, Αλλά,    μέχρι την ώρα τούτη, που  η ευλογημένη σύνταξη ενός κειμένου, λειτουργεί   θεραπευτικά, λυτρωτικά  στο νευρικό μου σύστημα. Πρώτα για μένα γράφω, για τη δική μου εκτόνωση .Το λέω και… αμαρτίαν ουκ έχω.

Λοιπόν, εν ολίγοις για να μην τα επαναλαμβάνουμε,ως συνήθως.

Αλέκο,    Δεξιέ αγριότη από την Καρδίτσα. Είσαι, ακριβώς, όπως  έκανα χτες το σκίτσο σου. Απολίτικος, αναίσθητος και σιχαμένος.

Αν, όπως στο είπα στο τηλέφωνο, με 20.000 νεκρούς εκτός ΜΕΘ, γιατί    ο Κούλη αντί γι αυτές, αγόρασε   Μιράζ, για να εισπράξει μίζες. 700 πνιγμένοι στην Πύλο με  τα παιδιά στην αγκαλιά, λίγα μέτρα από τη στεριά. Δεκάδες συνάνθρωποι, επιβάτες εξαερωμένοι στα Τέμπη ,δολοφονημένοι και τούτοι από  τον  Κούλη σου.

Και όλα αυτά , μου λες , για σένα δε μετράνε , δεν υπολογιζονται στην πολτική σου ζυγαριά, οπότε,δεν τρέχει τίποτα και  πας να  μου ξαναψηφίσεις Κούλη.   Τότε δε θα σου πω  με νομικές μεγαλοστομίες πως   είσαι ηθικός αυτουργός σε όλες τις παραπάνω   δολοφονίες.  Θα σου μιλήσω στη γλώσσα, σου ,  τη μόνη που καταλαβαίνουν τύποι σαν κι  ελόγου σου.

΄Αντε, να χαθείς, παλιάνθρωπε, καθικαρά.  Κι εσύ και οι οι τρακτεράδες σου, όσοι είναι ίδιοι σαν κι εσένα. Χ#στηκα  κι εγώ με τη σειρά μου, αν  δεν σου περισσεύουν , όπως παλιά, που κλέβατε αράδα  τις επιδοτήσεις,  για να  ξημερωνόσαστε  στα σκυλάδικο να  ανοίγετε   μπουκάλια   στα πόδια της μπαργούμαν.

Σιχτίρ, δολοφόνοι. Ασυνείδητοι και  αμετροεπείς.

Υ.Γ ΄Οσο για σένα  Σταλίνα μου, που σήμερα παράταξες δίπλα στο τρακτέρ του Αλέκου, το δικό σου, δεν είσαι διαφορετικός.(Το συστημικό ΚΚΕ-διαβάζεται  ΣΚΕ,   άλλωστε,  χρόνια συνεργάζεται με τη Δεξιά. Το βρώμικο  ΄89  δεν το ξεχνά  ο νουνεχής και  ίστωρ).

΄Όταν  κάνεις πως   φρίττεις για  το ΄Αουσβιτς ,όχι ,όμως και  για το Γολοντομόρ  της Ουκρανίας, απολίτικος είσαι κι εσύ, παρτάκιας και δημαγωγός.

«Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος», έλεγε ο Πυθαγόρας.  Ανθρωποκεντρισμός είναι, ή πρέπει να είναι, πρωτίστως  η πολιτική. Αλλιώς, είναι παρτακισμός, λαϊκισμός  και υποκρισία.

Διαλέξτε όχθη. «Δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν κρατιούνται»,τρακτεράδες μου.