ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

 ____________________________________________________________________

ΞΗΛΩΣΕ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
Η Ζωή πέταξε στο δρόμο τους συμβασιούχους του καναλιού της Βουλής
Η Ζωή πέταξε στο δρόμο τους συμβασιούχους του καναλιού της Βουλής
 

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στα γραφεία των δημοσιογράφων του καναλιού της Βουλής στην οδό Αμαλίας. 

Ολα ξεκίνησαν όταν ξαφνικά η Αικατερίνη Κατωτάκη, που έχει οριστεί συντονίστρια του καναλιού της Βουλής με απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, πήγε στα γραφεία της οδού Αμαλίας και άρχισε να βγάζει από τις πόρτες τις ταμπέλες με τα ονόματα των συμβασιούχων δημοσιογράφων! 

Οταν οι υπάλληλοι της ζήτησαν τον λόγο, η κυρία Κατωτάκη άρχισε να φωνάζει: «Για εμένα δεν υπάρχετε»! «Δεν ντρέπεσαι; Είσαι ανήθικη», φώναζαν από την πλευρά τους οι συμβασιούχοι προς την συντονίστρια του Καναλιού της Βουλής. Μάλιστα, οι δυο πλευρές διαπληκτίστηκαν τόσο, που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. 

Δεν ήταν δικοί της  οι παραπάνω υπάλληλοι. Και η…αριστερή “θυγατέρα”,  τους πέταξε με τις  κλωτσιές στο δρόμο.   “΄Ομορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος», ο κόσμος της Ζωής!

Εκεί, σ΄αυτό το  σύμφυρμα και το…”κακό συναπάντημα” των τάχα μου αριστερών, στο πάλαι ποτέ ενιαίο κομματικό μόρφωμα με   την.(εμπορική) ταμπέλα    “ΣΥΡΙΖΑ”   (σήμερα το διαλυμένο αυτό  κατάστημα  εξικνείται σε   τετραγωνικά μέτρα ιδεοληψιών και ιδεολογημάτων  από τη μη  σταλινική αριστερά Τσίπρα     μέχρι τα κράσπεδα του λαφαζανικού σταλινισμού),  κυκλοφορούν  κάτι αδίστακτοι, φανατικοί τύποι, άσπλαχνοι και εκδικητικοί, που “ο θεός να σε φυλάει”,έτσι και  πέσεις στα νύχια τους.  Πρόσφατο παράδειγμα  συμπεριφοράς το παραπάνω απάνθρωπο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την τετυφλωμένη ,ναζιστικής νοοτροπίας Κωνσταντοπούλου. 

 Φυσικά δεν είναι  οι μοναδικοί,  για να είμαστε ειλικρινείς. Τους συναντάς  σε όλο το ελληνικό κομματικό τόξο στο…δημοκρατικό και μη. ΄Ολοι αυτοί ο κομματικοί “Τζιχαντιστές” μοιάζουν σαν δυο σταγόνες δηλητηριώδους παρασκευάσματος. ΄Εχουν μια καταπληκτική ομοιότητα στις μεταξύ τους συμπεριφορές. Σαν να ξεπατικώνει  ο είς  τις πομπές του άλλου.   

  Στους 6 αυτούς μήνες, που άσκησαν εξουσία τα σαϊνια του ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝ.ΕΛ  διαπιστώθηκε  πως τελικά  οι Συριζαίοι είναι ακόμα πιο σκληροί και ανήθικοι στις κομματικές τους συναλλαγές,όσο κανείς από τους παλιότερους.   Ξεπέρασαν ακόμα και τους  πρασινοφρουρούς της δεκαετίας του ΄80 και εντεύθεν  και της “γαλάζιας ακρίδας” του Κώστα Καραμανλή, η οποία με την αδηφάγα   λαιμαργία, που τη διέκρινε,  “τίναξε” εν τέλει  “την μπάνκα στον αέρα”. Κι αυτό, για να εκπληρωθεί το ρηθέν υπό του λαού πως  στην Ελλάδα “όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια (γουρουνίσια) μούρη”.  Και  ο ΣΥΡΙΖΑ απεδείχθη η… μεγάλη μούρη !

  Αν   δεν εξυπηρετείται το κομματικό ή το προσωπικό τους συμφέρον, “δε δίνουν του αγγέλου τους νερό” όταν ασκούν εξουσία  οι πανάθλιοι αυτοί Ταλιμπάν στα κόμματα.  Τα “πράσινα καφενεία”  για  χρόνια  δεν είχαν τραπέζι  για τους απέναντι  θαμώνες στα “γαλάζια καφενεία”   και αντίστροφα.

  Κράτησε χρόνια αυτή η συναλλαγή,η διαπλοκή. η ξευτίλα. Από τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων που χορηγούσε η Αστυνομία  της ΕΡΕ, στα “σημειωματάκια”  ( ήταν το μοναδικό…προσόν  του υποψήφιου)   από τις   κλαδικές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Αν σου λείπανε αυτά τα μαγικά χαρτάκια  είχες εξασφαλίσει στα σίγουρα  την απόρριψη, τη χρόνια  ανεργία, τη μετανάστευη. Σχεδόν μισό αιώνα κράτησε αυτό το ΜΟΝΑΔΙΚΟ  ελληνικό… θαύμα .

 Και  ξαφνικά, εκεί που λέγαμε πως είχαν τελειώσει αυτά με τη χρεοκοπία της χώρας και τα μνημόνια, να  τα πάλι μπροστά μας.  Τη σκυτάλη  πήρε τώρα πια  στα στιβαρά…αριστερά του χέρια ο ΣΥΡΙΖΑ .

Σε  200.000 προσλήψεις προχώρησε η κυβέρνηση της απάτης και της λαμογιάς του ΣΥΡΙΖΑ, μαθαίνουμε από  σοβαρές, έγκυρες  πηγές και από διασταυρωμένα στοιχεία,όπως γράψαμε και χτες στο θέμα μας με τίτλο στους 6 μηνες που “κυβέρνησαν”.

Με άλλα λόγια,  εξασφάλισαν οι παλιάνθρωποι  μια κομματική πελατεία που θα ρίξει “δαγκωτό” στο Νεο-ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, για να κρατήσουν τα λαμόγια  της θεσούλες, που τους εξασφάλισε,ως  κομματική πελατεία ,  η αριστερή, αξιοκρατική, νέα,αδιάφθορη, κυβέρνη του ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ!

Και… κρατηθείτε τώρα. Μαθαίνουμε και πάλι “από μέσα” πως ανάμεσα στις προσλήψεις τους ένας μεγάλος αριθμός  ρουσφετιών είναι Ναζί, χρυσαυγίτες! Και όχι μόνο στην αστυνομία, όπου σχεδόν οι μισοί στο σώμα είναι του Μιχαλολιάκου και η…αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τους διατήρησε…ακέραιους. Μιλάμε για άλλες υπηρεσίες, δημόσιες, κρατικές,ευαίσθητες  (π.χ σχολεία,νοσκομεία). Τους “έχωσαν” τους αλητήριους οι εξίσου αλητήριοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  σε θεσούλες, για να  πιάσουν “κουκιά”. Και θα τα πάρουν. Τόσο άθλιοι και ανήθικοι.

Η  Ζωή Κωνσταντοπούλου, βέβαια, άπειρες φορές και όχι μόνο ως πρόεδρος της Βουλής, έχει δείξει το αμέριστο ενδιαφέρον της για τα…δικαιώματα των Ναζί λόγω των δημοκρατικών ευαισθησιών  της.  Αλλά,   δεν επέδειξε η “θυγατέρα” την ελάχιστη συμπαράσταση ούτε στους παραπάνω μη ημέτερους συμβασιούχους ,που τους πέταξε σα σκυλιά παραμονές εκλογών.  Και ακόμα χειρότερα αυτή η μεγάλη δημοκράτισα   ποτέ δε νοιάστηκε να μάθει  γιατί δεν τιμωρήθηκαν οι  Ναζί,που δολοφόνησαν 60 αθώους ανθρώπους και κακοποίησαν 3.500 αθώα θύματα. Για να μην πούμε πόσο υποκρίτρια και άμυαλη είναι που ζητάει από τους Γερμανούς πολεμικές αποζημιώσεις, τις οποίες  κατέβαλαν (όσες  επιδικάστηκαν τότε),αλλά δε βγάζει τσιμουδιά για τις υπέρογκες πολεμικές αποζημιώσεις που ποτέ δεν κατέβαλαν οι Ιταλοί φασίστες στον πόλεμο της Αλβανίας. Γιατί δυο μέτρα και δύο σταθμά κυρία…θυγατέρα Κωνσταντοπούλου; Και σε ποιους το παίζεις δημοκράτισα και αριστερή; 

 

Το ρουσφέτι, η διαπλοκή ,η διαφθορά είναι πάντα παρόντα στην Ελλάδα .Με οποιαδήποτε κυβέρνηση μονοκομματική και αυτοδύναμη. Η μόνη ελπίδα να τελειώσει αυτή η κατάρα είναι οι πολυσυλλεκτικές,οι συμμαχικές κυβερνήσεις.

Αν δε γίνει αυτό εφικτό λόγω εκλογικού συστήματος και εκλογικών νόμων, η μόνη πια λύση είναι η Ευρώπη. Ας στείλει τοποτηρητές, τρόικες, έντιμους και αδιάφθορους ανθρώπους. Να βάλουν  τάξη και σειρά σ΄αυτή τη χώρα.  Να χτυπήσουν τη φοροκλοπή, την τεχνητή ανεργία, την αναξιοκρατία, τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος στους ημέτερους.

Αν  αφήσουμε τη χώρα στα χέρια του Τσίπρα, του Καμμένου, της Κωνσταντοπούλου, του Λαφαζάνη, θα ξαναζήσουμε ΣΙΓΟΥΡΑ  τα δράματα των τελευταίων μηνών: Τις ουρές στις τράπεζες,τα κάπιταλ κοντρόλ, τα ρουσφέτια,τη διαπλοκή ,την αλαζονεία.

΄Οποιος δε μαθαίνει από την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να τη ξαναζήσει. Είναι  ιστορικός κανόνας, που δε ανατρέπεται.

_______________________________________________________

1.  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
2.  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ.
 3.  ΣΕΡΒΟΣ  ΜΠΑΤΣΟΣ…ΨΥΧΟΥΛΑ!

_____________________________________________________________

1. ΞΕΣΠΑΣΕ Ο  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΥΣΣΑΣ 

Ο πατέρας του άτυχου Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι από χρυσαυγίτικο μαχαίρι, δεν μιλά συχνά. Δύο χρόνια τώρα σιωπά. Εχει δώσει μία ή δύο συνεντεύξεις, και έκτοτε περιμένει την δίκη των δολοφόνων του γιου του. Η αναμονή σκληρή, η δικαιοσύνη αργή, αλλά εκείνος δεν «επαναστατεί».

Τώρα όμως φαίνεται ότι το ποτήρι ξεχείλισε για τον Παναγιώτη Φύσσα. Επί 4 μήνες έρχεται καθημερινά στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, κάθεται στην ίδια θέση και περιμένει την πρόεδρο του δικαστηρίου να φωνάξει το όνομά του. Και εκείνος με τη σειρά του να ανέβει στο βήμα του μάρτυρα και να πει όσα γνωρίζει για τη δολοφονία του γιου του.

Έτυχε η δίκη των 60 και πλέον κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής να συμπέσει χρονικά αυτήν την περίοδο με τις εκλογές. Και οι συνήγοροι των κατηγορουμένων ζητούν ολιγοήμερη διακοπή της διαδικασίας για να μην υπάρχουν σκιές, όπως είπαν, σε βάρος του δικαστηρίου, αφού οι βουλευτές της Χ.Α είναι και υποψήφιοι και κατηγορούμενοι. Ο Παναγιώτης Φύσσας, όμως, βλέπει μεθοδευμένες καθυστερήσεις από την πλευρά των Χρυσαυγιτών για να μην καταθέσει ο ίδιος πριν από τις εκλογές, αλλά και για να μην ακουστούν όσα πρέπει για την υπόθεση. Και κάνει μία έκκληση: Να τον αφήσουν επιτέλους, μετά από δύο χρόνια, να μιλήσει για την δολοφονία του γιου του.

Η επιστολή του Παναγιώτη Φύσσα

«Η συμπλήρωση 4 μηνών από την έναρξη της δίκης κατά της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, η οποία μεταξύ άλλων ευθύνεται και για την στυγερή δολοφονία του γιου μου Παύλου, συνέπεσε με την προκήρυξη των εθνικών εκλογών. Μετά από πολλές συνεδριάσεις του δικαστηρίου, μεθοδευμένες καθυστερήσεις από την πλευρά των κατηγορουμένων και προσχηματικά αιτήματα, έφτασε η στιγμή που ως πρώτος μάρτυρας θα καταθέσω όσα γνωρίζω για την τελευταία νύχτα του παιδιού μου αλλά και ό,τι άλλο αφορά την υπόθεση αυτή. Είναι ξεκάθαρο ότι η φωνή μου, αλλά και των άλλων μαρτύρων, ενοχλεί και θα ενοχλήσει τους κατηγορούμενους, και όχι μόνο, και για τον λόγο αυτό επιχείρησαν για μία ακόμα φορά με αίτημά τους να μεταθέσουν την κατάθεσή μου για ημερομηνία μετά τις εκλογές, οι ίδιοι που πριν ανυπομονούσαν, δήθεν, να ξεκινήσει η δίκη. Τώρα ευθέως υποστήριξαν ότι η «συνέχιση» της δίκης θα βλάψει την προεκλογική εκστρατεία και τα ποσοστά του κόμματός τους. Όμως η αλήθεια έχει τίμημα που κάποτε πρέπει να πληρωθεί. Μετά από 4 μήνες που η οικογένειά μου και εγώ ξαναζούμε καθημερινά τη μοιραία νύχτα, αντικρίζοντας τα πρόσωπα όσων από τους δολοφόνους του Παύλου εμφανίζονται και τις προκλήσεις τους, περιμένουμε η ελληνική δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, τιμώντας την μνήμη του παιδιού μου αλλά και των άλλων θυμάτων της Χρυσής Αυγής. Οι προσβολές που τόσο καιρό υπομένουμε, τόσο εντός του δικαστηρίου από λεγόμενα και χειρονομίες, όσο και εκτός αυτού, με την ανοχή ενός μέρους της ελληνικής κοινωνίας που δεν έχει καταλάβει το μέγεθος και την απαξία των εγκλημάτων της Χρυσής Αυγής, πρέπει να σταματήσουν. Και τη στιγμή μάλιστα που αναμένεται η κατάθεσή μου, παλεύουν με κάθε τρόπο να μην ακουστώ μέχρι τις εκλογές, την ίδια στιγμή που οι δολοφόνοι του παιδιού μου κυκλοφορούν ελεύθεροι, βεβηλώνοντας το μνημείο του στο Κερατσίνι, κάνοντας μοτοπορείες στον Πειραιά, τη Νίκαια και τον Κορυδαλλό, πορείες μπροστά από το σπίτι μας, σκορπίζοντας τα μηνύματα μίσους ακόμα και στον δρόμο που χύθηκε το αίμα του παιδιού μου. Ο μοναδικός τρόπος για την απόδοση ουσιαστικής δικαιοσύνης είναι η συνέχιση της δίκης αυτής, ανεξάρτητα από τις σκοπιμότητες των δολοφόνων του γιου μου. Αυτή πρέπει να είναι η δικαιοσύνη, αποκομμένη από πολιτικές σκοπιμότητες, και συνεπώς περιμένω τόσο εγώ όσο και η ελληνική κοινωνία ότι θα επιτραπεί, επί τέλους, να πω αυτά που δύο χρόνια από την δολοφονία του Παύλου, πρέπει να ακουστούν».

Αν κάνουν δεκτό οι δικαστές το αίτημα τη διακοπής της δίκης, θα είναι κι αυτοί ένοχοι στο αδέκαστο δικαστήριο της Ιστορίας για συνοδοιπορία με το  Ναζισμό.΄ Θα είναι η απόφασή τους ΄Υβρις στην έννοια ΄Ανθρωπος. 

Ας μην τολμήσουν.

_______________________________________________________________ 
 
  
2. Ποιος είναι ο πρόσφυγας που έβαλε τρικλοποδιά η ακροδεξιά Ουγγαρέζα

 

Ποιος είναι ο πρόσφυγας που έβαλε τρικλοποδιά η ακροδεξιά Ουγγαρέζα (φωτο)
 

Η εικόνα του Σύρου προπονητή Οσάμα Αμντούλ Μόχσεν, ο οποίος κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά του τον 7χρονο Ζαΐντ, πέφτει στο έδαφος, αφού η εικονολήπτρια Πέτρα Λάσζλο (Petra Laszlo) από την Ουγγαρία του βάζει τρικλοποδιά, έκανε το γύρο του κόσμου.

Τα πλάνα με την Πέτρα Λάσζλο να θέλει να εμποδίσει την πορεία του κατάκοπου και απεγνωσμένου πατέρα, ο οποίος έτρεχε για να αποφύγει τους αστυνομικούς στα σύνορα της Ουγγαρίας, προκάλεσαν την οργή της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

Η σοκαριστική εικόνα του άνδρα να σωριάζεται στο έδαφος με τον μικρό γιο του που φορούσε φανέλα του Άρη, γεγονός που σημαίνει πως είχε περάσει και από την Ελλάδα, οδήγησε τη διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού N1Tv να απολύσει τη γυναίκα.

Την ίδια ώρα, δύο κόμματα της ουγγρικής αντιπολίτευσης κατέθεσαν μήνυση εναντίον της Λάσζλο για την απάνθρωπη συμπεριφορά της.

lazlo

Νέα πλάνα που κυκλοφόρησαν καταγράφουν το συγκλονιστικό επεισόδιο από άλλη γωνία, αποτυπώνοντας την οργή στο πρόσωπο του Μόχσεν και την απόγνωση του παιδιού που κλαίει γοερά πέφτοντας στο χώμα.

syros2

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο άνδρας με όση δύναμη έχει σηκώνεται όρθιος, παίρνει και πάλι στην αγκαλιά του το παιδί του και αφού απευθυνθεί σε έντονο ύφος στην εικονολήπτρια που τον έριξε, φεύγει όσο γίνεται πιο γρήγορα.

syros1

Ο προπονητής της «dream team», όπως κάποιοι οπαδοί χαρακτηρίζουν την al-Fotuwa SC, ξέρει από δυσκολίες.

Άλλωστε, είχε συλληφθεί και βασανιστεί από το καθεστώς του Μπασάρ Αλ Άσαντ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, που τον αναφέρουν ως «επαναστάτη».

Ο Μόχσεν είχε εγκαταλείψει τη Συρία μετά την απελευθέρωσή του μαζί με τον μικρό Ζαΐντ και είχε βρει καταφύγιο στην Τουρκία, όμως, τελικός προορισμός του ήταν η Γερμανία όπου σκόπευε να ζητήσει άσυλο.

syros3

Η σύζυγος και ο μεγαλύτερος γιος του, Μοχανάντ, παραμένουν στην Τουρκία περιμένοντας το «πράσινο φως» από τον ίδιο ώστε να ταξιδέψουν και εκείνοι με τη σειρά τους στη Γερμανία.

Στο ταξίδι για την ελευθερία ο Σύρος προπονητής είχε περάσει από την Ελλάδα, φτάνοντας στα Σκόπια και έπειτα στη Σερβία, όπου έφτασε μέχρι τα σύνορα της Ουγγαρίας, σύμφωνα με τον γιο του Μοχανάντ.

Ο 19χρονος που μίλησε σε αραβικά ΜΜΕ δήλωσε σοκαρισμένος από τις εικόνες της επίθεσης στον πατέρα του και τον μικρό του αδελφό, ενώ δεν αποκάλυψε πού μπορεί να βρίσκονται τώρα οι δικοί του.

Στο μεταξύ, δεκάδες είναι τα σχόλια Σύρων που καλούν τον Μόχσεν να μην απελπίζεται προσπαθώντας να του δώσουν κουράγιο.

 

Τί τα θες;  Το είπανε ΚΙ ΑΥΤΟ οι αρχαίοι ΄Ελληνες: “Οία η μορφή τοιάδε και η ψυχή”!

Για δείτε τη σκύλα. Φιγούρα που λες και  βγήκε από το ναζιστικό συρφετό. Σκηρή, απάνθρωπη, εγκληματική μούρη.

Ντροπή σου κτήνος! 

__________________________________________________________

3. Η αγκαλιά που συγκινεί τον πλανήτη: Αστυνομικός αγκαλιάζει μικρό προσφυγόπουλο
Η αγκαλιά που συγκινεί τον πλανήτη: Αστυνομικός αγκαλιάζει μικρό προσφυγόπουλο [εικόνες]
 
 

Συγκίνηση προκάλεσε στα social media η φωτογραφία αστυνομικού από τη Σερβία, που κρατά στα χέρια του και αγκαλιάζει ένα παιδάκι-πρόσφυγα από τη Συρία.

Το τρυφερό καρέ δημοσίευσε στο Twitter η δημοσιογράφος του BBC, Μανβίν Ράνα, γράφοντας: «Οι Σύριοι είναι γεμάτοι ευχαριστίες για τη σερβική αστυνομία. Λένε ότι οι αστυνομικοί στη Σερβία είναι καλοί.

Ο πιο γλυκός…μπάτσος του κόσμου.

Γεια σου,  ψυχούλα. Λεβέντη, άρχοντα!