΄Ενα…”κεσέ γιαούρτι” , ρε παιδιά;

 

Οικονόμου: Προκλητικές δηλώσεις για την παραλίγο σύγκρουση – «Στην πράξη δεν υπήρξε κίνδυνος για κανέναν»!

 

Οικονόμου: Προκλητικές δηλώσεις για την παραλίγο σύγκρουση – «Στην πράξη δεν υπήρξε κίνδυνος για κανέναν»! (Video)

“Με προκλητικό τρόπο προσπάθησε να υποβαθμίσει το νέο περιστατικό με την παραλίγο σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών του προαστιακού κοντά στον σταθμό των Αγίων Αναργύρων ο υφυπουργός Μεταφορών Βασίλης Οικονόμου, λέγοντας ότι ήταν «σοβαρό μόνο στη θεωρία, στην πράξη δεν υπήρξε κίνδυνος για κανέναν»!

****

Αν αυτό  το  τέρας της  αναισθησίας,  η οποία  μετά την τραγωδία στα Τέμπη  αποκτά  όλα τα χαρακτηριστικά της διάπραξης ύβρεως,  ήταν υπουργός μεταφορών  σε μια χώρα,  ακόμα και με τα  μίνιμουμ  χαρακτηριστικά του  «κράτους  δικαίου», θα  βρισκόταν  απέναντι σε ένα εισαγγελέα του ανώτατου δικαστηρίου – καταπέλτη.  Αλλά, ως γνωστό στην Ελλάδα, κι αν υπάρχουν εισαγγελείς σε αυτό το χώρο και να χτυπήσεις το γραφείο τους για να καταγγείλεις,  σου βγαίνει …  Γεωργία  (Αδειλίνη)!

 Κι αυτό είναι το δράμα της χώρας . Μαζί και των ανθρώπων που έχασαν τους δικούς  τους στο άλλο έγκλημα των  Τεμπών.  Και αναγκάζονται να ακούν σήμερα  τον αμετροεπή  Οικονόμου να  φτύνει στους νεκρούς τους.  Και το …γαμώτο, να μην μπορεί κανείς, αν μη τι άλλο,  να του πετάξει συμβολικά ένα “γιαούρτι”. Κι ας μην είναι στη μούρη. Ας περάσει δίπλα του. Θα θεωρηθεί… προσβολή κι ασέβεια! Αλλά  η δική  σκύλευση και ύβρις καλύπτονται  από τη βουλευτική του ιδιότητα.

Για τέτοια αλητεία μιλάμε.   Αυτής της μορφής  κομματικός κρετινισμός!