΄Η, οι… έγκριτοι ή, οι ανεπαρκείς ιατροδικαστές , θα έπρεπε σήμερα να είναι φυλακή.

Πισπιρίγκου: Προσπαθεί να ανατρέψει το πόρισμα – Επιμένει στα αρχικά πορίσματα που είχε… αμφισβητήσει | tanea.gr

“Τόσο η Αγγελική Τσιόλα όσο και η Χριστίνα Τσάκωνα είχαν αξιολογήσει ως εντελώς ασήμαντο το τραύμα του μωρού μέσα στο στόμα, στοιχείο στο οποίο βασίστηκαν οι έγκριτοι ιατροδικαστές Καρακούκης-Καλόγρηας για να δέσουν την υπόθεση πνιγμού για το βρέφος”.

***

Είναι από τα ηλίου φαεινότερα.  ΄Η, οι  πρώτοι  ιατροδικαστές  Τσιόλα και Τσάκωνα  έκαναν καλά τη δουλειά τους και δεν αποφάσισαν δημοσιοσχετίστικα και καθ΄ υπαγόρευση της Νικολούλη (ς) ή, οι…κατόπιν εορτής γνωματεύσαντες  Καρακούκης και Καλόγρηας έπρεπε σήμερα να είναι φυλακή για αυταπόδεικτα εγκλήματα.  Μέση οδός δεν υπάρχει.

Και θα φαγωθούν μέχρις εσχάτων  οι ομάδες αυτές  των ιατροδικαστών στο δικαστήριο. Θα επιρρίπτουν οι μεν στους δε τις ευθύνες, για να  αποποιηθούν τις δικές τους, όσοι τις έχουν.

Ωστόσο, το σίγουρο είναι  πως  «όταν πλακώνονται τα βουβάλια στο βούρκο, την πληρώνουν τα βατράχια». Η μάνα είναι ακόμα προφυλακισμένη  για ένα, έστω και εξ αμελείας έγκλημα που φαίνεται που διαπράχτηκε από ιατρικό λάθος. Και μόνο ο εισαγγελέας που εύκολα  την προφυλάκισε  μετά από  τηλεοπτικές δίκες , δεν είδε την πιθανότητα (βεβαιότητα για  τους έχοντας  και  συνείδηση και   επαγγελματική εμπειρία ),  η κεταμίνη να δόθηκε στο παιδί στο νοσοκομείο από  εκείνους που κούραραν τη μικρή.  ΄Εχουν  γίνουν εκατομμύρια φορές στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλιάς  τέτοια ιατρικά εγκλήματα,  που οι ίδοι  τα  αποκαλούν…λάθη.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΩΣ  Η ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΠΙΑΤΣΑ ΄Η ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΗΝ ΚΕΤΑΜΙΝΗ.  ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ  ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ  ΕΙΧΑΝ  ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ  ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΩΣ ΑΣΘΕΝΗ.  ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ  ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣΑΦΗ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΑΡΚΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Η  ΜΑΝΑ;  ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΗΓΗΣΗ  ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ  ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ; ΄Η ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΑΝΕ ΣΙΩΠΗΛΩΣ  ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙΟΥΣ   ΤΟΥΣ  ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ   “ΙΕΡΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ”;

Αλλά είπαμε. Στην Ελλάδα δεν αποφασίζουν οι θεσμικοί παράγοντες. Εν προκειμένω οι  ανακριτές και οι  εισαγγελείς. Τις αποφάσεις τις παίρνει  το  μαφιόζικο κονκλάβιο  των κοντυλοφόρων και των μικροφώνων.

Η χώρα του αίσχους και της ντροπής!