ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ KΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ : “ΤΟΙΟΥΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕΝ ΥΜΙΝ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ”

 

1.Γιάννης Οικονόμου:   “Ο Αλέξης Τσίπρας  προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ο κ. Παπαγγελόπουλος παραπέμπεται για σειρά υποθέσεων….κατάχρηση εξουσίας.  Ό,τι και να λέει, οι κατηγορούμενοι δεν μπορούν να μετατραπούν σε κατήγορους». (σημ. δική μας: Πουθενά δεν υπάρχει στο βούλευνα  αναφορά  σε κατάχρηση εξουσίας για  Παπαγγελόπουλο-Τουλουπάκη!).

2.News 24/7 Novartis – “Ειδικό Δικαστήριο: Απαλλαγή για τα 10 πολιτικά πρόσωπα”.

3. εφσυν:  “Είναι πλέον προφανές ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ούτε πρόλαβε να διαβάσει το παραπεμπτικό βούλευμα ούτε να ακούσει τις συγγνώμες των δημοσιογράφων Ιωάννας Μάνδρου και Τάσου Τέλλογλου, που κατήγγειλαν παραπλανητική ενημέρωσή τους ότι το κατηγορητήριο αφορούσε την υπόθεση Novartis”.

 


NEWS 24/7,

Ειδήσεις, Νέα Από Την Ελλάδα και τον Κόσμο |

 

 

efsyn.gr

***

(ΤΟΙΟΥΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕΝ ΥΜΙΝ  ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ=  Αυτοί σας άξιζαν να σας διαφεντεύουν,   μια και κάθε λαός έχει την κυβέρνηση και τους δημοσιογράφους που του αξίζουν).

 

 

 

Και αφού οι  “καθ ύλην” αρμόδιοι δικαστές, εμμέσως πλην σαφώς ,  αποφάσισαν πως  η υπόθεση Νovartis  ήταν καραμπινάτο σκάνδαλο, όπως  το χαρακτηρίζει, άλλωστε   κάθε συνετός και σώφρων πολίτης,  ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των νέων…καθ΄ ύλην αρμοδίων, εισαγγελέων του Αρείου Πάγου, για να παραπεμφθούν  σε δίκη οι ένοχοι; Σε μια  άλλη χώρα, όπως για παράδειγμα η…Ζιμπάμπουε,   θα είχε πέσει η κυβέρνηση , αν συνέβαιναν   τα μισά απ΄ όσα  έγιναν  στην ελληνική Μπανανία με το τεράστιο αυτό σκάνδαλο.

Εν τάξει,  η χωματερή News 24/7.  Τόσο αξιόπιστη και σοβαρή είναι, που σε ολόκληρο το βούλευμα είδε…απαλλαγή των  ενόχων πολιτικών!   Δεν είναι περίεργο μια και δεν είναι λίγοι οι Πετσοτραφείς κοντυλοφόροι στην Ελλάδα που    ξέχασαν τα  ελληνικά τους  και μόνο  αλαμπουρνέζικα καταλαβαίνουν πια. Πού να κατανοήσουν  και ένα δικαστικό βούλευμα, όταν  μάλιστα  προοιωνίζει και κάποια  άλλα  μετά ,   που θα εντέλλονται  πως  οι πονηροί  στην Πετσολίστα  που τσέπωσαν  το ζεστό και πολύ χρήμα,  οφείλουν να φέρουν  τα κλεμμένα πίσω;

Η Εφημερίδα Συντακτών   πάλι;   . Τούτη , ως…αριστερό  πλυντήριο της μαφιόζικης συνομοταξίας , θέλει να πείσει  το αναγνωστικό της κοινό (τί τύποι…προοδευτικάριοι  κι αυτοί!)    πως η  Μάνδρου και ο Τέλλογλου   είναι τόσο ευαίσθητα παιδιά στο συνάφι, αφού κάνουν πάντα σωστά τη δουλειά τους  και σήμερα ,   έμπλεοι ντροπής και αγανάκτησης , βγήκαν οδυρόμενοι και ζήτησαν συγγνώμη για τα fake news  του Οικονόμου που…εν αγνοία  τους μετέδωσαν.  Τόσο έντιμοι!

Για τέτοιο γέλιο, μιλάμε.  Λες και δε γνωρίζει ο κόσμος  πως όχι μόνο η   Μάνδρου και ο Τέλλογλου, αλλά  ΟΛΟΙ  στο αναίσχυντο συνάφι  έχουν  κάνει  τα Fake news επάγγελμα.  Ζουν από το ψέμα.  Κι άλλοι  χτίζουν  βίλες ή αποθηκεύουν   ράβδους χρυσού από την ίδια μπίζνα.

Οκ. Ποιος έχασε τσίπα να τη βρουν  οι συνάδελφοι του Τράγκα;