ΚΥΡΙΑΚΟ, ΔΥΟ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

“Επιμένει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στα ψεύδη και στις χυδαιότητες κατά «συμμορίας δημοσιογράφων» για το σκάνδαλο Novartis.

Θα ζητήσει συγγνώμη ο πρωθυπουργός για την καταστρατήγηση του τεκμηρίου της αθωότητας των δημοσιογράφων που χαρακτήρισε ως υπόκοσμο και συμμορία;» ερωτήθηκε μεταξύ άλλων από το documentonews.gr ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με τον Γ. Οικονόμου να επιμένει πως «τα όσα είχε πει ο πρωθυπουργός ισχύουνε και μέρος αυτών επιβεβαιώνονται και από τις αναφορές στην υπόθεση Ράικου για την υπόθεση Novartis». Η παραπάνω αναφορά δεν προκύπτει απλώς ανεδαφική αλλά και ψευδής, αφού η μόνη αναφορά στο βούλευμα σε δημοσιογράφους είναι σε πιέσεις που φέρονται να ασκήθηκαν μέσω των Παραπολιτικών, και από κανέναν από τους Κώστα Βαξεβάνη, Γιάννα Παπαδάκου, Γιάννη Φιλιππάκη και Αλέξανδρο Τάρκα που διασύρθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη”.

****

▷ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ YouTube 360p - YouTube

Ηλιόπουλος:  “…Eίμαστε μια ωραία… ατμόσφαιρα!”

 

 

΄Οντως, περί συμμορίας και υπόκοσμου πρόκειται. ΄Οζει μπόχας και αποφοράς η εμπορική, δημοσιογραφική   χωματερή.

 Αλλ΄ όχι μόνο οι κατονομασθέντες παραπάνω κοντυλοφόροι. ΄Ολοι  τους μια συμμορία είναι. Και μάλιστα  …μια ωραία ατμόσφαιρα, όταν πρόκειται να ξεκοκαλίσουν όλοι μαζί  τίποτα  Πετσοφιλέτα  που η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ευφυώς σκεπτόμενη, τους παραθέτει  ανελλιπώς και σε    λουκούλλεια γεύματα .   “Ο μόσχος πολύς, μηδείς  εξέλθη πεινών”.

 Ακόμα και ο Βαξεβάνης που φωνασκεί, γιατί δε βρήκε  στο λογαριασμό του την κατάθεση Πέτσα  (εξ ου και έγινε Τούρκος και Οθωμανός) εν καιρώ θα αμειφθεί.

  Εν τάξει.   Ανθρώπινα είναι και τα λάθη, Κωστάκη.  Θα τα εισπράξεις τα όβολα που σου στέρησαν  από αλλού και σύντομα “Καλομελέτα κι έρχονται”. Απλά, σκίσου να γίνει πράξη τ΄ όνειρο.

 

 

Μια φορά, λοιπόν,  πήγε να πει κάτι σωστό ο απόφοιτος  (δι΄ αλληλογραφίας)  του Χάρβαρντ και τα έκανε θάλασσα  γραμματικώς.  Γιατί  δυο άρθρα που παρέλειψε,  κάνουν τη διαφορά.

Διορθώνουμε, λοιπόν, τη φράση επί το ορθόν:   «Κατά (της) συμμορίας (των) δημοσιογράφων», έπρεπε να λέει ,  για να κυριολεκτήσει.

 Θα μου πεις,  λέγονται αυτά   για Πρετεντέρη και Πορτοσάλτε  που  λιβανίζουν τον Κούλη τους   (με το αζημίωτο, φυσικά) καθημερινώς; ΄Οχι  βέβαια, θα ήταν και αχάριστο, αλλά πρωτίστως αντιεπαγγελματικό και  ολέθριο  για μια  επιχείρηση.

Τον καλό υπάλληλο το αφεντικό και τον καλοπληρώνει και τον έχει στα όπα- όπα.  Αλλιώς, πριονίζει το κλαρί που κάθεται. Και στη φαμίλια Μητσοτάκη τέτοια λάθη επιχειρηματικά   δεν κάνουν.  Ανέκαθεν.