Οι Τούρκοι μιλούν για ακραία πρόκληση εκ μέρους της Ελλάδας.

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα και φερέφωνο του Ερντογάν, η Turkiye, με δημοσίευμα της ισχυρίζεται ότι οι Έλληνες πιλότοι στα νέα Rafale που έχει παραλάβει η χώρα μας και τα οποία αποτελούν αγκάθι στο μάτι της Τουρκίας, έχουν ζωγραφίσει – ως είθισται – ένα λογότυπο.

Οι Τούρκοι λοιπόν ισχυρίζονται ότι το συγκεκριμένο λογότυπο, απεικονίζει μια γαλοπούλα (Turkey) που φοράει φέσι, να τρέχει σαν να θέλει να γλιτώσει, κρατώντας την Τουρκική σημαία και από κάτω γράφει: «Μην τρέχεις θα πεθάνεις κουρασμένη».

***

Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΜΕΛΟΥΚΩΝ 13ος αι. μ.Χ. – Ιστορία-Τέχνες-Πολιτισμός

΄

΄Εχουμε  επανειλημμένα  διατυπώσει εδώ  την αγωνία και τη  οργή μας. Οι σοβαροί και συνειδητοποιημένοι  πολίτες βρισκόμαστε υπό ομηρία-κατοχή.  Ανόητων κομματικών που ασκούν κυβερνητική εξουσία, διεφθαρμένων και αδίστακτων  Γκεμπελίσκων και φαιδρών στρατόκαυλων.

΄Ολοι τούτοι είναι εξουσία, διατάσσουν άλλους Μαμελούκους που φέρουν όπλα, γαλόνια  και σιρίτια  κι αποφασίζουν, αν θα ζήσουν ή θα πεθάνουν τα παιδιά μας.   Μια αστεία χώρα, ασόβαρη χώρα,  με έναν επίσης ανεκδιήγητο λαό στην πλειοψηφία  του ,που  εκλέγει ή συντηρεί   τέτοιες εξουσίες και τις ανέχεται.

Δείτε τώρα τα  στρατο-ανοργασμικά   ανώριμα αυτά παλουκάρια  που καβαλάνε δίκην σταυροφόρων τα  αλόγατα -Ραφάλ (“καβάλα παν στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάνε”), τις λαμαρίνες  που πληρώσαμε εμείς  χρυσάφι,  για να εισπράξει μίζες ο γιος του Κων.Μητσοτάκη, δείτε, λέμε, μυαλά  ανισόρροπα που ούτε μαθητές Γυμνασίου πια δεν κάνουν τέτοια αστεία ,  δεν έχουν όμοια   χαβαλετζίδικη  συμπεριφορά.

 Ζωγράφισαν,  λέει στα Ραφάλ  γαλόπουλα (!!)  που τρέχουν να σωθούν ( συνειρμικά τα Τουρκάκια στη Σμύρνη). Και αυτοί οι… ατρόμητοι Ελληνάρες πιλότοι ,  τους ρίχνουν μπόμπες στα κεφάλια  και  τρέχουν τούτα  πανικόβλητα για να σωθούν. Κι άλλα, τα περισσότερα,  σφαδάζουν, χτυπημένα  στο έδαφος  με κομμένα πόδια και χέρια.

Καταλάβατε σεις  οι σώφρονες ποιοι   κάνουν κουμάντο σε τούτον τον άθλιο  τόπο, ποιοι  τρώνε τα λεφτά σας σε σαπίλες,  σε ποιους καταβάλετε μισθούς και επιδόματα, για να ζωγραφίζουν στα …ανυπότακτα φτερά τους   χήνες και πάπιες;   Και το χειρότερο, ποιοι αποφασίζουν, αν θα ζήσετε ή θα υπάρχει αύριο   και τί είδους για τα παιδιά σας;

Κι αν ναι, τί κάνετε με τους παλαβούς; Αν αντιλαμβάνεστε   σε τι χαβούζα ζούμε και ποιοι  μας κυβερνούν,  για πείτε μου, όσοι δεν  αναγνωρίζεστε ως  Κάφροι, τι κάνετε για να αλλάξετε τα πράγματα, να κατεβάσετε   ανεγκέφαλους και διεστραμμένους μικρόνοες  από τα Ραφάλ, να στείλετε  φυλακή  τους διεφθαρμένους,  να εξασφαλίσετε στα παιδιά και στα εγγόνια σας μια ζωή ειρηνική  για τα ίδια και για τα άλλα παιδιά απέναντι ,που δεν έχουν να χωρίσουν και τούτα τίποτα με τα δικά σας;

Σείς είστε υπεύθυνοι για κάθε ανεγκέφαλο πιλότο που ζωγραφίζει  πάπιες και γαλοπούλες στα φτερά των Ραφάλ .  Σείς και ουδείς άλλος. Είστε ,αλήθεια, σοβαροί;