ΕΜΕΙΣ ΟΙ… ΤΥΧΕΡΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΛΥΤΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ!

“Σκέρτσος: Ο Μητσοτάκης βασικός εκφραστής του εκσυγχρονισμού-εξευρωπαϊσμού.

 

Η τρυφερή φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα παιδιά του στο σπίτι(ΦΩΤΟ)

Άκης Σκέρτσος Κυριάκος Μητσοτάκης ΗΠΑ πληθωρισμός ενέργεια ΝΑΤΟ ΕΝΦΙΑ

Αναλυτικότερα, ένα παλαιότερο άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα», τρία χρόνια πριν, παραμονή εκλογών τότε, υπενθυμίζει με σημερινή ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος. Ένα άρθρο από το οποίο, όπως επισημαίνει τώρα, δεν θα άλλαζε ούτε κόμμα.

«Τρία -πυκνά- χρόνια μετά δεν θα άλλαζα ούτε κόμμα από αυτή την ανάλυση παραμονή εκλογών του 2019. Η χώρα βρίσκεται σήμερα σε καλύτερη θέση παρά τις αντιξοότητες και τις πρωτοφανείς κρίσεις που συναντήσαμε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει ο βασικός εκφραστής και φορέας του εκσυγχρονισμού και εξευρωπαϊσμού της Ελλάδας», σημειώνει στην ανάρτησή του ο υπουργός Επικρατείας.

– iefimerida.gr

***

Ο ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΡΩΠΑΪΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ  ΤΟΥΣ (ΑΠΟ)ΓΟΝΟΥΣ  ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

 

Smartphone στο σκοτάδι, σφιχτά τυλιγμένο και δεμένο με χοντρό Γιούτα δουλεία σχοινί με λαμπερό μπλε οθόνη με λευκό κείμενο «1984». Έννοια της λογοκρισίας στα κοινωνικά δίκτυα. Ολοκληρωτισμό. Δικτατορία

 

Απολύτως …επιτυχής η διαπίστωση  Σκέρτσου. Μπορεί μεν  κάποιοι, οι σώφρονες και συνετοί , να μένουν ενεοί, ως  χάνοι, όταν ακούν τέτοιες αμετροεπείς κουβέντες ,που μεταφράζονται σε αρχαιοελληνική ΄Υβρη,   αλλά, ας λένε τούτοι.  Ο Κυριάκος είναι το…Μέλλον. Ο εκφραστής της Νέας Τάξης πραγμάτων, την οποία ,βέβαια,  οι έχοντες σώας τα φρένας  την αντιλαμβάνονται  ως οπισθοδρόμηση, ολοκληρωτισμό ,  κατίσχυση και επιβολή   καθεστώτων τύπου    ΄Ορμπαν Ουγγαρίας και Ελλάδας . Τα δε  θύματα της λοβοτομής από  την  γκεμπελική προπαγάνδα του ΣΚΑΪ, της IEFIMERIDA.GR και του ΣΚΕΡΤΣΟΥ ,ως Νεοδημοκρατικό εκσυγχρονισμό και εξευρωπαϊσμό!

΄Οπως και να έχει το πράγμα, ιδού τα χαρακτηριστικά της οπισθοδρόμησης, της συντήρησης  και του  ολοκληρωτισμού  ,που  οι σύγχρονοι σκοταδιστές τα αντιλαμβάνονται ως  εκσυγχρονισμό και εξευρωπαϊσμό,όπως   οι καλόγεροι του Μεσαίωνα  βάπτιζαν δια της προσευχής   το κοτόπουλο … ψάρι.  Το  τί σας περιμένει αύριο, ΝεοΕλληνες, καθαρά και ξάστερα ,είναι ορατό από σήμερα.    Και μάλιστα , αυτά που παραθέτουμε …υψωμένα στη νιοστή, όπως λέγαμε οι παλιότερα στα μαθηματικά.

΄Αλλο  1984 ,δεν έρχεται για  (για σας).  Εκείνο  (για μας) ήταν έμφορτο από ελπίδα ανανέωσης και  ανθισμένες  αμυγδαλιές.  Το δικός σας “1984”  μπροστά, θα φέρει την υπογραφή ΄Οργουελ.  Και  τα σημερινά κατορθώματα της Μητσοτακικής κοινοβουλευτικής δικτατορίας θα είναι αύριο  η  σμικρογραφία τους. ΄Οπως (ενδεικτικά):

  1. Εγκληματικές επαναπροωθήσεις «κολασμένων της γης», πνιγμένα προσφυγάκια  στον πάτο του Αιγαίου με φαρδιές- πλατιές υπογραφές   Κυριάκος Μητσοτάκης- Σοφία Βούλτεψη (αυτό κι αν είναι εκσυγχρονισμός και…εξευρωπαϊσμός).
  2. Χρεοκοπία της χώρας (δυο φορές μέσα σε 14 χρόνια) πάλι από τη Δεξιά, της οποίας σήμερα ηγείται ο χειρότερος των αρχηγών και των πρωθυπουργών  της επάρατης παράταξης, ο  Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι γενιές που έρχονται σε λιγότερο από 30 χρόνια , θα στενάξουν.  Θα εισπράξουν τη σημερινή αποφορά    της κυβερνητικής διαφθοράς και θα καταριούνται τους προηγούμενους.   Θα είναι, όμως, άδικο και ανιστόρητο να επιρρίπτουν συλλήβδην τις ευθύνες στους σημερινούς ΄Ελληνες. Οφείλουν να  γνωρίζουν πως  πολλοί σήμερα  συνετοί και συνειδητοποιημένοι πολίτες,  υφιστάμεθα τις συνέπειες μιας βάρβαρης  κοινοβουλευτικής δικτατορίας,   που  έχει εγκαθιδρύσει    η Δεξιά παράταξη  με τις πλάτες   μιας εκτός  πραγματικότητας και άνευ ηθικών αναστολών, πληθυσμιακής μερίδας   οπαδών της.
  3. Στείρα πατριδοκαπηλία, εθνικισμός και ψευτοπατριωτισμός που η σημερινή Δεξιά ανήγαγε σε επιχείρηση μίζας και εύκολου πλουτισμού των οικογενειών τους για πολλές γενιές. Είναι πλην των άλλων,  αυτή η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος  για  άχρηστες εξοπλιστικές αγορές,  όχι μόνο η αιτία  της  δεύτερης χρεοκοπίας, αλλά και ο λόγος που  “άνοιξε ο ασκός  του Αιόλου”  για θερμά επεισόδια,  συντήρηση  κλίματος πολέμου με τους γείτονες, χωρίς να αποκλείεται  και  μελλοντική σύγκρουση μεταξύ των δύο χωρών. που θα οδηγήσει στον όλεθρο, όσο από τη μια μεριά κυβερνά ένα  κομματικό τέρας σαν το Κυριάκο  Μητσοτάκη και  απέναντι ένας   ξιπασμένος   Σουλτάνος με Οθωμανικά σύνδρομα  , δεινή ιστορική-χρονολογική   σύγχυση (μπερδεύει συχνά το 2022 με το 1922!) .

   4. Τρομακτική, όντως οργουελική,  επιβολή   μιας γκεμπελικής δικτατορίας με την εξαγορά από τον «΄Ορμπαν» της Ελλάδας και τους πάτρωνές του σχεδόν του 80% των μιντιακών Μέσων . Κι εδω και  τρία χρόνια έχουν εξαπολύσει μια  ανήθικη   προπαγάνδα    λοβοτομής με …λεπτές-  βαθιές  χειρουργικές επεμβάσεις σε    ανεγκέφαλους οπαδούς,  που  όμοιά της, δεν υπήρχε στο παρελθόν.  Ο ασύστολος χρηματισμός από το δημόσιο χρήμα των νέων αυτών Γκέμπελς, είναι από τα πλέον επικίνδυνα φαινόμενα της δικής μας εποχής και θα ενταθούν, όσο ουδείς είναι σε θέση αυτή την ώρα να αναμετρηθεί με αυτά και να ανακόψει την επέλασή τους. Βεβαίως, την ίδια μέθοδο  προπαγάνδας και λοβοτομής των «υπηκόων» τους ακολουθούν  και τα υπόλοιπα …αντιμητσοτακικά  μιντιακά Μέσα που κι αυτά με τη σειρά τους κακοποιούν την ενημέρωση  και την πληροφορία για τα δικά τους  (οικονομικά) συμφέροντα.

  1. Κατεδάφιση της κλίμακας των διαχρονικών, αρχέγονων και απαρασάλευτων αξιών ,όπως τις γνωρίζαμε. Στον αξιακό κόσμο, τον “αγγελικά πλασμένο” του αχυράνθρωπου Σκέρτσου και του αφεντικού του ,  ηθικό πια είναι να κλέβεις, να εξαπατάς, να σε πιάνουν με τη γίδα στην πλάτη και να ζητάς να τιμωρηθούν όσοι σε  ξεβράκωσαν  και αποκάλυψαν τις πομπές σου.  Μια διαστροφική  αντίληψη  ως καθεστώς πλέον και  αναγωγή σε ηθική τάξη,  οργουελικής αποφοράς, όπου  ο  κάθε Σαμαράς  από  κατηγορούμενος, γίνεται κατήγορος και η  θεσμική εισαγγελέας  Τουλουπάκη καθίσταται κατηγορούμενη.

 

 

Εκθέσαμε κάποιες από τις τραγικές συνέπειες του …εκσυγχρονισμού και εξευρωπαϊσμού με εκφραστή τον ΄Ορμαν της  χώρας Κυριάκο  Μητσοτάκη. Μια νέα Ελλάδα,   όπως την  ονειρεύεται   ως σφογγοκωλάριός του   ΄Ακης(!)    Σκέρτσος.

Μια τέτοια Ελλάδα υπόσχονται στις νέες γενιές.  Να δολοφονεί, να κλέβει, να μπουκώνει μέχρι σκασμού  τους “ημέτερους”, να  σχεδιάζει  θερμά επεισόδια και συγκρούσεις, που οδηγούν κατ ευθείαν στις  αχρείαστες οπλαγορές με   τις χρειαζούμενες  μίζες,   να  βυθίζει στη φτώχια,  την αδικία και την εγκατάλειψη τον μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού,  για να ικανοποιήσει τα αδηφάγα συμφέροντα των λόμπι και  της γαλάζιας ακρίδας.

Μια τέτοια Ελλάδα  θέλει να κληροδοτήσει  ο γόνος της διεφθαρμένης   φαμίλιας Μητσοτάκη στους μελλοντικούς ΄Ελληνες.  Εύχομαι εμείς οι παλιότεροι να φύγουμε πιο νωρίς, να μη δουν τα μάτια μας το  οργουελικό αυτό “1984”, που έχει ήδη δρομολογηθεί  και θα εκδηλωθεί σε όλη του τη φρίκη  σε λίγα χρόνια  από  σήμερα.

Εμείς οι  τυχεροί…νεκροί!   Λυτρωμένοι στη λησμονιά και την ανάπαυση από τα δεινά του  Οργουελικού Μητσοτακισμού,που εισπράττουμε τώρα καθημερινά.