΄Ολος ο θίασος των παλιάτσων του παλαιοΣΥΡΙΖΑ επί σκηνής. Προλάβετε την παράσταση!

syriza-deth

 

Ο όλος ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη

 

Αποστολή της «Εφ.Συν.» στη ΔΕΘ

Σημάδια… ζωής έστειλε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και την επίσκεψη που πραγματοποιεί εδώ ο Νίκος Παππάς.

Τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας πλαισίωνε, συγκεκριμένα, πλήθος βουλευτών και στελεχών, όλων των τάσεων σημειωτέον. Ανάμεσά τους, η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ράνια Σβίγκου, η γραμματέας και ο διευθυντής της Κ.Ο. Θεοδώρα Τζάκρη και Θάνος Μωραΐτης, επίσης ο τ. πρόεδρος της Κ.Ο. Σωκράτης Φάμελλος και όλοι οι άλλοι βουλευτές της πόλης. Όπως επίσης, ο Παύλος Πολάκης, βουλευτές – τομεάρχες, ο νέος εκπρόσωπος Τύπου Παυσανίας Παπαγεωργίου, αλλά και το στελεχιακό δυναμικό της Θεσσαλονίκης.

****

Τί έγινε,  παίδες του   της οργής και της μπέσας;   Υπάρχουν πολίτες στη Σαλόνικα. Το ξερουμε από πρώτο χέρι,  Σας τελειώσανε οι στημένες λεμονόκουπες , μήπως;     Μοναδική ευκαιρία.  ΄Ολος ο θίασος των παλιάτσων   επί σκηνής.  Υποδεχτείτε τους με… όλες τις τιμές!

 

 

Δεν έχουν τσίπα στην ομήγυρη!   Και πώς να περιμένεις να εύχονται να “ανοίξει η γη να τους καταπιεί”;  «Θέλει  αρετή και τόλμη» η αυτογνωσία,  κομματικοί κρετίνοι μου.

Τι νομίζατε; «Μαλλιά είναι τα  γένια»  του θρασύτατου Παππά; Καθόλου  διαφορετικά, σας πληροφορούμε εμείς εδώ με το χέρι στην καρδιά,  από εκείνα του Οικονόμου, που λέγαμε πρωτύτερα. Του παλαιοκομματισμού «όλα τα γουρούνια ίδια μούρη , ίδια τρίχα »!