Αλέξης Τσίπρας και Χάρης Δούκας σε νέα “ομερτά” με τις πλάτες της Ευρώπης, για να πέσει το Μητσοτακικό καθεστώς στα μαλακά.

Ο Παύλος Πολάκης επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

 

Παύλος Πολάκης: Επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Η επιστολή στον Τασούλα

 

Πολάκης: Δεν είμαι κανένα παιδάκι να με διαγράφουν χωρίς ενημέρωση και να με επαναφέρουν

 

***

Δεν είσαι παιδάκι, Παύλο Πολάκη, αλλά μερικές φορές κάνεις  σαν παιδάκι. ΄Ασε τα γινάτια, ξέχνα τις μομφές και τα «είμαι παρών», γύρνα στη θέση σου, ανασκουμπωθείτε οι μη επαγγελματίες αντιδεξιοί και ρίξετε το καθεστώς. Είναι εύκολο.

Με πρόγραμμα, αποφασιστικές και ουσιαστικές κινήσεις,  θα πέσει ο Μητσοτάκης.  Και ο ίδιος το θέλει να φύγει. Ανυπομονεί να σας πετάξει την «καυτή πατάτα», γιατί   ξέρει πως όσο την κρατάει ,καίγεται. Και αν συνεχίσει, θα γίνει ολοκαύτωμα.

 Είναι ώρα για τη χαριστική βολή. Με σύνεση, χωρίς τσαμπουκάδες και θυμικές συμπεριφορές μπορείτε να πετύχετε τη συντριβή του καθεστώτος.

Αποκαλύψτε πρώτα το σχέδιο που δουλεύουν με μέθοδο εδώ και καιρό τα  συστημικά κέντρα, για να σας προλάβουν.  Αλέξης Τσίπρας και  Χάρης Δούκας ετοιμάζουν να κηδέψουν για άλλη μια φορά το λαϊκό αντιδεξιό κίνημα.  ΄Εχουν στα σκαριά   ένα γλυκανάλατο κατασκεύασμα, που έχει επιλέξει η  Ευρώπη για τη διαχείριση της εξουσίας και την πτώση στα μαλακά της ακροδεξιάς κυβέρνησης , που καταλήστεψε τον τόπο και τον οδήγησε  για δεύτερη φορά στη χρεοκοπία.

Μην τους αφήσετε να συνάψουν νέες ομερτά. Ο Αλέξης Τσιπρας είναι μανούλα σ΄αυτά. Το έκανε με τον Κώστα Καραμανλή.  Τον γλιτωσε από τη φυλακή, για να μπορέσει να κυβερνήσει με δεκανίκι τον αχυράνθρωπο  του «ανιψιού», τον ακροδεξιό Πάνο Καμένο. Μην αφήσετε να επαναληφθεί το ίδιο έγκλημα.