ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ (ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ) “ΕΝΑΣ” ΛΑΟΣ. ΥΠΗΡΧΑΝ «ΑΥΤΟΙ» ΚΑΙ «ΕΜΕΙΣ»!

 Πολάκης: «Η Λινού κρύβει έγγραφα για να παραπλανήσει τον κόσμο – Εισπράττει παράνομα 1 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο»

Πολάκης: «Η Λινού κρύβει έγγραφα για να παραπλανήσει τον κόσμο – Εισπράττει παράνομα 1 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο»

 

΄Ελενα Ακρίτα για την Αθηνά Λινού:

“Σε ένα μόνο θα τα χαλάσουμε, Παύλο. Στην Αθηνά. Που την ξέρεις και την ξέρω. Ειναι μια αξιόλογη και τίμια γυναίκα, μια εργατική κι αποδοτική βουλευτρια, μια αληθινή Κυρία. Την αδικείς όταν λες πως τα δάκρυα της ήταν στημένα και ψεύτικα. Δεν ήταν, σε βεβαιώνω εγώ με το χέρι στην καρδιά. Κι όταν ηρεμήσεις, είμαι σίγουρη πως θα το κατανοήσεις κι εσύ. Και θα σταματήσεις όλους αυτούς που ζητούν την κεφαλήν της επί πίνακι”

 

Γεροβασίλη: Να πάρει την ευθύνη ο Κασσελάκης και να κάνει εκλογές για πρόεδρο!

Γεροβασίλη: Να πάρει την ευθύνη ο Κασσελάκης και να κάνει εκλογές για πρόεδρο (Video)

 

Φαραντούρης σε αδελφό Κασσελάκη: Νομίζω ότι έχω μια στοιχειώδη υποχρέωση να φωνάξω.

Ενδεχομένως να αποτελεί λύση η προσφυγή στις κάλπες, λέει  ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

farantouris_n

****

Στέφανε Κασσελάκη, τελείωνε με τα γαμήλια  γλέντια  και τα μελένια φεγγάρια  στην Κρήτη  και ανέβα πάνω να πιάσεις σκληρή και σοβαρή δουλειά. Δεν έχεις ούτε την πολυτέλεια, ούτε το  χρόνο να κάνεις τέτοια. ΄Όλα πια είναι μετρημένα και δρομολογημένες οι εξελίξεις τους.

Κι αυτό σημαίνει πως:

΄Η

θα συνεχίσεις να είσαι πρόεδρος  του ΣΥΡΙΖΑ υπό προθεσμία και ομηρία του «Φάμελου» και της «Γεροβασίλη» ,μέχρι κάποια στιγμή να σε πετάξουν στημένη λεμονόκουπα και το κόμμα σε πασοκικά ποσοστά εκλογών

΄Η

θα πιάσεις και θα  καθαρίσεις όλη την κόπρο του Αυγεία από το κόμμα. Αυτή που σου  άφησε αμανάτι  ο Αλέξης Τσίπρας και  “την έκανε” για να κρυφτεί  (διάβαζε να περιμένει την ώρα να το παίξει …Εθνάρχης   Καραμανλής- σωτήρας). Τίποτα δεν έγινε τυχαία, αν έτσι νομίζεις.

Υπάρχει πολλή σαβούρα μέσα.  Ξεκίνα από τα… νούμερα του  «87»  (σφογγοκωλάριοι του π. αρχηγού ),  που ξαφνικά “την είδαν” σπουδαίοι, αναντικατάστατοι  και μοναδικοί  εγγυητές της αριστερής ταυτότητας του ΣΥΡΙΖΑ  (πώς το λέει ο λαός;  «΄Εκανε και η  μύγα κ#λο και έχεσε τον κόσμο όλο»). Και  προχώρησε μετά  σε όποιον «σηκώνει κεφάλι». Θα είναι οχιάς  ,σύντριψέ το!

Στείλε  μήνυμα ,όχι συγκόλλησης ,όπως εννοούν αυτοί την ενότητα, αλλά αποφασιστικότητας  και αμετάκλητης Αντιδεξιάς πορείας. ΄Ασ΄ τους  να το παίζουν …αριστεροί (μόνο τέτοιο δεν είναι, για επαγγελματίες της πολιτικής πρόκειται).  Αλλά έξω από την Κουμουνδούρου. Ας βάλουν στην απέναντι πλατεία… πλαστικές  καρέκλες να κάθονται μαζί με τα άλλα καλόπαιδα, τους «κοντυλοφόρους» και τα «μικρόφωνα»    και να διαμαρτύρονται. ΄Εξω κι από  μακριά.

Αν, επειδή,  λόγω ηλικίας, αλλά και άλλων προτεραιοτήτων στις ιδεολογικές και  λοιπές αναζητήσεις  σου, ίσως  δεν έχεις διαβάσει «αναρχισμό», θα εκπλαγείς αν σου  πούμε πως  ακόμα και ο    Μπακούνιν, αλλά και μια σειρά από  άλλους, «επώνυμους» και μη αναρχικούς, υπολήπτονται την πειθαρχία.  Και  δεν τη θεωρούν  καθόλου  αποκλειστικά στρατιωτικό χαρακτηριστικό,  όταν  πρόκειται για συνειδητή  υπακοή. ΄Αλλωστε, και  στην προσωπική του καθενός ζωή, τίποτα δεν προχωράει χωρίς πειθαρχία σε κανόνες και αρχές που το ίδιο το άτομο  καθορίζει, για να πετύχει τους στόχους του.

Οι σημερινοί αμφισβητίες στο κόμμα, που κρύβονται πίσω  από τις δημοκρατικές  τους ευαισθησίες και…επαναστατούν , δεν είναι παρά κουκουλοφόροι . Καλόγεροι  του Μεσαίωνα,  μεταμορφώνουν το κοτόπουλο της νηστείας  σε ψάρι της… αμολητής.   Τούτοι   με τις  μακρόσυρτες   προσευχές και τους ύμνους  στη θεά Αριστεροφρονύνη, πλασάρουν τις άκρατες φιλοδοξίες του καριερίστα «πολιτικού», ως  πόνο(!)  τάχα για το κόμμα που εσύ, ο χτεσινός,  το οδήγησες  στην κατηφόρα!  Και καμιά , ασφαλώς  ευθύνη δεν έχουν οι ίδιοι  ως…δεινόσαυροι.

Είναι, μάλιστα,  τόσο “αριστεροί” και “δημοκράτες”, σεβόμενοι  την πρόσφατη   απόφαση  και την εκλογή προέδρου  από τη βάση, όπως  το καταστατικό του κόμματός τους ορίζει, που   ζητούν  ξανά  και  επείγουσες, μάλιστα,   εκλογές  για   πρόεδρο! Σαν να μην υπάρχει πρόεδρος, αλλά μια καρικατούρα.   Φτύνουν προκλητικά   τον απλό κόσμο στη μούρη, αποπατούν στις αποφάσεις του  και απαιτούν  να ζητωκραυγάζουν    οι “ανώνυμοι”  (και ως τέτοιοι “πλέμπα”,  απλοϊκοί και αφελείς) πως τους λούζουν    με     δρόσο  και αρώματα .  Τέτοιοι πρόστυχοι!  Τόσο  Φαρισαίοι! Η χαρά και η ελπιδα του Κυριάκου ,του Χαρίτκση και κάθε κρυφού και φανερού νεροκουβαλητή  και πεπτοφαλαγγίτη  του καθεστώτος της διαφθοράς  και της σήψης.

Δυο άκρως ,επίσης,  επείγουσες από τις δουλειές που έχεις μπροστά σου, είναι τούτες:

  1. «Βρείτε τα»  ΤΩΡΑ με τον Παύλο Πολάκη και όρισέ τον  σιωπηρά   ως… «αντ΄ εμού»  ( «αντ΄αυτού», το λένε στη διοίκηση). Είναι κεφάλαιο ο Κρητικός για το κόμμα, ως «καθαρός» και μαχητικός. Από τους λίγους παλιούς  που διασώζονται.  Μην τον λογαριάζεις και τον βάζεις (προ θεού!)  με τις Λινούδες και τις Ακρίτες!  Είναι ΄Υβρις! Πέρα από χαρακίρι.
  2. Βγες και μάλιστα επίσημα «χωρίς φόβο και πάθος» και δήλωσε πως  «φυλλάδες» σαν την εφημερίδα Συντακτών και το Ντοκουμέντο , δεν εκφράζουν τη γραμμή και τις απόψεις  του κόμματος. Οι Βαξεβάνηδες  και οι Παππάδες ένα θεό  λατρεύουν. Μαμωνά.  Αναζήτησε την ίδια ώρα  ελεύθερη «δημοσιογραφία»  με αντιδεξιό  ιδεολογικό  προσανατολισμό ,αλλά χωρίς οικονομική  εξάρτηση από τις «πένες» τους .Τα μέλη της ΕΣΗΕΑ δεν μπορούν να ασκούν την  πολιτική Δημοσιογραφία, ως επάγγελμα. ΄Εχουν το ποδόσφαιρο, τα εγκλήματα,  τους βιασμούς, το κουτσομπολιό. Ας βγάζουν από εκεί λεφτά.  Ο κόσμος πρέπει  κάποτε  να μάθει να «διαβάζει», να «ακούει»,  να «ενημερώνεται» πολιτικά ΑΛΛΙΩΣ.  ΄Οχι δίπλα από τα “καλάθια”  που έβαλε    Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο .   ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ!

Στέφανε, Κασσελάκη,

εκθέσαμε τις  προτεραιότητες  ως χρονικά  αναγκαίες και  επείγουσες. Χωρίς να παραβλέπουμε και τη σπουδαιότητά τους.

Μια, όμως , ενέργεια θα είναι  καθοριστική.  Εκείνη που θα φέρει τα “πάνω κάτω” και θα αποδείξει,  αν  θα είσαι αρχηγός υπό προθεσμία ή αν έχεις τα κότσια  και  τη ικανότητα να συντρίψεις  ένα βρώμικο καθεστώς που είναι πλέον όζον  και σεσηπός  πτώμα.  ΄Ετοιμο για ταφή.

Στην ώρα του θα μιλήσουμε  για την κορυφαία αυτή πράξη που θα λειτουργήσει και ως ΚΑΘΑΡΣΗ στην τραγωδία που ζει η χώρα,  ΩΣ ΑΝΤΙΔΕΞΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.  ΩΣ Ο ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ ΤΟΥ ΣΜΗΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΑΚΡΙΔΑΣ ΠΟΥ  ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,  ΑΦΗΣΕ ΠΙΑ ΜΟΝΟ  ΞΕΡΑΪΛΑ.

ΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ  ΜΙΑ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΘΕΣ:  ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΤΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ  (ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ)   “ΕΝΑΣ”  ΛΑΟΣ.  ΥΠΗΡΧΑΝ «ΑΥΤΟΙ» ΚΑΙ  «ΕΜΕΙΣ».  ΕΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣΗΣ  ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗΣ  ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

;