“ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ” . (Η ΜΟΝΗ, ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ …ΕΘΝΑΡΧΗ-ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΧΑΪΛΙΔΗ.  Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ , ΕΙΝΑΙ “ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ”.

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ  ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ . ΑΛΛΙΩΣ, ΘΑ  ΒΑΨΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΥ  ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ  ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ:  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

__________________________________________________

α. Πρωτοφανής  οι προκλήσεις του κυβερνητικού εταίρου του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί,

 

Παρουσίασε χάρτη του Αιγαίου με τα μισά νησιά και την Κρήτη να ανήκουν στην Τουρκία. Στον χάρτη αυτό φαίνεται με κόκκινο χρώμα, να χρωματίζονται νησιά του Βορείου Αιγαίου, του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, η Κρήτη και τα νησιά γύρω από αυτή, δηλαδή δείχνει σχεδόν το μισό και πλέον Αιγαίο, να βρίσκεται σε τουρκικά χέρια.

Τουρκία Ελλάδα Αιγαίο

β.Αλεξανδρούπολη: Αμερικανοί στρατιώτες έφαγαν 7.000 αβγά -Κατέκλυσαν εστιατόρια, καφέ, έκαναν μέχρι και τατουάζ

USS Arlington (LPD-24) underway in August 2014.JPG

Αμερικανοί στρατιώτες κατέκλυσαν την Αλεξανδρούπολη

Η Αλεξανδρούπολη έχει μετατραπεί σε γεωστρατηγικό κόμβο για τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.  Την ίδια ώρα όμως οι συνεχείς αφίξεις στρατιωτών, όπως πρόσφατα με τον κατάπλου του γιγαντιαίου    που μετέφερε περισσότερους από 1.000 πεζοναύτες, δίνει πνοή και στην οικονομία της περιοχής.

πό την πλευρά του ο Γιώργος Δαβής, ιδιοκτήτης ψησταριάς ανέφερε «ένας φαντάρος που ήρθε σε εμένα για να φάει γρήγορα γιατί βιαζόταν να πάει μέσα στο καράβι, του σερβίραμε και ο λογαριασμός ήταν 8 ευρώ. Πλήρωσε 8 ευρώ με κάρτα και άφησε 10 δολάρια στο γκαρσόνι».

****

“ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ. ¨Η ΜΟΝΗ ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ …ΕΘΝΑΡΧΗ-ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ,ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ,  ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Ο  αυταρχικός, ακροδεξιός ιδρυτής και αρχηγός της ΕΡΕ υπονοούσε με αυτή τη φράση  «ευτυχώς που  δεν κέρδισαν οι Κομμουνιστές”. Δυστυχώς, λέμε εμείς, που δεν  πέρασε  η Ελλάδα κι απ΄αυτό το Μεγάλο Σχολείο ,όπως οι χώρες του λεγόμενου  «υπαρκτού σοσιαλισμού».  Αν μη τι άλλο, σήμερα δε θα είμαστε η χώρα με το μεγαλύτερο  χρέος στην Ευρωζώνη και ΔΕΥΤΕΡΗ  σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, αλλά Ρουμανία με αλματώδη ανάπτυξη,  μια και ο Τσαουσέσκου,  αντί να παίρνει δάνεια και να βάζει θηλιά στις νέες γενιές,  ξεχρέωσε και τα παλιότερα  ,που δεν ήτανε δικά του. ΄Αφησε ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ στη χώρα του. Σε αντίθεση με τους  δικούς μας εδώ που  “κρέμαγαν πέτρα στο λαιμό” σε  κάθε ΄Ελληνα  ήδη από τα γεννοφάσκια του.  Και σε 50 χρόνια, δεν πρόκειται να τελειώσει αυτό το ελληνικό δράμα.

Αλλά, από την άλλη,  καμιά σχέση το σημερινό ΝΑΤΟ  δεν έχει  με τον 6ο στόλο των Αμερικανών και τα ναυτάκια τους την εποχής της “Τρούμπας”.  Αλλάξανε οι καιροί.  ΄Αλλες ημέρες εκείνες, αλλιώτικοι   Αμερικανοί    και άλλα  τα ζητούμενά τους.  Κι εμείς που γράφουμε αυτά σήμερα, δεν  τους γουστάραμε τότε με την άφρονα πολιτική τους  στα “Βιετνάμ” και τους δικτάτορες “Πινοσέτ” του  αρπακτικού γερακιού Χένρι Κίσινγκερ ,που γκέρμιζε με το έτσι θέλω τους “Αλιέντε της Χιλής”. Σήμερα, όμως,   είναι ζήτημα “ζωής και θανάτου” η μόνιμη εγκατάσταση του ΝΑΤΟ στη χώρα.

Αφήστε τους Αμερικανούς να καταναλώνουν…  7.000 αυγά καθημερινά στην Αλεξανδρούπολη και αδιαφορήστε   για τον τρελαμένο απέναντι  εθνικιστή Ντεβλέτ Μπαχτσελί (άλλος  ρουβλιοταϊσμένος   από το Ρώσο δικτάτορα μέχρι σκασμού και τούτος).    Απλώς, θα γαυγίζει, αλλά  με την ουρά στα σκέλια, όσο τα  “USS Arlington” σουλατσάρουν  από Κρήτη σε Σαμοθράκη.  Αλλιώς, μην κοιμάστε  ήσυχοι.  Ο Σουλτάνος απέναντι  έχει μπερδέψει  τα ημερολόγια.  Και ξέχασε  πως το λένε Ερντογάν. Φαντάζεται πως είναι ο Μωάμεθ ο Β΄ ,ο Κατακτητής και μπαίνει θριαμβευτής  στη  Βασιλεύουσα καβάλα σε… “Βουκεφάλα”.

Η ισχυρή παρουσία του ΝΑΤΟ στη χώρα μας  δεν είναι η μόνη ,η πλέον σωστή,  αλλά και  η φτηνή λύση για την Ψωροκώσταινα. ΄Οχι μόνο  ο Σουλτάνος θα αναγκαστεί να βάλει τέλος στις λυκοφιλίες με τον ανισόρροπο , ομοιοπαθή του  Τσάρο, που τον αποθρασύνουν (χωρίς τον Πούτιν  και τέτοια παιχνίδια, ο Ερντογάν είναι  μια ξεβράκωτη   μαϊμού  σε πανηγύρι) , αλλά θα γλιτώσουμε κι εμείς εδώ από τις μίζες του Κούλη και των όποιων “Κούληδων” μελλοντικά.

 ΄Οσο υπάρχει ΝΑΤΟ στην Ελλάδα, οι άχρηστες   λαμαρίνες που κάναν πάμπλουτη τη φαμίλια  Μητσοτάκη, δε θα  έχουν λόγο   να  τις  ξαναγοράσουν.    Ούτε  να  στήνει  ο Παναγιωτόπουλος σκηνικά πολέμου στο Αιγαίο, για να παίζουν με το αφεντικό του  το παιχνίδι Ερντογάν και  να  διεκπεραιώνουν έτσι  πιο εύκολα  τις πατριωτικές  τους μπίζνες  με τη στρατόκαυλη  υστερία που καλλιεργούν  3 χρόνια τώρα.

 

 

Ο Αλέξης Τσίπρας οφείλει να αντιληφθεί καλά  αυτή την εκδοχή.  Η «Αρκούδα του Βορά» βρυχάται, αλλά το τέλος  εγγύς. Λαβωμένη θανατηφόρα και ετοιμοθάνατη ΄Υαινα που δεν έχει καμιά ελπίδα  να συνέλθει.  Το Μέλλον είναι Δυτικά . Ιστορικά, αλλά πρωτίστως ΗΘΙΚΑ.  Είναι καιρός η Αριστερά να απαλλαγεί  από τα αντιαμερικανικά  σύνδρομα. Ας αφήσουν την “κασέτα” στον αστείο   Κουτσούμπα  να τη γυρίζει  κάθε τόσο στην αρχή  με το …στυλό και μάλιστα  σε μια εποχή που όλοι πια βάζουν “YouTube”,  αν θέλουν να ακούσουν μουσική.

Η θέση μας δεν πρέπει  να είναι ευκαιριακή (όπως  κάνει ο  Ερντογάν στο ΝΑΤΟ)  και κατ΄ επέκταση στη Δύση.  Το… «ανήκομεν εις την Δύσιν» είναι , όπως είπαμε, η μόνη σωστή κουβέντα που ξεστόμισε ο νεκροθάφτης  της σύγχρονης Ελλάδας  Κωνσταντίνος  Καραμανλής. ΄Εστω και αν την είπε για άλλους λόγους απ΄αυτούς που εμείς θέλουμε   να ανήκουμε στην  Ευρώπη  και την Αμερική και όχι στην Κίνα και τη Ρωσία, σε χρόνους  που δεν έχουμε πια την πολυτέλεια να λέμε ότι “η Ελλάδα ανήκει στους ΄Ελληνες”. Ούτε καν οι Ευρωπαίοι πια μπορούν να λένε  πως η Εσπερία ανήκει στους νόμιμους κληρονόμους  της.

Και μόνο ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να  το  κάνει πράξη  με τις σωστές επιλογές. Ο Ανδρέας Παπανδρέου, θα πρέπει να γνωρίζει ο  αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ   ,είναι και  καλό και κακό, ιστορικό  πρότυπο. Πολλές οι  αρετές του ,αλλά και λίαν  επικίνδυνες,  κάποτε και ανήθικες , κάποιες  συμπεριφορές του. Μια απ΄ όλες η… παπατζίδικη τακτική  του με το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανούς. Τελείωσαν πια  οι εποχές του  ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ. Παλιομοδίτικα ρετάλια να τα φορούν οι Σταλίνες να βγαίνουν στο παζάρι, να γίνονται ρόμπες. Δεν είναι κουβέντες ούτε πολιτική  στάση για σοβαρό αριστερό  πολιτικό  τέτοια  μπαγιάτικα   συνθήματα.

 

Ακούς,  Αλέξη Τσίπρα; Τώρα που  έφυγε από δίπλα σου ο στενοκέφαλος και σε πολλά ταμπλό   παίζων σύμβουλός σου, ο μακαρίτης Ηλίας Νικολακόπουλος,  άλλαξε ρότα.  Κατάργησε  επίσης και όσους σου δίνουν συμβουλές  παλαβές και ανιστόρητες.  Βγες επίσημα και κάλεσε το ΝΑΤΟ να στρατοπεδεύσει ΜΟΝΙΜΑ από Ορεστιάδα ως  Ιεράπετρα.  Μην κρατάς ίσες αποστάσεις.  Μπες με τα μπούνια στην επιχείρηση του τέλους του Τσάρου της Ρωσίας και του Σουλτάνου της Τουρκίας. ΄Ετσι η χώρα θα έχει ΜΕΛΛΟΝ. Αλλιώς,θα γινει παρελθόν.

Δε θα μετανιώσεις.  Η Ιστορία  θα σε δικαιώσει. Τόλμησε  ανοιχτά, θαρραλέα  και ρεαλιστικά να κρατήσεις  ουσιαστικά τη χώρα στη Δύση και τους  Αμερικανούς   στο Αιγαίο. Αν δε θες να δεις την Ελλάδα μια ημέρα  σε επίσημο και όχι αστείο χάρτη,  σαν τον παραπάνω του Τούρκου Καραγκιοζάκου  Μπαχτσελί.