ΑΡΚΑΣ 2020. ΕΝΤΕΛΩΣ …ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ!

  1. α. ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

    Πεύκη: 32χρονη πέταξε από ταράτσα την 5χρονη κόρη της και μετά αυτοκτόνησε

Εξω από το σπίτι της τραγωδίας στην Πεύκη

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κολοκοτρώνη 67, στην Πεύκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 32χρονη μητέρα, η οποία ήταν διαζευγμένη και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ανέβηκε στην ταράτσα του 3όροφου κτιρίου μαζί με το παιδί της.
Στη συνέχεια έριξε την 5χρονη κόρη της στο φωταγωγό και μετά έπεσε και εκείνη.Ανδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν νεκρές μητέρα και κόρη. Tην προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

β.Τραγωδία στην Πεύκη -Συγκλονίζει ο τραγικός πατέρας: «Γιατί μου το έκανες αυτό;»

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Πεύκη, όπου μια 32χρονη μητέρα πέταξε το πεντάχρονο κοριτσάκι της από την ταράτσα τριώροφης κατοικίας και στη συνέχεια βούτηξε και εκείνη στο κενό.

Σπάραξε ο τραγικός πατέρας: «Γιατί μου το έκανες αυτό;»
Ακόμα ένα τραγικό πρόσωπο στην συγκεκριμένη ιστορία είναι ο πατέρας και σύζυγος των δύο θυμάτων της τραγωδίας, ο οποίος έφτασε κάτω από το σπίτι και αντίκρισε νεκρές τη γυναίκα και την κόρη του. Γείτονες τον είδαν και τον άκουσαν να σπαράζει: «Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί μου το έκανες αυτό;», φώναζε.

Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τη γυναίκα να βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της, ωστόσο ο πεθερός της διέψευσε τη συγκεκριμένη είδηση, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Η γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

****

Δεν είναι η πρώτη φορά,που  συμβαίνουν τέτοια τραγικά γεγονότα.  Και φυσικά υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί σε   τέτοιο έγκλημα.

Το άμοιρο κορίτσι  δεν είχε πατέρα, “παππούδες”, στενούς συγγενείς να πάρουν με κάθε τρόπο ένα ανυπεράσπιστο παιδί από τα χέρια ενός ψυχοπαθούς γονιού; Γιατί ήταν όλοι απόντες, μέχρι που έγινε το μεγάλο κακό;

Από την άλλη πάλι, μήπως έχουμε ακόμα   ένα , από τα  τόσα εγκλήματα της ελληνικής δικαιοσύνης, της οποίας κάποιος  ανισόρροπος εκπρόσωπος, πιθανόν να  έδωσε τη γονική επιμέλεια σε μια ψυχοπαθή μάνα; Κι αυτό , γατί έτσι… αποφασίζει  η  …κοινωνική σαρία υπό την αμερόληπτη δικανική του κρίση!

Πόσες φορές θα το επαναλάβουμε; Η απόκτηση και η ανατροφή παιδιών είναι κορυφαία, πρωτίστως  φυσική και ηθική πράξη.  Σε καμιά περίπτωση η οργανωμένη  πολιτεία δεν μπορεί να επιτρέπει στον κάθε ψυχοπαθή,ανώμαλο, διεστραμμένο και  ανίκανο, να κάνει παιδιά. Ούτε είναι ανάγκη ή νόμος της Φύσης όσοι δεν έχουν τις προδιαγραφές σωστού  γονέα, να αποκτούν παιδιά.

Στις μελλοντικές κοινωνίες θα είναι ένα από τα σοβαρότερα  σημερινά προβλήματα, που  θα επιλυθούν. Οι τότε κοινωνίες δε θα επιτρέπουν σε “άρρωστα” πρόσωπα ούτε να γεννούν ούτε να ασκούν γονική επιμέλεια.

Και φυσικά επιτέλους, θα έχει τότε ανατραπεί-καταργηθεί  εντελώς και το  μοντέλο της σημερινής ,”μονογαμικής” οικογένειας. Η βασική αιτία των δεινών που έχουν σχέση με παιδιά, συζύγους, προσωπικές σχέσεις ,  πρέπει να αναζητηθεί σε αυτό το κοινωνικό μοντέλο της διγονεϊκής -μονογονεϊκής -μονογαμικής  οικογένειας. Η ανατροφή των παιδιών θα είναι τότε αποκλειστικότητα της ώριμης “Κοινότητας” του φυσικού Ανθρώπου.

 

2. Ευρωβαρόμετρο: Ενας στους δύο Ελληνες οδηγούς είναι επικίνδυνος

Αυτά είναι τα αποτελέσματα έρευνας του ευρωβαρομέτρου σχετικά με την οδηγική ασφάλεια που πραγματοποιήθηκε το 2019 σε συνεργασία με το ίδρυμα Fondation Vinci Autoroutes και στην οποία πήραν μέρος πολίτες (12.418 άτομα) από Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Ισπανία, Μ. Βρετανία, Ιταλία, Σουηδία, Ελλάδα, Πολωνία, Ολλανδία και Σλοβακία.

Ερευνα του Ευρωβαρομέτρου

“Ο ΄Ελληνας  έχει τους όρχεις του στο τιμόνι” έχω ακούσει παλιότερα να λένε Ευρωπαίοι. Κι εμείς το  γνωρίζουμε εδώ,  κάλλιον παντός άλλου. Από πρώτο χέρι. “Μαγκιά, κλανιά” ο ΄Ελληνας οδηγός. Κομπλεξικά,προβληματικά, ψυχωτικά  άτομα, βγαίνουν στους  δρόμους και…όποιον πάρει ο χάρος. (Και παίρνει πολλούς εξαιτίας τους).

Για μας, πιο επικίνδυνοι είναι οι οδηγοί μηχανών. Πουθενά  στον κόσμο δε συναντάς τέτοια ασυδοσία, απίστευτη οδική  παραβατικότητα των σε μηχανές  εποχούμενων  ,όση στους  ελληνικούς δρόμους.  Πολύ χειρότεροι οδηγοί κι από  εκείνους  του  αυτοκινήτου. Ηχορύπανση μοναδική στον κόσμο. Παραβάσεις  εγκληματικές που στοιχίζουν ζωές και αναπηρία. Μια αισχρή,εγκληματική φάρα  οι περισσότεροι από τους μηχανόβιους.

Λύση υπάρχει. ΄Οπως με το τσιγάρο. Κάμερες παντού. Και πρόστιμα να κόβουν την ανάσα στους παραβάτες.

Ο ΄Ελληνας είναι ψευτόμαγκας.  Παριστάνει τον νταή  και τον τσαμπουκά, αλλά στην πραγματικότητα είναι…χέστης.  Ειδικά, αν  κάτι φοβάται, είναι να μην αναγκαστεί να βγάλει από την καβουρότσεπή του λεφτά ,για να πληρώσει στο κράτος.  ΄Ενα γερό χρηματικό πρόστιμο του εγκληματία οδηγού, μέχρι αφαίρεση άδειας, θα του κόψει επί τόπου τον τσαμπουκά. ΄Οπως έγινε και με τα άλλα…παλικάρια της φακής  ,τους καπνιστές.

Τουλάχιστον,αυτή η κυβέρνηση θα έχει να επαίρεται για δύο θετικότητα έργα. Τον αντικαπνιστικό νόμο κι εκείνον που θα …κόβει ποπούς στους εγκληματίες οδηγούς. Τολμήστε το!

 

3.ΑΡΚΑΣ…ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ!

Μετράω και χάνω το μέτρημα με τα σκιτσάκια  του…Μεγάλου και  αστράτευτου σκιτσογράφου το διάστημα που κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ . Δημοσιεύσεις με τον…τόνο της μπόχας, της μιζέριας,της μνησικακίας και της στράτευσης   στο ακροδεξιό στρατόπεδο,που τον δέρνουν.

Σήμερα,εντελώς ξεβράκωτος , δε βλέπει ουδέν μεμπτόν  στην κυβέρνηση της επάρατης Δεξιάς,   για να το σχολιάσει με το πενάκι του. Ο Υιός τα κάνει όλα καλά και ωραία!

Καμιά βουτιά στην παιδική και εφηβική ηλικία  του πρωθυπουργού, εποχές  που, ο μεν Αλέξης  έκανε καταλήψεις (και μπράβο του!)  ο δε  Κυριάκος  στη  μούγκα και την ιδεολογική πλαδαρότητα του Αμερικανικού Κολεγίου,περίμενε να του ανακοινώσει ο μπαμπάς , πότε κατατέθηκε στο λογαριασμό  η χορηγία, για να φύγει στο Χάρβαρντ , την αισχρότερη,” ακαδημαϊκή βιομηχανία”    στον κόσμο.

(Και με την ευκαιρία .Το έχουμε ξαναζητήσει. Μπορεί το  Χάρβαρντ να  δώσει  στη δημοσιότητα τις  λογής χορηγίες και…φιλανθρωπίες ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ στο ίδρυμα; ΄Η φοβούνται πως αν το κάνουν, την άλλη μέρα οφείλουν να κλείσουν το “μαγαζί” και να  ακυρώσουν χιλιάδες διπλώματα μαϊμού από παραλήδες δωροδόκους 😉

Μια κυβέρνηση που πνίγεται στους 5 πόντους χιόνι. Μαζεύει 5.000 δύναμη  στο κέντρο της Αθήνας, για να αντιμετωπίσει  50 μπαχαλάκηδες! Αφήνει την εγκληματικότητα να σπάζει όλα τα προηγούμενα ρεκόρ.  Μισό χρόνο τώρα  διαπράττει το ένα μετά το άλλο λάθη… επί παντός επιστητού.

Με όλα  αυτά τα τραγικά και ανείπωτα, ο  “ξεβράκωτος”  και μη έχων τσίπα, αλλά και με ισχυρά μυωπικά γυαλιά καθορών, Αρκάς, δεν έχει καμιά…οπτική επαφή.  Σαν  να ζει στον ΄Αρη.  Μόνο τα …δίσεκτα έτη της διακυβέρνησης Τσίπρα  μετράει . Του Κούλη  τα χρόνια είναι μόνο…. ημερολογιακώς  δίσεκτα!

Δεν έχει στοιχειώδη αυτοσεβασμό  ο Αρκάς. Και,ως φαίνεται,  δεν  είχε ποτέ.

 

 

4. Αφροδίτη Μάνου: «Να μου λείπει η πλατεία γεμάτη άντρες -Βυζάκια έξω, κορίτσια!»

Κόσμος γιορτάζει την Πλατεία Συντάγματος την αλλαγή του χρόνου 2019

Η Αφροδίτη Μάνου, στην πρώτη ανάρτησή της για το 2020, αναφέρθηκε στην απουσία γυναικών από τη μεγάλη γιορτή της Πλατείας Συντάγματος, υπαινισσόμενη ότι οι άντρες ήταν στην πλειοψηφία τους μετανάστες που δεν συνοδεύονται από γυναικείες παρουσίες.

΄Εγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter:
«Να μου λείπει αυτή η “πολυπολιτισμικότητα”. Να μου λείπει μια πλατεία γεμάτη πηγαία, μεγάλα αντρικά χαμόγελα που φωτογραφίζονται και φωτογραφίζουν την παντελή γυναικεία απουσία από τη Γιορτή, από τη Χαρά και τη Ζωή. Βυζάκια έξω, κορίτσια! Να μην αφήσετε να σας εξορίσουν από τη χαρά!» γράφει η Αφροδίτη Μάνου.

***

Ο ρατσισμός πάει αντάμα  με το σεξισμό. Ο σεξισμός, η φαλλοκρατία και η αιδοιοκρατία είνα φασισμός.  Φασίστας και  ανεγκέφαλος είναι όποιος  νομίζει πως  το μυαλό , σε σχήμα φαλλού ή αιδοίου,  κατοικοεδρεύει ανάμεσα  στα δυο  του  σκέλη.

Η εν λόγω αοιδός έχει ταυτότητα φασίστα. Την έχουμε καταγγείλει και στο παρελθόν. Σήμερα, την πειράξανε οι μετανάστες που βρήκαν  απαντοχή  στη δυστυχία τους, σε 2 ώρες ξεφάντωμα στο Σύνταγμα. Και καλεί τα ….ένοπλα ξέκωλα να τους δώσουν ένα καλό μάθημα σεξιστικής παρουσίας -πρόκλησης με… μπουτόβυζο  έξω!

Γράφαμε για δαύτη, που εκτός των άλλων μας προκύπτει και Εθνικόφρων- Μακεδονομάχος. (΄Ολα τα κακά της μοίρα της η Αφροδίτης Μάνου):

 

5/6/2017

Μια ανάρτηση της τραγουδίστριας Αφροδίτης Μάνου που καταφερόταν με βαρείς, απαράδεκτους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Σόιμπλε κατέβασε το Facebook.

Η Αφροδίτη Μάνου έγραφε ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι παραπληγικός και αυτό δεν τον αθωώνει διότι είναι «παράφρων, σαδιστής πολιτικός που έγινε παραπληγικός γι’ αυτές του τις ιδιότητες από κάποιον που θες να τον πεις τρομοκράτη, θες να τον πεις πράκτορα, θες να τον πεις ηλίθιο, θες να τον πεις ήρωα, ΠΟΛΙΤΙΚΑ κίνητρα είχε»

΄Οταν  φτάνεις στον πάτο της παλιανθρωπιάς  κι ακόμα κάτω, χαρακτηρίζοντας ένα άτομο με ειδικές ανάγκης, όπως  χαρακτηρίζει η… κυρία παραπάνω το Σόιμπλε  και επιχαίρει  μάλιστα και δικαιολογεί την απόπειρα του αισχρού δολοφόνου εναντίον του, που τον άφησε ανάπηρο, είσαι πια  κτήνος, υπάνθρωπος. Τα ίδια λένε και οι Ναζί. Είναι μήπως καλύτερη τούτη η ξεδιάντροπα πλέον “ξεφωνημένη” ρατσίστρια;

Και οι χαρακτηρισμοί αυτοί ,βέβαια, δεν ανακαλούνται, όσο η….καλλιτέχνις, όχι μόνο δε ζητάει συγγνώμη από τον άνθρωπο Σόιμπλε (όχι τον πολιτικό), αλλά μετά την αφαίρεση της ανάρτησης το… παίζει άνετη,  παλικαρού και… εν δικαίω, γράφοντας: “΄Οσοι την είδατε την ειίδατε”. Ναι, υπερηφανεύεται κιόλας η θρασύτατη και ανόητη  συνάδελφος του  καρα-Ναζί Σφακιανάκη.

΄Εγραφε ο Σοφοκλής (αλλά σιγά που  καταλαβαίνει από τέτοια η ανίερη ):

 Μισῶ γε μέντοι χὤταν ἐν κακοῖσί τις
ἁλοὺς ἔπειτα τοῦτο καλλύνειν θέλῃ. (=Σιχαίνομαι εκείνον που ενώ  κάνει  το κακό , μετά το ηρωοποιεί κιόλας)

 

20/1/2019

Έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 13.000 ηλεκτρονικές υπογραφές μέσα από την πλατφόρμα του GoPetition, αλλά και έντυπες. Αρκετές ακόμα αναμένεται να μαζευτούν κατά το συλλαλητήριο της Κυριακής.

  • Αθερίδης Θοδωρής, ηθοποιός, σκηνοθέτης,
  • Αντιόχου Γιάννης, ποιητής
  • Αξελός Λουκάς, συγγραφέας – εκδότης,
  • Ασωνίτης Αλέξανδρος, συγγραφέας,
  • Βαλτινός Θανάσης, συγγραφέας,
  • Βάμβουκας Γεώργιος, καθ. πανεπιστημίου,
  • Βασιλακόπουλος Γιώργος, πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης . πρωην  πρ. FIBA,
  • Γαλάτουλας Πέτρος, Πρόεδρος  SENATE OF HELLENIC AMERICAN ORGANIZATION  και A’  Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.
  • Γερμανός Βαγγέλης, τραγουδιστής, συνθέτης,
  • Δαμαβολίτης Κώστας, πρ. βουλευτής,
  • Δημητρούκα  Αγάθη, ποιήτρια,
  • Διγενή Σεμίνα, παρουσιάστρια,
  • Θεοχάρους Ελένη, ευρωβουλευτής,
  • Καλεντερίδης Σάββας, γεωπολιτικός αναλυτής,
  • Καραθανάσης Θανάσης, καθ. πανεπιστημίου,
  • Καραμπελιάς Γιώργος, συγγραφέας, κίνημα Άρδην,
  • Κότσιρας Γιάννης, τραγουδιστής,
  • Κρούσκα Βέρα, ηθοποιός,
  • Κωνσταντόπουλος Κωνσταντίνος, ηθοποιός
  • Λιγνάδης Δημήτρης, σκηνοθέτης, ηθοποιός,
  • Μάνου Αφροδίτη, τραγουδίστρια,
  • Μαχαιρίτσας Λαυρέντης, τραγουδιστής,
  • Μηλιώκας Γιάννης, τραγουδιστής,
  • Μητσιάς Μανώλης, τραγουδιστής,
  • Νικολάου Λιζέτα, τραγουδίστρια,
  • Νόλλας Δημήτρης, συγγραφέας,
  • Ξαρχάκος Σταύρος, συνθέτης,
  • Παπαθεμελής Στέλιος, πρ. Υπουργός,
  • Παπακωνσταντίνου Βασίλης, τραγουδιστής,
  • Παύλος (μακαριστός), μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης
  • Πισσίας Βαγγέλης, δρ διεθνών οικονομικών σχέσεων,
  • Ρέππας Μιχάλης, σεναριογράφος, ηθοποιός
  • Ρινάλντι Ρούντι, εκδότης εφημερίδας Δρόμος της Αριστεράς,
  • Σαΐα Ηρώ, τραγουδίστρια,
  • Σεραφείμ, μητροπολίτης Πειραιώς,
  • Σηφάκης Ιωσήφ, πληροφορικός, γαλλική ακαδημία επιστημών,
  • Σόρογκας Σωτήρης, ζωγράφος, επ. καθηγητής Αρχιτεκτονικής,
  • Τετράδης-Παπαδόπουλος Γιώργος, δημοσιογράφος
  • Φιλιππίδης Δημήτρης, πρόεδρος Παμμακεδονικής  Ένωσης Αμερικής
  • Φράγκος Φραγκούλης, πρ. ΑΓΕΕΘΑ, πρ. υπουργός,
  • Χουλιαράς Γιώργος, γλύπτης,