Αυτή είναι η φωτογραφία-εφιάλτης για τον Κυριάκο. Αλλά ,όχι για τον προφανή λόγο.

Ενωμένη Αντιδεξιά παράταξη ( και όχι κεντροδεξιά, ως όρος), σηματοδοτεί το τέλος της πλέον επαίσχυντης κοινοβουλευτικής  κυβέρνησης  της χώρας (μετά τη Χούντα)

 

Οι μυλωνούδες της κεντροαριστεράς

                                                              ΚΑΙ: 

     1. Θα είναι η πρώτη φορά που μπορεί να επαναληφθεί   σε πιο υψηλά ποσοστά μάλιστα,  ο θρίαμβος του παλιού ΠΑΚ- ΠΑΣΟΚ  στις εκλογές τους 1981.

  1. Με τέτοια προοπτική,  η πτώση του καθεστώτος είναι δεδομένη.
  2.  Δεν είναι αυτό που φοβάται, όμως,  ο Κυριάκος. ΄Ετσι κι αλλιώς, αυτή την ώρα , με το ένα μάτι κοιτάζει σε πρόωρες εκλογές με σφοδρή επιθυμία να τις χάσει.
  3. Εκείνο που τρέμει ,είναι η επερχόμενη τιμωρία για τα μεγάλα εγκλήματα που διέπραξε  από το 2019 μέχρι αυτή την ώρα. Και είναι αμέτρητα. Και… καθοσίωσης!
  4. Γνωρίζει πολύ καλά πως τούτη τη φορά θα είναι αλλιώς Κανένας Αλέξης Τσίπρας δε θα βρεθεί πάλι να του πετάξει σωσίβιο, όπως έκανε ο τότε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Κώστα Καραμανλή.  Δε φαίνεται να αστειεύεται , αλλά   δεν έχει και λόγους ο Στέφανος Κασσελάκης να αντιγράψει παλαιοκομματικές άρρωστες τακτικές. (Και ο Ανδρουλάκης ή όποιος άλλος στη θέση του, δεν  “τον παίρνει” από τα  νέα δεδομένα  που θα προκύψουν, να συμπεριφερθεί αλλιώς). ΄Όλα Δείχνουν πως το μήνυμα των καιρών ελήφθη από   κάθε   πλευρά.  Πρόκειται για τη  μεγάλη αλήθεια πως  «νέο κρασί σε παλιό ασκί, δεν μπαίνει» .
  5. Επιτέλους! Ας τρέμει ο προκλητικός και θρασύτατος Κυριάκος Μητσοτάκης της Δεξιάς του κάτω από 20% του εκλογικού σώματος που με τις ταχυδακτυλουργίες της βίας  και νοθείας, το 2019 και το 2023, το πλατσογράφησε  στο επαίσχυντο  …σαραντακατό των ψηφισάντων !

Εδώ θα είμαστε να πανηγυρίσουμε τη συντριβή  του υπερφίαλου…απόφοιτου του Χάρβαρντ!.  Επικεφαλής του πλέον  επαίσχυντου κυβερνητικού σχήματος που είδε η χώρα από της σύστασής  της σε κράτος ,μέχρι σήμερα.