Βασανίστηκε απάνθρωπα και στη συνέχεια τον δολοφόνησαν για να μην αποκαλύψει τη φρίκη του στα χέρια τους !

Δολοφόνησαν τον  37χρονο Πακιστανό  Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ , αφού πρώτα  τον βασάνισαν απάνθρωπα μέσα στο Αστυν.Τμήμα του Αγ. Παντελεήμονα

xylodarmos kamran

 

 

“Το δελτίο συμβάντων που συνέταξαν οι αστυνομικοί κάνει λόγο για έναν «άστεγο» που «δεν μιλούσε ελληνικά». Ισχυρισμοί που δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά: σύμφωνα με τα έγγραφα που προσκόμισε η οικογένεια του θύματος στις Αρχές, ο 37χρονος ζούσε στη χώρα μας τα τελευταία 20 χρόνια και μιλούσε άπταιστα την ελληνική γλώσσα. Ελαβε τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα το 2017, έχει μισθωμένη κατοικία στο όνομά του και εργαζόταν ως διανομέας, με αναρτημένα τα ένσημά του στην ΕΡΓΑΝΗ.

Σύμφωνα με τους συγγενείς του Μοχάμεντ που συμμετείχαν χθες στη συνέντευξη Τύπου της ΚΕΕΡΦΑ, ο 37χρονος είχε πάντα μαζί του δύο κινητά τηλέφωνα όπως και τα έγγραφά του. Στοιχεία που μέχρι σήμερα αγνοούνται. «Δεν εντοπίστηκε τίποτα πάνω του. Ούτε καν κλειδιά σπιτιού. Από τις 13 του μήνα τον ψάχναμε και είχε κλειστά τα τηλέφωνά του, ενώ μιλήσαμε κανονικά την προηγούμενη μέρα» σημείωσαν.”

***

Τον δολοφόνησαν για να του κλείσουν το στόμα.  Τον έκαναν πρώτα «φυτό» με τα βασανιστήρια οι νταήδες   και τον αποτελείωσαν μετά, για να μη συνέλθη ποτέ και αποκαλύψει  τη βαρβαρότητα.

Να είμαστε ειλικρινείς. Τουλάχιστον, όσοι ακόμα αντιστεκόμαστε στο καθεστώς. Η ενοχή είναι πρώτα δική μας.

Ούτε μας σέβονται, ούτε  μας φοβούνται πια.  Τους επιτρέψαμε  να προσλαμβάνουν με 1000 ευρώ μισθό  πιστολάδες, να βγάζουν τη βρώμικη δουλειά. Και με το νόμο!

Λίγα  χρόνια πριν, αν είχε συμβεί τέτοια βαρβαρότητα,  θα είχε «καεί» η Αθήνα!  Αν μη τι άλλο, θα έπαιρνε  ένα δυνατό μήνυμα  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ  το καθεστώς της βίας  και της αυθαιρεσίας. Και οι ενοχές μας θα ήταν λιγότερες  (και τότε  μας βάραιναν).

Τούτες τις ημέρες, «δεν κουνιέται φύλλο» . Πώς κατάφερε ένας γόνος Μητσοτάκη ,νομίζετε, να ασελγεί  στη χώρα πάνω από πέντε χρόνια;   Τον πατέρα του δεν τον αφήσαμε ούτε μισή κυβερνητική θητεία να  διαπράξει τα δικά του εγκλήματα.

Και μην τολμήσει να πει κανείς πως είναι ανίερη η σύγκριση της δολοφονίας ενός…Πακιστανού με εκείνη του Νίκου  Τεμπονέρα!   Ας τα λέει αυτά το ΚΚΕ. ΄Αλλωστε, συστημικό, κομματικό  μαγαζάκι είναι κι αυτό.  ΄Ολη εκείνη η λαοθάλασσα το Γενάρη του 1991  στους δρόμους της Αθήνας, δεν ανήκε στο ΚΚΕ. Εμείς οι «άλλοι» πάλι «χορέψαμε στο ταψί» το  τότε Μητοστακικό καθεστώς.

Ο Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ  είναι πάλι ο  δικός   μας Νίκος Τεμπονέρας ,  ο Αλέξης Γρηγορόπουλος , ο  Παύλος Φύσσας, ο  Σαχζάτ Λουκμάν Το ξέρουν πολύ καλά, όσοι δεν έχουν λόγους να αναρωτιούνται γιατί.  Και  είμαστε, ευτυχώς, οι περισσότεροι. Η διαφορά μας  είναι πως εκείνες τις εποχές, δε λουφάζαμε. «Νέοι και γέροι».  Και δεν έχουμε  καμιά δικαιολογία  που δεν επαναλαμβάνουμε σήμερα  το… πανηγύρι!

Να ξαναπάρουμε τα ηνία στα χέρια μας. Δεν πάει άλλο.  Και τότε και τώρα πάλι… « όλα τα έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά»!