Γαλλικές εκλογές. Ούτε Πούτιν, ούτε Νετανιάχου. Τους… “Pull it, sir” (Πούλιτζερ) να φοβάσαι!

Λεπέν

Γαλλία: Οι διεθνείς πανηγυρισμοί για  τη συντριβή της Λε Πεν.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, το Νέο Λαϊκό Μέτωπο κέρδισε 182 έδρες, ενώ η κεντρώα συμμαχία του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν 163 έδρες και η Εθνική Συσπείρωση της Μαρίν Λε Πεν και του Ζορντάν Μπαρντελά παρά το επιβλητικό προβάδισμα στον πρώτο γύρο, έμεινε στην τρίτη θέση με 143 έδρες”.

***

Ο Πούτιν δε θα ρίξει τη «βρώμικη βόμβα». Κι ας είναι ψυχάκιας . Τί να τα κάνουν τα πλούτη τους οι ολιγάρχες , αν αφήσουν τον παρανοϊκό δικτάτορα  να  εξαπολύσει τον Αρμαγεδώνα; Και τον έτερο παλαβό ( ήπιος χαρακτηρισμός του εγκληματία)  Νετανιάχου, θα τον αναγκάσουν  να καταλάβει  πως δεν μπορείς να οργίζεσαι για το εβραϊκό ολοκαύτωμα  (μόνο εμείς οι άλλοι, πια το  σεβόμαστε)  και την ίδια ώρα , να είσαι ένοχος για το δικό σου παλαιστινιακό (οι αριθμοί σε τέτοια εγκλήματα, πάνε στην πάντα .Κι ας είναι  τα  5 εκατομμύρια, ως νούμερο, αυστηρά μεγαλύτερο   από τις 35 χιλιάδες.   Ο αριθμός είναι   μαθηματικό  “αντικείμενο”  και  χρησιμοποιείται για υπολογισμό, κατάταξη στοιχείων και  μέτρηση. Τίποτα άλλο).

 

 

Τους New York Times , το  CNN και το   BBC να φοβάσαι. ΄Εχουν πετάξει “τόνους μπόμπες”  και έχουν  την ευθύνη για  εκατοντάδες «ολοκαυτώματα» και γενοκτονίες ,   χρόνια τώρα. Ποιος ευθύνεται  για τις λιμοκτονίες και τους λοιμούς στη Αφρική,  τις εισβολές και τα εγκλήματα  στο  Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Λιβύη, τη Συρία;

Στην Ελλαδίτσα μας  το… “Βαξεβάνη” και τον “Κούλογλου” να τρέμεις (το δεύτερο ,έστω και μη Πολιτζεριανό). Είναι ο επιθετικός, καλπάζων  καρκίνος,  διάσπαρτος πλέον σε όλο το σώμα της  ελληνικής κοινωνίας.

 Μπορεί ,μεν, να μην τους παίρνει, λόγω …βεληνεκούς (δεν ειναι δα και οι  “αστέρες” του  Politico ), να ρίχνουν τις βαριές μπόμπες τους , αλλά την έρμη αυτή χώρα την έχουν αφανίσει. Ποιος Κώστας Καραμανλής και Κυριάκος Μητσοτάκης, μου λέτε; Τούτοι είναι οι εκτελεστές. Οι ηθικοί αυτουργοί σε μας εδώ είναι οι Αλαφούζοι, οι Μαρινάκηδες, οι Κυριακού , οι λοιποί , η ελίτ της  εγκληματικής μπίζνας  με τις στρατιές των   ανήθικων υπαλλήλων  τους.  Αλλά, να μη λέμε πολλά και ξεστρατίζουμε,  σε βάρος της επικαιρότητας.

Δεν έχουμε  περισσότερα , για  να σχολιάσουμε     τη χτεσινή  συντριβή της «Ναζί χωρίς στολή», Λεπέν στη Γαλλία.   ΄Εχουμε χρόνια πριν,ήδη από το 2017,  με αφορμή και τότε  το… θρίαμβο της ίδιας   σφογγοκωλάριου    του  Τσάρου της Ρωσίας,  αναλύσει πως  το Σύστημα δεν αυτοαναφλέγεται. Πολύ περισσότερο,  δεν είναι  κανένας   ακραίος Ισλαμιστής   με καμένο εγκέφαλο  σε επιθέσεις  αυτοκτονίας, για να κάνει ένα Φάρατζ ή   μια Λεπέν  στις χώρες-κοιτίδες της Δημοκρατίας, που ομνύει σήμερα το παγκόσμιο Σύστημα εξουσίας, ως  πολίτευμα, να χειριστούν ανεγκέφαλοι Νεοναζί   πουτινιστές , κρατική δύναμη  στην Ευρώπη.

Ξέρει να ελίσσεται και να αυτοπροστατεύεται με χίλιους τρόπους  και από πολύ παλιά το  κατεστημένο  εξουσίας .  Ειδικά  σε Ευρώπη και Αμερική. Γιατί, λέτε,  επινόησε και συντηρεί τη μεγάλη απάτη του κοινοβουλευτισμού για τη διαχείριση της κρατικής εξουσίας, αντί της δικτατορίας και της τυραννίας;  Η Δημοκρατία είναι η ηπιότερη εκδοχή εκείνων των άγριων πολιτευμάτων, που οι εποχές της κυριαρχίας τους,  δεν τα σήκωναν πια.

 

 

 

Αφού «φτύσουμε», όπως το υποσχεθήκαμε την προηγούμενη  Κυριακή το παγκόσμιο αληταριό του Γκεμπελιστάν και ασφαλώς το  ελληνικό, για τη νέα  χυδαιότητα , ως πανωλεθρία πια,   ξαναβάζουμε εκείνο  το κείμενο   για …εκδίκηση.  Και η μεγαλύτερη, δική μας εκδίκηση είναι,  να έρθει η ημέρα που  μια συνετή   κοινωνία με πολιτικό πολιτισμό,   θα  “φτύσει” κατάμουτρα την εγκληματικη μπίζνα  των…”Pull it, sir”!

______

Η νίκη της Ακροδεξιάς στη Γαλλία ,υπήρξε ΜΟΝΟ στην παγκόσμια, γκεμπελική αριθμητική του κέρδους.

 

Αν   οι απόγονοι του Γκέμπελς διακρίνονται απ΄όλους εμάς τους υπόλοιπους σε κάτι, είναι επειδή έχουν το ψεύδος  και την απάτη , ως επάγγελμα.  (΄Η, να πούμε στο αίμα τους;)  Δουλειά τους,  η κακοποίηση, ο βιασμός  της αλήθειας .

Με ιδιαίτερες  μάλιστα   ενασχολήσεις και επιδόσεις  στην τρομολαγνία , την ταραχή και τη σύγχυση.  Πρόξενοι αγωνίας, φόβου, πανικού στις  μάζες   με την κατασκευή πλασματικής πραγματικότητας, που εξυπηρετεί αυτούς, ακριβώς,  τους στόχους. Και …εξ αυτών   και δι ‘   αυτών , το ΚΕΡΔΟΣ!

Να θυμίσουμε ,άλλωστε,  τον ορισμό της “είδησης”, όπως τον αντιλαμβάνονται, ως διεστραμμένοι  επαγγελματίες ,  οι ίδιοι και να μείνουμε σ΄ αυτό μόνο.  «Είδηση δεν είναι να δαγκώσει ο σκύλος άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος…σκύλο»!   Απολύτως κατανοητό στην Αγορά της απάτης που  διαπρέπουν ως έμποροι.

Και για να το προσαρμόσουμε  στη σημερινή επικαιρότητα ,  είδηση  θα ήταν , και μάλιστα…βόμβα μεγατόνων,  αν αυτή την ώρα  ή την επόμενη Δευτέρα,  ο    σφογγοκωλάριος της    Λεπέν,  Μπαρντελά, γινόταν πρωθυπουργός της Γαλλίας.  «Όπερ έδει δείξαι», φυσκά (αλλά “χέστηκε η φοράδα  στ αλώνι” για δαύτους  με   τέτοιες λεπτομέρειες).

Επαγγελματικά εργαλεία  βρίσκεις άπειρα   προς διάθεση  στο Γκεμπελιστάν.  Στην τελευταία τους  απόπειρα αναταραχής , τρόμου και σύγχυσης με αφορμή τις εκλογές στη Γαλλία ,  η  παραεπιστήμη της  αλχημείας  και η παραποίησης της κοινής αριθμητικής που γνωρίζει ο κόσμος ,είχαν την πανηγυρική τους  “πρώτη”.

Δε θα πούμε, όμως, πάλι σήμερα τα ίδια,  μια και στη χτεσινή μας ανάπτυξη,  αναφερθήκαμε διεξοδικά στο ίδιο ζήτημα .Και δείξαμε καθαρά ,όπως και στις προεδρικές εκλογές του 2017 στη Γαλλία  πως ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ δεν υπήρχε και εν έτει 2024 ,  να ανατραπεί η  ΙΣΤΟΡΙΚΗ πραγματικότητα που είναι σε αριθμούς και παρατήρηση η ακόλουθη:

Αφού η  ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ πήρε  σε αυτές τις εκλογές 32% ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ  (και μάλιστα  με πακτωλό από ρούβλια, που δεν έρευσε με τέτοια ορμή  το 2017) και οι ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ  ΤΗΣ  έφτασαν   49%  (28+21),  χωρίς να υπολογίζουμε  την ΑΠΟΧΗ, σε απλή αριθμητική  και όχι στη δική τους ,  το 49 είναι μεγαλύτερο του 32 . ΄Αρα, ο αντίπαλος της Ακροδεξιάς είναι ο ουσιαστικός  νικητής και η Λεπέν, η ηττημένη.

Κι αυτό με τη σειρά του σημαίνει (και θα είμαστε πάλι εδώ την επόμενη Κυριακή για να (ξανα)φτύσουμε  την ανήθικη συντεχνία) πως στο δεύτερο γύρο δεν υπάρχει περίπτωση και σε μια εβδομάδα μέσα, να ανατραπεί η λογική των αριθμών  και το 32% σήμερα της  ρουβλιοτραφούς και αναίσχυντης  κολλητής του δικτάτορα της Ρωσίας,   να  μεταμορφωθεί σε 49%.   Να σαρώσει,δηλαδή,  289 (!) από τις  577 έδρες στην Εθνοσυνέλευση, για να γίνει ο Μπαρντελά (ς) της πρωθυπουργός της Γαλλίας.

Το ένα σίγουρο είναι αυτό. Το άλλο, και πασίγνωστο, ακόμα και σε αφελείς,  είναι τούτο.   Οι Γκέμπελς, ως τέτοιοι,  δεν κωλώνουν. Την άλλη Κυριακή το βράδυ, ως στερούμενοι πέτσας, θα τους φτύνει ο κόσμος πάλι  και  θα   σου λένε  “δρόσο και μόσκο  πετούν     στη μούρη μας”.

Δε ζητάμε από τους Γκέμπελς να συνετιστούν. Πολύ περισσότερο, να διαθέτουν  τσίπα.  Ως επαγγελματίες ψεύτες, δεν αλλάζουν. Αλλιώς, θα χάσουν το ψωμί και το παντεσπάνι τους.

Ζητάμε, όμως, από τον έντιμο, το νουνεχή και συνειδητοποιημένο πολίτη, να αντιληφθεί πως   η αυτοκρατορία του Γκεμπελιστάν  έχει πήλινα πόδια. Με ένα  απλό μποϋκοτάζ, την άρνησή σου να τους δώσεις για μια εβδομάδα μόνο , κλικ και με το τηλεκοντρόλ σου  (αν το κρατάς ακόμα) στα σκουπίδια,  θα  ζήσεις  το θρίαμβο της πτώσης τους. Ο γδούπος τους, εκκωφαντικός και η  συντριβή τους οριστική.

Τόσο απλό.  ΄Οπως απλή και απέριττη είναι η αλήθεια  πάντα.

.