Γιάννης Στουρνάρας . Ο αυτοφωράκιας του Κυριάκου Μητσοτάκη επιβεβαιώνει τη χρεοκοπία της χώρας

                                          ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

 

 

1. Η  Ελλάδα  παρουσιάζει τον υψηλότερο δείκτη χρέους προς ΑΕΠ στην Ευρωπαϊκή Ένωση  και το δεύτερο μεγαλύτερο στον κόσμο. (Στην πρώτη θέση  είναι Ιαπωνία).

2. Η  κυβέρνηση Μητσοτάκη μέχρι τώρα , εκτόξευσε  το χρέος στα 406 δισ. ευρώ !  Την ίδια ώρα,  πανηγυρίζει -προπαγανδίζει τη  θεαματική μείωση του χρέους που  οφείλεται  φυσικά στον υψηλό πληθωρισμό.  Στην αφαίμαξη του λαϊκού  εισοδήματος,που οδήγησε  στη φτωχοποίηση του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού της χώρας.

3. “Ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της Αθήνας Γιάννης Στουρνάρας εκτιμά ότι θα χρειαστούν 40 χρόνια για να  ορθοποδήσει η  Ελλάδα.

**************

Για να καλύψει την εκτόξευση του χρέους σε πάνω από 400 δισ ευρώ ,η διεφθαρμένη  “Χασίνα του  Μπανγκλαντές  της Ευρώπης” (λέγε με Κυριάκο Μητσοτάκη)  δε φτάνει που λήστεψε μαζί με τη  “γαλάζια ακρίδα”  τα  δανεικά που φόρτωσε σε όλους εμάς ,  βάζει τώρα χέρι και στα αποθεματικά των 36 δισ. που άφησε ο Αλέξης Τσίπρας.   ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Τώρα πια, “βρισκόμαστε στο έλεος του θεού”!  Μια  και μόνο “αναποδιά”  να συμβεί, ένα φυσικό, καταστροφικό φαινόμενο, μια νέα πολεμική σύρραξη στην περιοχή ή και ευρύτερα με άμεσες επιπτώσεις στις οικονομίες των χωρών, θα οδηγήσουν  την  Ελλάδα σε στάση πληρωμών. 

Η χρεοκοπία είναι εδώ.  Ξεκίνησε με την αλματώδη αύξηση του χρέους ,την ίδια ώρα που το καθεστώς το…. μειώνει τάχα, από τη μια   πετώντας στα σκουπίδια το μαξιλάρι  των 36 δισ. (μόνο μια τόσο διεφθαρμένη κυβέρνηση θα τολμούσε να κάνει ένα τέτοιο έγκλημα)  και από την άλλη  η μείωση  του χρέους-θηλιά  που έβαλε στο λαιμό στις γενιές των Ελλήνων  για τα επόμενα 40 χρόνια  σημαίνει   καθημερινή  αφαίμαξη του λαϊκού εισοδήματος και  καταδίκη του μη προνομιούχου ΄Ελληνα σε αργό θάνατο.        

 

 

 

Στέφανε, Κασσελάκη, ολοκλήρωσε, επιτέλους τις διακοπές σου στα κοσμοπολίτικα νησιά , την ώρα που βογκάει ο κόσμος από την ανέχεια και  απάντησε ευθέως :

Μαζί με την ορντινάντσα του Κυριάκου Μητσοτάκη , τον Κωστάκη Χατζηδάκη και τον αυτοφωράκια του, το  Γιάννη Στουρνάρα, δεσμεύεσαι    να στείλεις σε  ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ  ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ  ΣΤΕΛΕΧΗ (ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ)  ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ , ΤΟ ΓΟΝΟ ΤΗΣ  “ΦΑΜΙΛΙΑΣ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;