Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο κατάπτυστος “γίγαντας” με ψυχή… Μπογδάνου!

Υψηλοί καλεσμένοι στον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Στην τελετή και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του

 

Eurokinissi

Πριν από λίγο έφτασε στη Μεσσηνία και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ο οποίος θα βρίσκεται στη γαμήλια τελετή της Κυριακής, ενώ παρών θα είναι και ο Έλληνας χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού, Εμμανουήλ Καραλής.

****

ναυαγιο-πυλος

 

Δε φτάνει    ο αλητήριος νεόπλουτος που   διάλεξε  να τελέσει τους  φαντασμαγορικούς     γάμους του δίπλα στα νερά της Πύλου ,όταν  λίγους μήνες πριν  το ανίερο καθεστώς Μητσοτάκη έπνιξε    700 «κολασμένους της γης» με τα παιδιά στα χέρια  (οι περισσότεροι από τη  «Μαύρη ήπειρο»),  αλλά κάλεσε και το δολοφόνο τους  να παραστεί στη γιορτή της οίησης και  της αλαζονείας του.

 Τέτοιο μέγεθος  ΄Υβρεως  διέπραξε  ο  ανόητος   “γίγαντας” με την ακροδεξιά «ψυχή»!

 Χειροκροτήστε τον!

 

Γράφαμε στις 28 Ιουλιου 2024 :

Γιάννη Αντετοκούνμπο,  δεν είμαι μαζί σου, επειδή είσαι ακριβώς  ένας από τους  εκπροσώπους αυτού του συστήματος  που  πολεμάω

Η κατάργηση αυτής  της πολυεθνικής, κερδοφόρας  για αεριτζήδες, καθε τέσσερα χρόνια,  φιέστας,που δεν έχει καμιά σχέση με τον αθλητισμό, αλλά μόνο με την “κονόμα” ,τον εθνικισμό,τη μισαλλοδοξία και τον ανταγωνσμό, θα είναι ένα ακόμα βήμα κατάκτησης ανθρωποκεντρικού πολιτισμού,όταν και εάν το αποφασίσουν.  Αυτόν τον πολιτισμό  που θα αναζητήσουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ  οι μελλοντικές γενιές των ανθρώπων και χωρίς τον οποίο δε θα μπορέσει να επιβιώσει το ανθρώπινο γένος. Homo-Naturalis.gr, 

_____________________________________________________

 

Οι Γάλλοι «έκρυψαν» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην είσοδο της ελληνικής αποστολής

iefimerida.gr

 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Αντετοκούνμπο εντόπισε τη μαμά του μέσα στον κόσμο στην Τελετή Έναρξης (vid)

 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Αντετοκούνμπο εντόπισε τη μαμά του μέσα στον κόσμο στην Τελετή Έναρξης

Γράφαμε  στις 23  Ιουλιου 2023:

ΜΑΥΡΟΣ ΄Η ΑΣΠΡΟΣ “ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ” , “ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΙΑΝΕΙ”;

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραγουδά Χαρά Βέρρα και εκείνη του εύχεται «να κάνει πάντα ζημιές» (!)

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει μια απίστευτη καριέρα. Πού ζει, όμως, ο Έλληνας αθλητής που κατάφερε μέσα σε λίγα μόλις χρόνια να βρεθεί από τα Σεπόλια στην κορυφή του NBA;

Το πολυτελές αρχοντικό του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το ιδιωτικό μπάνιο στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού

Ίσως η ακριβότερη από τις αγορές του να είναι το αρχοντικό στο οποίο μένουν, το οποίο αγόρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το 2018 έναντι 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων -δύο χρόνια μετά την υπογραφή του 4ετούς συμβολαίου με τους Μιλγουόκι Μπακς, ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων, το 2016.

Το πολυτελές αρχοντικό του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Το αρχοντικό του, το οποίο βρίσκεται στην αριστοκρατική γειτονιά River Hills στο Μιλγουόκι, διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 8 μπάνια και εκτείνεται σε μια έκταση 920 τετραγωνικών μέτρων.

Καλύπτοντας πλήρως τον χαρακτηρισμό «πολυτελής διαβίωση», το σπίτι διαθέτει μεγάλα δωμάτια, με μια ανοιχτή κουζίνα και ένα οικογενειακό δωμάτιο που οδηγεί στην πίσω αυλή, σύμφωνα με τα στοιχεία της κτηματομεσιτικής εταιρείας.

Πηγή: iefimerida.gr –

******

Σιγά, που  θα δώσω συχωροχάρτι στον Αντετοκούνμπο,  επειδή είναι… μαύρος και ΄Ελληνας.   Και γιατί, δηλαδή,  ένας μαύρος έμπορος ναρκωτικών ή όπλων   θα έχει διαφορετική κριτική αντιμετώπιση,  λόγω χρώματος επιδερμίδας  και εθνικότητας από ένα   άσπρο καθίκι, ίδιου φυράματος; “΄Ολα τα γουρούνια, άσπρα, μαύρα,  κίτρινα, ίδια μούρη έχουν”.

Ο τύπος εδώ με τις βιλάρες  και τα  ευρωπουλοδόλαρα   να αναπαύονται  στις τραπεζικές, βελούδινες θυρίδες της Ελβετίας   είναι , όπως λέγαμε παλιά  και μαρξιστικά,  ταξικός μου αντίπαλος. Μπορεί να μην είναι  πρεζέμπορας,  αλλά εμπορεύεται άλλη “ηρωίνη”. Το ίδιο επικίνδυνη.   Προάγει  το βρώμικο όνειρο  του καπιταλισμού και όλες τις παθογένειες της Δυτικής κοινωνίας. Ανάδειξη, δύναμη, υπεροχή, ανταγωνιστικότητα, πλούτο,   αναγνωρισιμότητα . Είναι ο   θεός  της βιομηχανίας θεάματος- πρωταθλητισμού . ΄Ιδιος και όμοιος με όλους τους…όμοιους του.

Μπορεί να τον υπολήπτονται το “Γιάννη”  τους    και να τον αναδεικνύουν  μέσα από τις  φυλλάδες τους ο  Ράπτης και  ο Βαξεβάνης, αλλά και να “πίνουν νερό στο όνομά” του  ο Κυριάκος και ο Αλέξης ( όλο το τιμ, βλέπετε,  μαζί και ο “Γιαννάκης” τους, στηρίζει “με νύχια και δόντια”  το Σύστημα,  επειδή δίχως αυτό δεν υπάρχουν).   Αλλά εσύ, που έχεις στραμμένο το βλέμμα σου στις μελλοντικές , αλλιώτικες κοινωνίες, με άλλες αρχές και αξίες από τις τωρινές,   δεν έχεις κανένα λόγο να κόπτεσαι και  να σεμνύνεσαι  ούτε   για τον    ΄Ελληνα  Γιάννη Αντετοκούνμπο,  εκατομμυριούχο  μπασκεμπολίστα  με τη μαύρη επιδερμίδα, ούτε ο  Πορτογάλος για το συμπατριώτη του  Κριστιάνο  Ρολάντο, δισεκατομμυριούχο  ποδοσφαιριστή με την άσπρη, τούτος πέτσα.  Αμφότεροι,   σε έχουν και σένα και τα όνειρα σου  για ένα  καλύτερο κόσμο ,γραμμένα στα παλιότερα των (πρωτ) αθλητικών τους παπουτσιών  (ίνα μη τι χείρον είπω!)

Κι αν γίνει ο δικός σου κόσμος καλύτερος,  θα χάσουν αυτοί το δικό τους,   εσαεί.  Και το γνωρίζουν. Γι΄αυτό  είναι οι πιο δυνατοί  στυλοβάτες του Συστήματος.  Και, φυσικά,  οι χειρότεροι  υπονομευτές των νέων, μελλοντικών κοινωνιών, που θα  κατεδαφίσουν  τις ανήθικες σημερινές δικές τους.

(Επιμύθιο):

Γιάννη Αντετοκούνμπο,  συνέλληνα ,αλλά όχι συμπολίτη και  “σύντροφε”,

Δεν είμαι μαζί σου, επειδή είσαι ακριβώς  ένας από τους  εκπροσώπους αυτού του συστήματος  που  πολεμάω .  Για μας , όσοι  το  στηρίζουν, είτε  άσπροι, είτε   μαύροι, είτε  κίτρινοι, είναι αντίπαλοί μας.

Αδέρφια  μας  είναι οι “κολασμένοι” απανταχού της γης.  Ανεξάρτητα από χρώμα επιδερμίδας, ύψος, βάρος, εθνικότητα.   Φτάνει  να είναι “κολασμένοι”.

Είναι αυτοί   που ο πρωθυπουργός μας,  κατά τα άλλα  φανατικός  φαν σου,  καταδιώκει  απηνώς από τις ακτές μας και τους επαναπροωθεί ομαδικά και με τα μωρά στην αγκαλιά  ,  να πνιγούν με την… ησυχία τους ,αλλά μακριά από τα δικά μας τουριστικά νησιά!