Δικτάτορας Πούτιν. Ο Ρώσος παλιάτσος απειλεί με… κουβαδάκια και βαρκούλες.

Απειλές  Πούτιν:  Πόλεμος Ρωσίας-NATO, αν η Δύση επιτρέψει στην Ουκρανία πλήγματα με δυτικά όπλα

“Αν ληφθεί αυτή η απόφαση, αυτό δεν θα σήμαινε τίποτα λιγότερο από την άμεση εμπλοκή των χωρών του ΝΑΤΟ στον πόλεμο στην Ουκρανία. Αυτό θα άλλαζε την ίδια τη φύση του πολέμου. Θα σήμαινε ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ βρίσκονται σε πόλεμο κατά της Ρωσίας», δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Telegram από δημοσιογράφο που καλύπτει τη ρωσική προεδρία”.

 

 

 

 

 

Στη Βόρεια Κορέα δεν ξέρουν ακόμα ότι βγήκε ο Τραμπ! - Reportal.gr

 

Λουκασένκο: Θα είμαι ξανά υποψήφιος πρόεδρος της Λευκορωσίας ...

 

****

Ποια χώρα έχει τα περισσότερα αεροπλανοφόρα στον κόσμο; – Το «6 στα 11» του NATO

΄

΄Ολοι οι δικτάτορες στο κόσμο, πέρα από τέτοιοι και ως τέτοιοι, ήταν και είναι φαιδροί . Να θυμίσουμε τους κορυφαίους και αλήστου μνήμης μακελάρηδες (αστείοι και ως φάτσες)  Χίτλερ και  Μουσολίνι, παλιότερους  (ο δικός μας  εδώ Παπαδόπουλος, ασφαλώς δεν πάει πίσω  ) και οι νεότεροι Κιμ Γιονγκ-ουν  και Αλεξάντερ Λουκασένκο

Στο… πάνθεο  της γελοιότητας, εδώ και  χρόνια ,έχει κερδίσει   με το σπαθί του θέση,  κυρίως  σε όσα αμετροεπή και παλαβά λέει, γιατί όσα έκανε και συνεχίζει, δεν είναι απλά τρελά, αλλά  και άκρως επικίνδυνα για ολόκληρο τον κόσμο, ο «Τσάρος» .   Επί το ακριβέστερο, ο Νέος Χίτλερ της Ρωσίας.

 

 

 

Τώρα ο Ρώσος παλιάτσος με το… κωμικό περπάτημα, απειλεί να κηρύξει, λέει… πόλεμο στο ΝΑΤΟ. Θεοί!

«Πού πας  ξυπόλυτος στα αγκάθια», ψυχοπάθα μου;  Ξεβράκωτος εντελώς;  Με τί θα κάνεις πόλεμο; Με  κουβαδάκια   και βαρκούλες ;  Τί είναι το ΝΑΤΟ, Ανατολική Ουκρανία;

Κι αν σκέφτεσαι  πως δε χρειάζεται, θα ανοίξεις το  «κουτί της Πανδώρας» με τα πυρηνικά και καθαρίζεις…δεν κατάλαβες!  Θα εξαερωθείς, πριν καν σκεφτείς να κουνήσεις δάχτυλο. Και  δε θα  έχουν πια  να κρεμάσουν οι Αμερικανοί  στη μέση της «κόκκινης πλατείας,  ούτε  «κοκαλάκι» από  το σαρκίο  της  άθλιας σου ύπαρξης.

Για δείτε αναλογίες και ποσοστά, για να καταλάβετε για τί και για ποιους μιλάμε:

Ποια χώρα έχει τα περισσότερα αεροπλανοφόρα στον κόσμο; – Το «6 στα 11» του NATO