Δραγασάκης. ΄Αλλος ένας “Ιούδας” της Αριστεράς! Πρόσφερε το άλλοθι στο Στουρνάρα, να βουτήξουν οι τραπεζίτες το κεραμίδι του κοσμάκη. Τώρα, το παίζει… αντίσταση!

Παραιτήθηκε ο Δραγασάκης με αιχμές κατά Κασσελάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφυλίζεται

Παραιτήθηκε ο Δραγασάκης με αιχμές κατά Κασσελάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφυλίζεται

Δραγασάκης: “Στους παράξενους καιρούς που ζούμε, δεν θα ήθελα, από δική μου αδράνεια, να βρεθώ εγκλωβισμένος σε ένα κόμμα το οποίο δεν θα έχει πλέον καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ που υπηρέτησα από την ίδρυσή του, & είμαι περήφανος που συνέβαλα στη δημιουργία του. Θέλω να δηλώσω λοιπόν, ότι παραιτούμαι από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μια απόφαση που δεν θα ήθελα να χρειαστεί να λάβω, αλλά οι εξελίξεις την έχουν καταστήσει αναγκαία από καιρό. (Liberal)

***

Ποιος Στουρνάρας και ποιος Ντογιάκος; “Αγγελούδια” μπροστά στην αμετροέπεια  και την πολιτική  ανηθικότητα Δραγασάκη.

 Ο εξ απορρήτων  του Αλέξη Τσίπρα ,κάποτε.  Μαζί το μεθόδεψαν.  ΄Αναψαν  το πράσινο φως να καταργηθεί η προστασία  της πρώτης κατοικίας. και έλυσαν τα χέρια στους τραπεζίτες   να  αρπάξουν το σπιτάκι  του φτωχού.

 Σήμερα, βγήκε και το παίζει ιδεολόγος ο Δραγασάκης.  Κάνει  αντίσταση από… αριστερά! Μοιράζεται  τα εύσημα και αυτού  του μεγάλου εγκλήματος με το άλλο δίδυμο των…συντρόφων, Τσίπρα- Φλαμπουράρη.

Σε ποιους πουλάς αντίσταση, κακέκτυπο  και καρικατούρα  αριστερού, Δραγασάκη;  Ο Στουρνάρας, αν έχει εσάς  μέτρο σύγκρισης, μοιάζει   να κινείται στην…άκρα Αριστερά!

 

Όπου ακούς τέτοιες κερασιές  πια,   μην κρατάς μικρό καλάθι για κεράσια.  Γέμισέ το πέτρες και ρίξε τους στο… δόξα πατρί!

Μέχρι και τα καλόπαιδα του  Βαγγέλα ,τους είχανε πάρει πρέφα  από τότε.  Και όλο το Μητσοτακικό Γκεμπελιστάν, αυτές  τις δηλώσεις έκαναν σημαία για να μπορέσει ο Ντογιάκος να ολοκληρώσει το έγκλημα .Να πάρουν οι Τραπεζίτες  το κεραμίδι του κοσμάκη για να…σωθούν παλι οι Τράπεζές τους.

Δείτε πώς  τον κράζουν  από το in .gr εκείνη την εποχή, που  ως υπουργός Οικονομίας,  τον επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας  να γίνει ο “λαγός”  των αρπακτικών των Funds:

Γιατί ξύπνησε ο Δραγασάκης για τα «κόκκινα» δάνεια κι έπαθε… Στουρνάρα

In.gr
https://www.in.gr

Feb 1, 2019

Δραγασάκης: Αν δεν γίνει κάτι με τα κόκκινα δάνεια μπορεί να οδηγήσουμε τις τράπεζες να απαιτήσουν νέα κεφάλαια και αυτά να κληθεί να τα βάλει πάλι ο Έλληνας φορολογούμενος».

Γιατί ξύπνησε ο Δραγασάκης για τα «κόκκινα» δάνεια κι έπαθε… Στουρνάρα

«Λαγός» ο Δραγασάκης

Ο κ. Δραγασάκης, λοιπόν, λένε οι πληροφορίες ότι τη βόμβα για τα κόκκινα δάνεια δεν την πέταξε χωρίς συνεννόηση με το Μαξίμου. Αλλωστε, τέτοιες κουβέντες και προειδοποιήσεις έχουν αντίκτυπο στην αγορά, επομένως πάντα γίνονται με συγκεκριμένη στόχευση. Ο λόγος ήταν ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης λειτουργεί ως «λαγός» των αλλαγών που έρχονται για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Αλλαγές που αναμένεται να είναι επώδυνες για μεγάλο μέρος των οφειλετών οι οποίοι κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους.