Δραγασάκης-Θεοδωρικάκος-Καρτερός. Ανανήψαντες μεν, φοιτήσαντες, πάντως, στη… Μεγάλη του Γένους Σχολή , του συστημικού ΚΚΕ και υπηρετούντες σήμερα επαξίως την έννομη τάξη των ΜΑΤ και των funds

Δραγασάκης: Αν δεν γίνει κάτι με τα κόκκινα δάνεια μπορεί να οδηγήσουμε τις τράπεζες να απαιτήσουν νέα κεφάλαια και αυτά να κληθεί να τα βάλει πάλι ο Έλληνας φορολογούμενος».

Γιατί ξύπνησε ο Δραγασάκης για τα «κόκκινα» δάνεια κι έπαθε… Στουρνάρα

Θεοδωρικάκος στα ΜΑΤ: «Καθοριστική η συμβολή σας στη διατήρηση της τάξης»

Θεοδωρικάκος: Επισκέφτηκε τα ΜΑΤ για ενημέρωση

Πλειστηριασμοί: Με ΜΑΤ προσπαθούν να διώξουν ηλικιωμένη ΑμεΑ και τον γιο της από σπίτι στα Άνω Πετράλωνα

(Πλειστηριασμοί: Με ΜΑΤ προσπαθούν να διώξουν ηλικιωμένη ΑμεΑ και τον γιο της από σπίτι στα Άνω Πετράλωνα)

 

«Βούλωσέ το»: Απασφάλισε ο Καρτερός κατά Κασσελάκη για την αποχώρηση Δραγασάκη

Κόλαση στον ΣΥΡΙΖΑ: ο Καρτερός (στενός συνεργάτης του Τσίπρα) καλεί σε αντάρτικο κατά του Κασσελάκη

Καρτερός για Δραγασάκη: Πάνω από πενήντα χρόνια, πρώτα στο ΚΚΕ, μέλος της Κεντρικής του Επιτροπής σε περιόδους πέτρας, ύστερα στον φτωχούλη της Αριστεράς -τον Συνασπισμό-, ύστερα στον ΣΥΡΙΖΑ…Και δεν έπεσαν να τον κομματιάσουν ηθικά μόνο τα γνωστά άγνωστα τρολ του διαδικτύου, που τη δουλειά τους κάνουν στο κάτω-κάτω. Για ιδεολογικούς λόγους πάντα, μη φανταστεί κανείς τίποτα ταπεινά κίνητρα.”

iefimerida.gr

***

Ο Δραγασάκης άνοιξε το δρόμο στα ΜΑΤ για να τα στείλει ο Θεοδωρικάκος να προστατεύσουν  την έννομη τάξη των  Τραπεζών και των Funds .

Ο  Καρτερός,   “γνωστό  τρολ του διαδικτύου, που τη δουλειά του κάνει  στο κάτω-κάτω. Για ιδεολογικούς λόγους πάντα, μη φανταστεί κανείς τίποτα ταπεινά κίνητρα”. Τούτος,κρατάει το ίσο στους δύο άλλους παλιούς συντρόφους  και νυν όλοι μαζί, ψαλτάδες πια,  στο Ναό του Συστήματος,  οι δύο στο αριστερό και ο άλλος στο δεξί  στασίδι, καμαρώνουν και οι τρεις ,αφού  από  τη νιότη τους φαινότανε  πως θα γίνονταν  άλλοι.

Και εις ανώτερα, σύντροφοι!