ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΥΜΠΕΝ, ΝΕΟΟΡΘΟΔΟΞΗ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ Η ΑΡΒΕΛΕΡ, Ο ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ,Ο ΡΑΜΦΟΣ

«Μπηχτές» Ιμάμογλου εναντίον Ερντογάν για την Αγία Σοφία -Δημοσκόπηση-έκπληξη με 44% των Τούρκων να διαφωνεί

O δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου

΄Ελενα Αρβελέρ.  “Οι Τούρκοι είναι βάρβαρος λαός”!

__________________

1. Δύο τα πορίσματα των αρεοπαγιτών!

Δύο τα πορίσματα των αρεοπαγιτών!

΄Ολα δείχνουν ότι οι Λ. Σοφουλάκης και Ε. Ζαχαρής κατέληξαν σε διαφορετικά συμπεράσματα για τις ενδεχόμενες ευθύνες των εισαγγελέων Διαφθοράς, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο τη διερεύνηση του σκανδάλου Novartis.

Με ερωτηματικό δημοσιεύτηκε χθες σε ιστολόγιο δικαστικών συντακτών ότι οι δύο αρεοπαγίτες Σοφουλάκης και Ζαχαρής, που είχαν αναλάβει να διερευνήσουν αν προκύπτουν ευθύνες για τους εισαγγελείς Διαφθοράς με βάση τις μηνύσεις των πολιτικών και τις καταγγελίες Αγγελή (που ανασύρθηκαν από το αρχείο), κατέληξαν τελικά σε διαφορετικά συμπεράσματα. Ηδη το γεγονός ότι δεν υπήρξε η συνήθης διαρροή για το πόρισμα που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών είχε δημιουργήσει βάσιμες υπόνοιες ότι οι ανώτατοι δικαστικοί δεν είχαν την ίδια εκτίμηση.

Ο Λ. Σοφουλάκης φαίνεται πως κατέληξε στο ότι δεν υπήρξε τίποτα ποινικά αξιολογήσιμο, όπως εξάλλου είχαν καταλήξει και όλες οι προηγούμενες ανάλογες πειθαρχικές έρευνες για τους εισαγγελείς Διαφθοράς (είτε από μεμονωμένους δικαστικούς λειτουργούς είτε από δικαστικό συμβούλιο). Αν αυτό ισχύει, τότε η δικογραφία πρέπει για ακόμα μία φορά να τεθεί στο αρχείο.

΄Ομως ο άλλος αντεισαγγελέας, Ε. Ζαχαρής, φαίνεται ότι κατέληξε στην άποψη των μηνυτών, ότι δηλαδή υπάρχουν ενδείξεις ενοχής αποκλειστικά για την Ελ. Τουλουπάκη, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει κανείς ακόμα σε τι συνίστανται.

Δικαστικές πηγές σχολιάζουν ότι είναι αξιοπερίεργο το γεγονός ότι σε όλη αυτή την καταιγιστική επίθεση –με προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες– που υπέστησαν οι εισαγγελείς που διερευνούν την υπόθεση του σκανδάλου Novartis εμφανίζεται τώρα μόνος ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ζαχαρής να έχει διαφορετική άποψη ειδικά για την Ελ. Τουλουπάκη.

Μετά τις ατελέσφορες προσπάθειες να αφαιρεθεί πάση θυσία από τα χέρια της η ογκώδης δικογραφία, τώρα εμφανίζεται και πάλι πιθανό αυτό το ενδεχόμενο, κάτι που θα σημαίνει ότι όλα θα αρχίσουν από το μηδέν και παρά τις επανειλημμένες δικαστικές αποφάσεις να μείνει στα χέρια των εισαγγελέων Διαφθοράς η δικογραφία. Είναι επίσης πιθανό να επιστρέψει ξανά η δικογραφία με τα δύο πορίσματα των αντεισαγγελέων στον Αρειο Πάγο.

****

“΄Ομως ο άλλος αντεισαγγελέας, Ε. Ζαχαρής, φαίνεται ότι κατέληξε στην άποψη των μηνυτών, ότι δηλαδή υπάρχουν ενδείξεις ενοχής αποκλειστικά για την Ελ. Τουλουπάκη, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει κανείς ακόμα σε τι συνίστανται”!

΄Ολες  οι προηγούμενες  πειθαρχικές έρευνες για τους εισαγγελείς Διαφθοράς , από  δικαστικούς λειτουργούς μεμονωμένα  ή  από δικαστικό συμβούλιο και όχι μόνο ο Σοφουλάκης,κατέληξαν πως η Ελένη Τουλουπάκη κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Και ο μόνο ο Ζαχαρής  συμπαρατάχτηκε με τους διεφθαρμένους πολιτικούς τς Ν.Δ και του ΚΙΝ.ΑΛ , αλλά …  χωρίς  να ξέρει το  γιατί!

Σε άλλη χώρα θα είχε γίνει σάλος.Μια δικαστίνα στο Βουκουρέστι κανένα χρόνο πριν,  που χόρευε στο ταψί την τότε κυβέρνηση, όταν τόλμησαν να της “τραβήξουν το αυτί” οι πολιτικοί, ,ο κόσμος βγήκε στους δρόμους  για συμπαράσταση. Σύμβολο αντίστασης είχε γίνει η δικαστίνα εκείνη.

Σήμερα, η Τουλουπάκη,πραγματικά  μια ηρωική μορφή στις “πέτρινες”  αυτές ημέρες, που περνάμε, ως κοινωνία και θεσμοί,  μπορεί να έχει τη σιωπηρή συμπαράσταση των περισσοτέρων  Ελλήνων, αλλά ουδείς βγήκε αυτή την ώρα  στους δρόμους για συμπαράσταση .  Ο Ζαχαρής, φανερός  αχυράνθρωπος  της “φαμίλιας” Μητσοτάκη , παραμένει στη θέση του και μάλιστα σε συνδικαλιστικό απυρόβλητο!

Είναι η τακτική   της “οικογένειας”  από αλήστου μνήμης εποχή του πατέρα του. Ο  πιο  μισητός και  διεφθαρμένος  σύγχρονος ΄Ελληνας πολιτικός, ο  βασιλοχουντικός  Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ,    χρησιμοποιούσε πάντα  την ίδια μέθοδο. ΄Εβαζε στο χέρι μια ομάδα δικαστών, άγνωστο για ποιους λόγους, πιθανότατα με  εκβιασμό  για προσωπικές τους   υποθέσεις (καθαρά μαφιόζικη μέθοδος) και  τους χρησιμοποιούσε την κατάλληλη  στιγμή. ΄Εχουμε το ιστορικό προηγούμενο στην Ιταλία, όταν ξεκίνησε ο πόλεμος των θεσμών εναντίον τς μαφίας.

Παράδειγμα,  ο  αλήστου μνήμης  Βασίλης Κόκκινος ,τότε πρόεδρος του Αρείου Πάγου,που “πήδησε” πάνω από 20 καταλληλότερους και αρχαιότερους  δικαστές, για να τον κάνει ο Κων. Μητσοτάκης πρόεδρο του Ανώτατου Δικαστηρίου. Ο επίορκος αυτός δικαστής ,δίκασε τον Ανδρέα Παπανδρέου,όχι για να  τιμωρηθεί για το χρηματισμό του από τον τότε μεγαλοτραπεζίτη Κοσκωτά,  αλλά για να τον διαπομπεύσει   και να διαμοιραστούν τα ιμάτια  του ΠΑΣΟΚ Δεξιά και  ενωμένη τότε “Αριστερά΄”

Ο  Κυριάκος Μητσοτάκης,  ,ως… μήλο,  κάτω από τη μηλιά έχει πέσει. ΄Αγνωστο ακόμα  για πιο λόγο έβαλε στο χέρι Αγγελή,  Ράικου και Ζαχαρή. Τώρα τους  έβγαλε μπροστά και   με “πολιορκητικό κριό” την ανίερη κι επίορκη αυτή ομάδα, τα δίνει όλα να μην πάνε φυλακή  οι  διεφθαρμένοι πολιτικοί στο σκάνδαλο της Novartis.

  Η ελληνική κοινωνία  στη μεγάλη πλειοψηφία  υποκλίνεται σήμερα στην  Ελένη  Τουλουπάκη . Οι   ριψάσπιδες και επίορκοι εισαγγελείς,  την κατέστησαν σύμβολο αγωνιστικότητας, υπευθυνότητας, αμεροληψίας. Και είναι σίγουρο πως μια μέρα το ανήθικο αυτό τιμ των εισαγγελέων θα πληρώσει για το “σταυρό” που σήμερα κουβαλάει η εισαγγελέας.Και  πραγματικά, αυτή την ώρα,  αξιέπαινα και υπομονετικά,  η  επικεφαλής της εισαγγελίας  διαφθοράς,  δίνει μάχη  με το …”Διάβολο”.

Αλλά, δε θα πληρώσουν μόνο οι αχυράνθρωποι εισαγγελείς.Και  ο ίδιος ο Κυριάκος  στις καλές ημέρες που περιμένουμε και για τους θεσμούς, θα τιμωρηθεί.

Γι΄αυτό, ας μην κοιμούνται ήσυχοι. Τα “λευκά κολάρα” θα μπουν μια μέρα  στον Κορυδαλλό. Αν δεν μπουν, αλίμονο στο Σύστημα,που “πριονίζει το κλαρί” πάνω στο οποίο κάθονται οι εκπρόσωποί του.

2. Πλήθος κόσμου στο πλευρό των εννιά συλληφθέντων διαδηλωτών

Aντιμέτωποι με βαρύτατο κατηγορητήριο απολογούνται σήμερα, ενώπιον του τέταρτου τακτικού ανακριτή, οι εννιά πολίτες που συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη την ώρα που στη Βουλή ψηφιζόταν το νομοσχέδιο-έκτρωμα για την περιστολή των διαδηλώσεων και στο κέντρο της Αθήνας η αστυνομική ομάδα ΔΡΑΣΗ… πρωταγωνιστούσε σε ακόμη ένα όργιο καταστολής.

Στα δικαστήρια έχει συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός αλληλέγγυων που με πανό και συνθήματα βρίσκονται από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό των εννέα που διώκονται για τρία κακουργήματα (κατοχή εκρηκτικών υλών, έκρηξη κατ’ εξακολούθηση και απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή) και εννιά πλημμελήματα.

***

“Δεν πας ξυπόλητος  στ΄ αγκάθια” της διαδήλωσης .Και προπαντός με… τσεκούρια και μολότοφ στο χέρι. Η καλύτερή  του , του  Χρυσοχοϊδη. Οι εξαίρετοι  φίλοι του. Αυτούς  τους 100 μπαχαλάκηδες χρειάζεται για να έχει ολόκληρη την Ελλάδα γυμνή από αστυνόμευση και να διοργανώνει κάθε τρεις και λίγο  τα τζέρτζελα στα Εξάρχεια με τις σιδηρόφρακτες λεγεώνες του.

Οι μπαχαλάκηδες χαλάνε και τις διαδηλώσεις. Ανέκαθεν, όχι  μόνο σήμερα. Ξεκόβουν πάντα από τον κύριο όγκο της διαδήλωσης και κάνουν τα δικά τους… μαγικά (λένε). Που δεν είναι άλλα ,από φωτιές, σπασίματα , καταστροφή.

Αυτονόητο πως δεν εννοούμε  τους 9 συλληφθέντες  παραπάνω.  Δεν  ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Οι σύνθεση των Μπαχαλάκηδων ποικίλλει. Από όλα έχει  μπαξές. Χούλιγκαν, Χρυσαυγίτες, πλιατσικολόγους, αληταριό κάθε είδους. Κι αυτοί δε συλλαμβάνονται ποτέ. Είναι οι πιστοί συνεργάτες των ΜΑΤ!

Γι΄αυτό το λόγο   οι διοργανωτές των διαδηλώσεων οφείλουν από τη αρχή να διαθέτουν μεγάλες ομάδες περιφρούρησης. Και όταν  συναντούν “διαδηλωτές” με   τσεκούρια και κασμάδες, να τους μπουζουριάζουν οι ίδιοι. Και να τρώνε και ξύλο.  Αλλιώς, ο Κούλης ,οι νοικοκυραίοι και ο ΣΚΑΙ θα είναι μια ζωή στα χάι τους.

Κι από την άλλη, στην απίθανη περίπτωση που τα ΜΑΤ χτυπήσουν άοπλο διαδηλωτή, που βρίσκεται στον κορμό της διαδήλωσης, ας… γίνει το έλα να δεις! Σε καμιά περίπτωση  δεν μπορεί να μείνει στα χέρια των Ματατζήδων και να συλληφθεί.

Κι αν τέτοιοι ήταν  οι 9, παραπάνω, γιατί τους  άφησαν οι υπόλοιποι  “όμηρους” στις δυνάμεις καταστολής  προς τέρψη  και άφατη χαρά του Χρυσοχοϊδη; Ανεπίτρεπτη τέτοια κατάληξη.

 

3. α. Γιανναράς: Πιθανό και μέσα στο φθινόπωρο να υποστούμε εθνικό ακρωτηριασμό

β. Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ για Αγία Σοφία: «Σήμερα έγινε η πραγματική άλωση της Πόλης»

Αν ακούσω ότι τα ψηφιδωτά έχουν δακρύσει δεν θα εκπλαγώ, ούτε για ποιο λόγο χτυπούν οι καμπάνες» είπε για να προσθέσει «χτυπούν για την χριστιανοσύνη.

γ. Στέλιος Ράμφος στο iefimerida: Η Αγία Σοφία είναι απόρθητη

Στέλιος Ράμφος

  Γλύκαζη-Αρβελέ,  Ράμφος  και Γιανναράς,  συστημικοί καθηγηγητές.   Που ως γνωστό,  γίνονται  τέτοιοι με …αλλαξοκωλιές. (Παιδιά, ανίψια, “του κόμματος”, γκόμενοι κ.ο.κ). Εξ ου και η μούχλα ,η παλαβομάρα, η ακαμψία,ο συντηρητισμός,η υποκρισία και φυσικά η ανεπάρκεια  που κουβαλάνε οι περισσότεροι από δαύτους στην άσκηση του ακρωτηριασμένου έργου τους.
 Προπαντός, όμως,  “ζυγισμένοι  στοιχισμένοι” στα θέσφατα. Κυρίως   θρησκείας, έθνους, πολιτεύματος, συστημικών “αρχών κα αξιών”.
 Γιανναρά και Ράμφος γνωστοί Ελληνάρες και Νεο-Ορθόδοξοι. Οι παλαβομάρες που έχουν κατά καιρούς σε βιβλία, άρθρα και συνεντεύξεις   ξεστομίσει… βγάζουν μάτι! Μόνο ο …Παϊσιος και ο Σαββόπουλος  θα τις  μελετούσαν  εμβριθώς και ενεοί  από θαυμασμό. Σοβαρός άνθρωπος παθαίνει αλλεργία.
Και οι τρεις ταλαιπώρησαν επί  συναπτές δεκαετίες την πανεπιστημιακή εκπαίδευση (Αρβελέρ και Ράμφος ,μάλιστα  γαλλοτραφείς και καλοπληρωμένοι). Πέρασαν “ex cathedra” μηνύματα εθνικισμού, πατριδοκαπηλίας, θρησκοληψίας  σε γενιές φοιτητών  και κάποιοι απ΄αυτούς   με τη σειρά τους σήμερα , “τοις κείνων   ρήμασι πειθόμενοι”  ξιφουλκούν κατά όλων ημών ,που υποστηρίζουμε πως δεν έγινε και  τίποτα, ρε παιδιά,  που ο δικτάτορας απέναντι  θα λειτουργήσει την Αγια Σοφιά ως  Τζαμί.
΄Ομοια έκανε πολλά  και η Χριστιανοσύνη. Κατέστρεψε πολιτισμούς, γκρέμισε σεβάσματα, εξολόθρεψε  ζωές.  Αυτή, που  σύσσωμη σήμερα, καμώνεται πως πονάει γιατί ο… βάρβαρος  Τούρκικος λαός προχώρησε σε τέτοια ενέργεια. “Θου,Κύριε”!
Λες και πως  Τούρκοι είναι ο Ερντογάν και οι κρετίνοι,που τον ψηφίζουν. Σαν να λες, ΄Ελληνες είναι ο  Μητσοτάκης, ο Βορίδης ο Γεωργιάδης, ο  Σαμαράς,ο Πικραμμένος .Κι  ο συρφετός, φυσικά  που τους ακολουθεί.
 Γιαναράς , Ράμφος,  Αρβελέρ  με τη  Χριστιανοσύνη τους είναι βαρίδια στην ελληνική κοινωνία. Από την άλλη μεριά του Αιγαίου ,ομοίως  και  οι συνοδοιπόροι τους,   του Ισλάμ ελόγου τους και ουκ ολίγοι.  ΄Απαντες θεοπάλαβοι, φονταμενταλιστές, ανιστόρητοι και στις δυο μεριές.
  Μαζί και τούτοι με τα “λευκά κολάρα” στις δυο χώρες , είναι για πέταμα. Με πέτρα στο λαιμό και στο…Βόσπορο.
Αλλιώς,  “άσπρη ημέρα” οι δυο λαοί, που έχουν “χίλια” να τους ενώνουν και τίποτα  να τους χωρίζει, δε θα βρουν  ….ησύχαση,  που λεν και ο Πόντιοι.Θασυνεχίζουν το πονηρό ευφυολόγημα των δημαγωγών πολιτικών και των μιζαδόρων: ” Ελλάδα και Τουρκία είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε ως γείτονες”!

4. Γεωργιάδης για Αγιά Σοφιά: Να προετοιμαστούμε και να έχουμε σε ετοιμότητα τις Eνοπλες Δυνάμεις μας

Αδωνις Γεωργιάδης μιλα στο κινητο

Patriotism is the last refuge of a scoundrel. (Life of Samuel Johnson ,1791)

Φέρε πίσω τα λεφτά της Novartis, λαμόγιο και άσε  τους πατριωτισμούς και τα παλαβά που ξέρεις. Κανέναν δεν ξεγελάς.

Και ετοιμάσου για Κορυδαλλό. Θα γίνει στο εξής μόνιμη κατοικία σου.

5. Ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων

Ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων

«Καμπανάκι» από τους επιστήμονες για την εξάπλωση της νόσου Covid-19. Η αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας προκαλεί προβληματισμό και στο κυβερνητικό επιτελείο. Στα πανηγύρια εστιάζουν οι επιστήμονες υπό το φόβο ενός δεύτερου κύματος της νόσου.
***
Εκεί,το παραμύθι τους οι κοντυλοφόροι. Να κρυφτούν πίσω από τις…σοβαρές  αποκαλύψεις  τους για τον ιό που θα…ξανακτυπήσει. Για να κρύψουν φυσικά την συμπαράταξη στο πραξικόπημα.Πως σύμπας ο αισχρός τύπος συναίνεσε και στήριξε το πραξικόπημα για να τα κονομήσει.
Για δείτε η εφημερίς της κολεκτίβας.  Αύξηση κρουσμάτων, λέει. Κι αν υπάρχει αύξηση πού είναι το ημερήσιο δελτίο νεκρών που τρελάνατε  τους αφελείς τόσους μήνες;
Ο ιός δεν έφυγε ποτέ,το λέτε και οι ίδιες,  οι “δωσίλογες” πένες”. Αλλά νεκροί… γιοκ. Μήπως  λογαριάζατε λίγες εβδομάδες πριν τους θανάτους από κάθε αιτία στον κορόνα; Αλλιώς, σήμερα πώς έχουμε αύξηση κρουσμάτων,  κανένα ουσιαστικό μέτρο, νεκρούς γιατί δε μετράτε;
Βρώμικη, κερδοσκοπική, άθλια φάρα. “Απασφαλισμένη βόμβα” στα θεμέλια  των κοινωνιών. Η βιομηχανία παραπληροφόρησης.