Επανάληψη συμβουλής στην πεμπτοφαλαγγίτικη  και πουτινική φυλλάδα των «Παππάδων» (εφσυν).

Ρωσία: Η Ζαχάροβα βγάζει selfie στο γυμναστήριο | ΣΚΑΪ

 

Μαρία Ζαχάροβα: Η selfie της εκπροσώπου του ρωσικού ...

(Μαρία Ζαχάροβα…αθλούμενη σε σέλφι .΄Ιστωρ  επίσης για  ανιστόρητους ,τυφλούς και  διεστραμμένους  εγκληματίες   σαν την ίδια και  τον παρανοϊκό δικτάτορα που υπηρετεί).

___________________________

«Δηλητηριώδη» σχόλια Ζαχάροβα για την δολοφονική επίθεση στις ΗΠΑ

 

Μαρία Ζαχάροβα  “οι ΗΠΑ, αντί να προσφέρουν οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία, θα μπορούσαν ίσως να χρησιμοποιήσουν καλύτερα αυτά τα χρήματα για να χρηματοδοτήσουν την αμερικανική αστυνομία και άλλες υπηρεσίες που είναι αρμόδιες για την επιβολή του νόμου και της τάξης στις ΗΠΑ».

***

1. Σκίζει αυτό το κορίτσι σε όλα του. Και ως σούργελο, ασφαλώς. Πάντως, για να λέμε και τη μαύρη αλήθεια,  από…χρηματοδοτήσεις  σε ρούβλια, ξέρει πολύ καλά η σφογγοκωλάριος του δικτάτορα.

(Μαρία, πες αλεύρι.   Το σκαμνί στο Διεθνές δικαστήριο σε γυρεύει. Και σύντομα το βλέπουμε, αν δεν καταφέρετε  τα πολυπληθή μελη  της καταζητούμενης ,εγκληματικής παρέας στη Μόσχα ,να κάνετε τον ομοϊδεάτη σας Τραμπ πρόεδρο των ΗΠΑ).

 

2. Συμβουλή στην πεμπτοφαλαγγίτικη  και πουτινική φυλλάδα των «Παππάδων».Μη βάζετε ρετουσαρισμένες φωτογραφίες του Πούτιν και της Μαρίας του στα σαλόνια σας.  Καρφώνεστε. ΄Ολοι καταλαβαίνουν πως σας τις  προμηθεύει  η…ρώσικη πρεσβεία.

«Ο  κόσμος  το έχει τούμπανο» και τα καλόπαιδα της κολεκτίβας, βάζουν “φύλλο συκής”, μπας και καλύψουν τις πομπές τους. Eμείς, πάντως, επανειλημμένα, ως…άσπονδοι φίλοι σας , προσπαθούμε να διαφυλάξουμε το… αριστερό σας κύρος (!)  και  σας  το υπενθυμίζουμε.  Αμαρτίαν ουκ έχομεν.

΄Όπως λίγους μήνες πριν πάλι. Θυμηθείτε:

 

Ρωσικές ευχές για την 25η Μαρτίου με «μαθήματα Ιστορίας» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Η Μαρία Ζαχάροβα επισημαίνει ότι «η Αθήνα επιμένει στις εγκληματικές αποφάσεις της, συμπεριλαμβανομένης και της αποστολής οπλισμού στην Ουκρανία, με τον οποίο το καθεστώς του Κιέβου εξακολουθεί να εξοντώνει αμάχους, ανάμεσά τους και Έλληνες της Αζοφικής»

26 Μαρτίου 2024

****

Ο βήχας,  ο έρωτας και το χρήμα  δεν κρύβονται”. Ούτε ο  πουτινισμός  στο γκεμπελιστάν της Κολεκτίβας Συντακτών.  Δεν είναι καινούργια διαπίστωση.

Οπότε,  στη φυλλάδα  της αριστεροφροσύνης,  αφού επιμένει να το αγνοεί, θα της (υπεν)θυμίσουμε   πως α.  Οι τελευταίοι που θα μπορούσαν να δώσουν μαθήματα Ιστορίας στη Δύση ,ακόμα και στο Μητσοτακικό καθεστώς , είναι τα μέλη της  μαφίας που κυβερνούν   τη Ρωσία.  β. Η …Μαρία με τα κίτρινα κι εδώ με κόκκινα (ούτε κολλητή  να την είχαν στην προσφώνησή της. ΄Η μήπως την έχουν;), είναι  και τούτη, κατ εξοχήν,   υπόδικη στο δικαστήριο που θα συσταθεί  μια ημέρα για το νέο Χίτλερ της Ρωσίας και τους  συνεργάτες του .

΄Η μήπως είναι …ψιλά γράμματα  αυτά για τα καλόπαιδα της Εφσυν; Πιο μεγάλα δεν μπορούμε να τα κάνουμε, αν η όρασή τους έχει πια τόση τύφλα.