Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΗ REAL GROUP , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ

Ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την επίθεση στον Real Group

Σύσσωμη καταδίκη από το πολιτικό σύστημα για την εμπρηστική επίθεση που προκάλεσε τραυματισμό μιας γυναίκας, αλλά και εκτενείς καταστροφές στα γραφεία όπου στεγάζονται η Real News και ο Real FM.

 

Διεξάγουμε τον αγώνα μας και επιτελούμε τα θεσμικά μας καθήκοντα με την ιδιότητα του Ιστορικού, χωρίς την προσφυγή σε βία. Γκαζάκια και… κανόνια δικά μας, είναι το πληκτρολόγιό μας.   Ξεκάθαρο και  επαναλαμβανόμενο  μήνυμα , εδώ και 15 ολόκληρα χρόνια.

Από την άλλη, είμαστε υποχρεωμένοι από την ιδιότητά μας  να διατυπώσουμε την ιστορική μας κρίση για τέτοια περιστατικά, όταν μάλιστα αγγίζουν τον πυρήνα της ενημέρωσης και της πληροφορίας, που υπηρετούμε.  Αυτονόητο και επιβεβλημένο.

Λοιπόν:

  1. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, είναι πασίγνωστο πως πέρα από “κολλητός” του Τράγκα, υπήρξε και  συνεχίζει να είναι, της ίδιας σχολής δημοσιογράφος. Εξ ου και κολυμπάει κι αυτός  στο χρυσάφι. Μέχρι…ασανσέρ έβαλε στη βίλα του στη Ν. Πολιτεία  ο αλαζόνας ,λες και είναι ΑμΕΑ  και το χρειάζεται να  ανεβάζει με δαύτο το αναπηρικό του.  ΄Ενα αίσχος, πέρα από έγκλημα, αφού ακόμα οι αρμόδιες αρχές δεν προχώρησαν σε έλεγχο του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ “πόθεν έσχες” του  και τις άλλες πηγές  πλουτισμού του.    Δεν είναι ο Τράγκας μόνο.  Δεκάδες ιδιοκτήτες  μιντιακών Μέσων και δημοσιογράφοι είναι στη σειρά για έλεγχο. Αν δεν ξέρουν ονόματα ,οι αρμόδιοι, να έρθουν σε μας να τους τα δώσουμε.
  2. Τα κόμματα που…σύσσωμα βγήκαν και καταδίκασαν τον εμπρησμό, ξέρουμε όλοι πως στο αίμα τους κυκλοφορεί ως δηλητήριο, πέρα από την υποκρισία και τη δημαγωγία και η συστημική  προπαγάνδα ,η παραπληροφόρηση και η συμπόρευση με τον γκεμπελισμό.   Τακίμια πρώτα. ΄Ετσι εξηγείται που στις ανακοινώσεις τους σαν σε στερεότυπη αναπαραγωγή ,μιλούν για πλήγμα στην ελευθερία του Τύπου και την ελεύθερη  διακίνηση ιδεών. Θεοί!  Από ποιον και γιατί,  βρε Κουτσούμπα,  πανάθλιε Σταλίνα, κινδυνεύει ο Τύπος; Ασκεί δημοσιογραφία  ο Χατζηνικολάου; Τέτοιος πρέπει να είναι ο Τύπος που υπηρετεί το σύνολο των Ελλήνων ιδοκτητών και δημοσιογράφων;  Βγείτε τα συστημικά κόμματα ,αν θέλετε,  για τον τύπο ,όπως το κάνετε πάντα  και καταδικάστε   ενέργειες σαν  αυτή. Αλλά μην μας κάνετε  πως κόπτεσθε και για την ελευθερία του Τύπου ,που κινδυνεύει τάχα από …γκαζάκια. Αν ο Τύπος είναι σήμερα νεκρός στη χώρα μας ,δεν είναι από τις μολότοφ, αλλά γιατί τον εκτέλεσαν  εν ψυχρώ οι  Χατζηνικολάου.

Αυτά.  Συνεννοήθήκαμε;  ΄Αντε, λοιπόν,  “κάθε κατεργάρης στον πάγκο του”.