Η ΙΕΡΟΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ ΚΑΙ Η …ΜΗΔΑΜΙΝΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ

Χρυσούλα Ζαχαροπούλου: Σοκ από δύο καταγγελίες για βιασμό σε βάρος της Ελληνίδας υπουργού του Μακρόν – Δικαστική έρευνα

Σκάνδαλο με υπουργό του Μακρόν που καταγγέλλεται για βιασμούς – Η Ελληνίδα γιατρός στο μικροσκόπιο της γαλλικής δικαιοσύνης

Chryssoula Zacharopoulou

Θεωρείται μία εκ των κορυφαίων χειρουργών -γυναικολόγων στη Γαλλία, ειδικευμένη στην αντιμετώπιση της ενδομητρίωσης.

Με πρωτοβουλία της Χρυσούλας, η Info-Endometriosis έχει υπογράψει συμφωνίες εταιρικής σχέσης με τα υπουργεία Παιδείας, Οικογενειών και Δικαιωμάτων των Γυναικών και το υπουργείο Κοινωνικών Υποθέσεων και Υγείας της Γαλλίας. Οι συμφωνίες αυτές έδωσαν τη δυνατότητα στην Ένωση να προωθεί προγράμματα ενημέρωσης για την ενδομητρίωση σε όλα τα πανεπιστήμια και τα σχολεία της Γαλλίας, αλλά και σε νοσοκομεία και σε ενώσεις οικογενειακού προγραμματισμού.

Εξελέγη ευρωβουλευτής το 2019 με το κόμμα του Εμανουέλ Μακρόν και εδώ και ένα μήνα είναι μέλος της γαλλικής κυβέρνησης.

“Γεννήθηκα στην Ελλάδα, έζησα στη συνέχεια στην Ιταλία για 14 χρόνια, και εδώ και 12 χρόνια ζω και εργάζομαι στη Γαλλία, είμαι παντρεμένη με Γάλλο. Είμαι παιδί της Ευρώπης”, έχει πει συνέντευξη στο ΑΠΕ – ΜΠΕ το 2019.

Πρώην ασθενής της γυναικολόγου, με το ψευδώνυμο «Jade», μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο επισημαίνοντας ότι είχε επισκεφθεί την κυρία Ζαχαροπούλου με αφορμή το πρόβλημα της ενδομητρίωσης που αντιμετώπιζε.

 

Η «Jade», που σήμερα είναι 26 ετών και ζει στην περιοχή του Παρισιού, είχε ραντεβού με την γιατρό στο ιατρείο της το 2016, μόνο που η εξέταση έγινε παρουσία ενός ασκούμενου γιατρού. Σύμφωνα με τα όσα αφηγείται η 26χρονη Γαλλίδα, η γυναικολόγος «ανάγκασε τον ασκούμενο γιατρό να την εξετάσει».

 

«Εκείνη ένιωθε ότι δεν αισθανόμουν καθόλου άνετα, ούτε εκείνος, το σώμα μου ήταν κλειστό, μπλοκαρισμένο, το ένιωθε», όπως η αναφέρει η «Jade». «Τότε ήρθε η σειρά της. Μου είπε, χρησιμοποιώντας γνωστούς όρους: “Θα πρέπει να ανοίξεις. Εγώ, δεν είμαι αυτός”. Προσπαθούσε, προσπαθούσε, δεν ήταν καθόλου χαρούμενη. Εγώ ήμουν πολύ νευρική και μπλοκαρισμένη», πρόσθεσε.

***

Κάτι χρόνια πριν, με έτρωγε κάθε τρεις και λίγο  ο  μπάρμπα Γιάννης,  ο πατέρας μου,  να κάνω ορθοσκόπηση . Νέος είχε κάποιο πρόβλημα εκείνος με το παχύ έντερο και μια ζωή, μέχρι που έφυγε, τον έτρωγε η αγωνία, μήπως λόγω κληρονομικότητας, πήρε το πρόβλημα και κανένα παιδί η εγγόνι.

Έκλεισα ένα ραντεβού στο Σισμανόγλειο και ένα πρωί, νά ‘  μαι ξαπλωμένος  στο  ιατρικό ανάκλιντρο κι από πάνω μου ένας…αγριωπός, μαυριδερός  γιατρός με εκείνο το τρομακτικό στη θέα ,λόγω μήκους ,  μαρκούτσι στο χέρι να με προειδοποιεί-απειλεί πως η όλη διαδικασία θα είναι το λιγότερο… επώδυνη.

 Και όντως, ασυνήθιστο σε όμοια διείσδυση-κακοποίηση το έντερο,  όση ώρα το  πιλάτευε  ο (ιερο)εξεταστής,  έζησα τον απόλυτο πόνο της κόλασης. Κομμένη ανάσα, ημιλιπόθυμη κατάσταση, παραδομένος, ανίκανος να αντιδράσεις, ψελλίζεις μόνο στο …βιαστή σου,  «σε παρακαλώ, σταμάτα, δεν πάει άλλο» . Τίποτα εκείνος, συνέχιζε απτόητος το μαρτύριο μέχρι το τέλος.

Συνήλθα  μόνο όταν τον άκουγα περιχαρή ,  σαν σε όνειρο- εφιάλτη,  να μου ανακοινώνει:  “Φιλάρα, όλα καλά. Περδίκι. Ενδύσου … περιπάτει ίσια και …ούτε του παππά». (Χιούμορ ο  γιατρός!).

Λοιπόν,  διαβάζω για τον…βιασμό παραπάνω των κορασίδων από την γιατρό τους, τις μηνύσεις ,τις αγωγές και τις αποζημιώσεις που θα ξεκοκαλίσουν πάλι ( η βιομηχανία βιασμών έχει εξελιχθεί σε απολύτως κερδοφόρα μπίζνα)  και σκέφτομαι να πατήσω μια μήνυση στο γιατρό της ορθοσκόπησης  και μια  αγωγή στο νοσοκομείο για… βιασμό του ποπού  και προσβολή της  γενετήσιας μου ελευθερίας, μια και δε σταμάταγε που το έλεγα  «δεν πάει άλλο, ρε γιατρέ, κόφ΄το».

Αλλά,  σκέπτομαι πως ο πρωκτός είναι…ποπός.   Μηδαμηνός, παρακατιανός, β κατηγορίας όργανο   και η βίαιη διείσδυση εκεί από γιατρό , δε θα θεωρηθεί βιασμός στα ελληνικά δικαστήρια . Αν επρόκειτο για το… ιερό αιδοίο,  την αποκλειστικότητα της κακοποίησης  του οποίυ έχει μόνο ο σύζυγος και ο εραστής (η μονογαμία είναι θρησκεία σε όλη την υφήλιο) ,  ο εισαγγελέας   θα πέταγε τη σκούφια του.  Τις δικές μου   μηνυτήριες αναφορές, σίγουρα  θα τις έστελνε πάραυτα αρχείο.  Οπότε, πάπαλα και οι αποζημιώσεις.

Πάντως, κακά τα ψέματα. Οι  ΜΗΤΟΥΔΕΣ του  γνωστού φασιστικού μορφώματος της αιδοιοκρατίας και του έμφυλου  ρατσιμού,   χτύπησαν φλέβα χρυσού με τους “βιασμούς”.  Ειδικά στην Αμερική. Στην Ελλάδα,  θέλει κάτι παραπάνω.  Νοικιάζεις  έναν  “Τριανταφυλλόπουλο” , δηλώνεις έναν ομαδικό  βιασμό από έχηδες, φτωχούλι και απροστάτευτο εσύ  στα πολυτελή ξενοδοχεία  που σε καλούσαν για να …παίζεις πεντόβολα , και άμα σου κάτσει, πιάνεις τον πρώτο αριθμό λαχείου.   Σε χρήμα και αναγνωρισιμότητα.  Μέχρι και βουλευτίνα μπορεί να σε κατεβάσει ο ΣΫΡΙΖΑ.

΄Ασε δε   η…Κατερίνα (η Σακελλαροπούλου) .Μπορεί  μέχρι και  στο  προεδρικό μέγαρο να σε προσκαλέσει, στη θέση του …εθνικού προβοκάτορα Ιάσονα Αποστολόπουλου,  για να   τιμηθείς ως ο Μουστακλής, ως    θύμα κι εσύ   της δικτατορίας της πατριαρχίας.

Αστείο; Καθόλου.  Ο έμφυλος ρατσισμός στα  καλύτερά  του. Η αναγόρευση του αιδοίου δια της μονογαμίας σε ιερό φετίχ είναι απόλυτη.

Αν δεν πιστεύετε , ρωτήστε και τον φονιά προχτές  της συζύγου του στο Κουκάκι. Την έσφαξε στο κότσι, γιατί εκείνη θέλησε να απαρνηθεί την  ιερότητα  της μονογαμίας .Και πήρε, λέει, μετά   με ήσυχη τη συνείδηση    τα παιδιά τους  και απολύτως σίγουρος  πως θα   κατανοούσαν την πράξη του, τους είπε  μόνο  « έσφαξα τη μάνα σας ,γιατί ήθελε να με χωρίσει» και  πήγε στην αστυνομία να παραδοθεί.

Θα δικαστεί για έγκλημα τιμής! Και με λευκό ποινικό μητρώο, ζήτημα να φάει 10 χρονάκια.  Στα μισά θα είναι έξω. Ο Πακιστανός   βίασε ,λέει,   μια Σαλονικιά και τον έστειλαν 20 χρόνια κάθειρξη.Θα την κάνει ολάκερη την ποινή.

Ιλαρότητα;  Αν δεν ήταν τραγικά όλα τούτα , θα ήταν  σενάρια για  τα νούμερο του Μάρκου Σεφερλή. Πότε στο ρόλο του απατημένου συζύγου με κοιλιούμπα  και καράφλα να αφρίζει  και  πότε του μελαμψού,  με κατάσπρο  και γυρισμένο  το…ασπράδι του ματιού , βιαστή Πακιστανού .   Ελλάς το Μεγαλείο σου!