Η κόλασή μου είσαι συ , ιδιώτη μπαϊρακτάρη και η ανεγκέφαλη καλόγρια διπλα σου!

Ο Μητσοτάκης καυτηρίασε έντονα τις προκλήσεις του Μίτσκοσκι

…Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίας των Συμμάχων, ο πρωθυπουργός έθεσε στο ανώτατο επίπεδο, όπως είχε προαναγγείλει, το ζήτημα της Βόρειας Μακεδονίας, τονίζοντας ότι η πρόοδος, η ασφάλεια και η ευημερία βασίζονται στον σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου και των διεθνών συμφωνιών. Καυτηρίασε με έντονο τρόπο τις προκλήσεις του Χρίστιαν Μίτσκοσκι, ο οποίος κατά την είσοδό του στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ αναφέρθηκε ξανά σε «Μακεδονία». Σύμφωνα με πληροφορίες, αναφερόμενος στον Πρόεδρο των ΗΠΑ που υπογράμμισε τη σημασία των Δυτικών Βαλκανίων για την ασφάλεια της Συμμαχίας, ο κ. Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία, όπως είπε, επέτρεψε τη διεύρυνση της Συμμαχίας με την προσχώρηση της Βόρειας Μακεδονίας. «Η παραβίαση ή η επιλεκτική εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών θα υποβαθμίσει την αξιοπιστία όλων των προσπαθειών για διευθέτηση λοιπών εκκρεμών ζητημάτων στα Δυτικά Βαλκάνια και θα θέσει σε κίνδυνο τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην περιοχή. Pacta sunt servanda. Αυτό πρέπει να το θυμόμαστε όλοι», τόνισε χαρακτηριστικά .iefimerida.gr

***

(1992)

 

(2018/2019)

Ποιος θυμάται τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία και τους «επαγγελματίες» Μακεδονομάχους;

355582.jpg

Για  να παραφράσουμε το Σαρτρ,  από τις χειρότερες   τραγωδίες    του νοήμονα , του συνετού, του συνειδητοποιημένου   πολίτη , είναι ο «πατριωταράς »,  ως  «ιδιώτης», που ζει   δίπλα του.   Στην αρχαία  γλώσσα  «ιδιώτης» , ήταν ο ηλίθιος, ο βλαξ, ο ψυχάκιας, ο κλεισμένος στην κοσμάρα ,τις φαντασιώσεις  και τις οπτασίες του.  Αυτός , του  τρώει τα σωθικά, του διαθέτοντος ακόμα και «κουκούτσι  μυαλό».   Από τις εποχές  της Ζαν΄ντ΄Αρκ, ως σήμερα τις ημέρες της καλογραίας  και του σημαιοφόρου των Μακεδονομάχων παραπάνω στα μεγάλα συλλαλητήρια του 1992/ 2018/ 2019.

Μην προσπαθήσεις να μπεις στο μυαλό τους. Δεν υπάρχει  σε τέτοιους   το μέγα  δώρο της φύσης που διαφοροποιεί τον άνθρωπο από το ζώο. Μην αναζητήσεις αίτιο και αιτιατό στο συλλογισμό τους. Είναι καμένος ο  εγκέφαλος, άρρωστος. «Κέραμοι, λίθοι, πλίνθοι, ατάκτως ερριμένα».

Παρ όλα αυτά, έχουν… άριστες γνώσεις ιστορίας, ανθρωπολογίας και ιατρικής, ειδικά στο κομμάτι της περ DNA  .  Ο  «Σλαύος»   τσομπάνος από την Κράνα  της Ολυμπίας (χωριό έξω από την Ανδρίτσαινα με καταγάλανες ,ξανθιές τσούπρες και όλα τα τοπωνύμια σλαυικά) ,  είναι   απευθείας απόγονος του… Ολυμπιονίκη  Τρωίλου του  Ηλείου.

Το ίδιο, ο επίσης   ομόφυλός του    πατατοκαλλιεργητής από το Νευροκόπι της Δράμας.  Κι αυτός κρατάει κατ ευθείαν από τη σπορά του Ηφαιστίωνα ,  κολλητού του Μέγα Αλέξαντρου (αλλά όχι όπως το εννοούμε εμείς το …«κολλητό» , οι έχοντες παντελή  άγνοια περί του ….δεσοξυριβοζονουκλεϊνικού  οξέος και στρεβλή, αντεθνική    γνώση της Ιστορίας).

Αν  για κάτι μπορείς να αναρωτηθείς …άπατρι και προδότη  (συνετέ, φίλε, λέμε εμείς, που αγαπάς τον τόπο των πατεράδων σου ), είναι άλλο. Καλά τούτοι.  Αλλά, ο πάλαι ποτέ σφοδρός Μακεδονομάχος Κυριάκος Μητσοτάκης  και νυν ομνύων στο πνεύμα και το γράμμα της συμφωνίας των Πρεσπών ,αγανακτών  και  μετά βδελυγμίας  αποκηρρύσων,  τον  έτερο, αρχιδημαγωγό-λαϊκιστή, ως πατριωταράς  και τούτος,  Σκοπιανό ομόλογό του,  επειδή ο Σλαύος ασεβεί  στο διεθνές δίκαιο και την ιερή ισχύ των συνθηκών,     έχει κι ελόγου του  καμένες  φλάντζες  στο μυαλό; Και εννοεί όσα λέει;

Ασφαλώς, όχι.  Ο «υιός» δεν είναι ιδώτης, βλαξ σαλεμένος σαν τον υπήκοό του . Αυτό έλειπε. ΄Εχει μυαλό, αλλά το χρησιμοποιεί μόνο για κομπίνες.  Πού θα καβατζώσει τις μίζες και πώς θα  προωθήσει σε ύψιστη ακμή    την επιστήμη  του «κλέψε νά΄ χεις και δούλεψε να φας».  Αλλιώς, την έβαψε. Γιατί είναι εύκολο να κλέψεις. Να κρυφτείς ξέρεις;  Αν  όχι,  ή παράτα τα ή ,όπως είπαμε ,εντρύφησε και διάπρεψε όσο καλύτερα μπορείς στην επιστήμη της απάτης.     Και ο Κυριάκος, ως απόφοιτος του Χάρβαρντ ,τιμά και προάγει την επιστημονική έρευνα   σε τέτοιους. προσφιλείς του   κλάδους.

 

 

 

«΄Ημουνα νιος κα γέρασα» με αυτά τα «καταραμένα» Σκόπια. Αλλά και τη Βόρειο ΄Ηπειρο και την Κύπρο,  θυγατέρες χαμένες και τούτες  της μητρός Ελλάδος.  Τα σπλάχνα και τα σωθικά μου φάγανε τόσα χρόνια,  από παιδί, να ξελαρυγγιάζομαι  στα σχολειά   με τα «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάντρου η χώρα».

Και σήμερα, που δεν είμαι πια παιδί, πάλι  με στοιχειώνει το  ίδιο εμβατήριο.  Μου τρυπάει τα αυτιά και τα μυαλά να  το ακούω ίδιο και απαράλλαχτο  στις πλατείες  να το ψέλνουν  λαλημένες καλόγριες και γραφικοί  φουστανελάδες , Ελληνάρες, τούτοι.  Κι εμείς, οι αρνούμενοι να  ξανατραγουδήσουμε την υστερία και την παράνοια τους,  είμαστε οι ανθέλληνες, οι  προδότες της φυλής.  Σιχτίρ πια, αλητήριοι!

 

 

 

Αναρωτήθηκες ποτέ πώς ένας επαρχιώτης δικολάβος γιος παππά, από τα …βάθη της  Ασίας, ονόματι Κων/νος Καραμανλής σε πολύ δύσκολα, αλλά…πατριωτικά χρόνια,  κομιτατζήδων και μετά Μάυδων,   έγινε Εθνάρχης της Ελλάδας  και πατριάρχης δυναστείας; ΄Η,  σε ποιους στηρίζουν την αλαζονεία, τη χυδαιότητα , τη σκύλευση  («‘Υβρις») οι  ανιψιοί του;  Ο ένας να έχει χρεοκοπήσει τη χώρα, την ίδια στιγμή που  τσέπωνε   τα ρούβλια του Πούτιν της Ρωσίας, για να πετύχει ο δικτάτορας  το “βέτο” του  στο Βουκουρέστι το 2008 .   Και ο έτερος να  φέρει ακέραιη  την ηθική αυτουργία  των δολοφονιών στα Τέμπη και να τον  “βγάζουν λάδι” οι Σερραίοι  υπήκοοί του.

Οι ανεγκέφαλοι  Μακεδονομάχοι ψηφοφόροι τους,  μια ολόκληρη  ζωή είναι  το άλλοθι και η δύναμή τους!  Από παπούδες και πατεράδες σε παιδιά. Το δάχτυλο που κουνά ο ασεβής Κώστας Καραμανλής  στο γονιό των παιδιών που σκότωσε  στα Τέμπη ,το υψώνουν μαζί του και οι   18.000 Μακεδονομάχοι,  ψηφοφόροι   του  Σερραίοι!  Μην τα ξαναλέμε.

Γιατί ειδικά οι Καραμανλήδες   κράτησαν  δεκαετίες  το «Σκοπιανό» άλυτο και τί εξυπηρετούσε τους ίδιους, αλλά  και όσους Μακεδονομάχους  πολιτικάντηδες έπαιρναν κατά καιρούς τη σκυτάλη; Μυστικό, τάχα  κι αυτό ,όπως ο φάκελος της Κύπρου; Καθόλου μυστήρια, αφού έρχεται πάντα η ημέρα που ξεβρακώνει τους έχοντας “χεσμένη  τη φωλιά” τους και  αποδίδει τα του Καίσαρος των Καίσαρι.

Αλλά να μην το πούμε εμείς, οι… πράκτορες των Σκοπιανών και των Τούρκων.  Να αφήσουμε δικούς τους ανθρώπους από το γαλάζιο Γκεμπελιστάν  να τους βγάλουν και το τελευταίο φύλλο συκής και να τους περιφέρουν για φτύσιμο ,ανά τας οδούς και τα ρύμας.

Να τί γράφει ένας  κοντυλοφόρος του Μαρινάκη στα ΝΕΑ (17/09/2020):

“…Δηλαδή, ήδη από τη δεκαετία του 1990 γνωρίζαμε ότι η λύση του προβλήματος θα ήταν κάτι ανάλογο με τη Συμφωνία των Πρεσπών.  Ακόμη περισσότερο γνωρίζαμε ότι η σταθερότητα στα Βαλκάνια πέρναγε μέσα από το να μην αποδιαρθρωθεί το γειτονικό κράτος, εξ ου και το γεγονός της ελληνικής υποστήριξης στη δύσκολη φάση της παρ’ ολίγον εμφύλιας σύρραξης που οδήγησε στη Συμφωνία της Αχρίδας το 2001.

Μάλιστα, οι αυξημένες οικονομικές συναλλαγές, ιδίως στη φάση της αυξημένης ελληνικής οικονομικής παρουσίας στα Βαλκάνια, έδειχναν ότι οι δύο χώρες μπορούσαν να έχουν και μια αμοιβαία επωφελή οικονομική σχέση.

Γιατί καθυστέρησε η λύση;

Ωστόσο όλοι ξέρουμε καλά ότι η λύση αυτή καθυστέρησε. Ακόμη και στη δεκαετία του 2000, σε ασφαλή απόσταση από το σοκ που έφερε το 1991 η διάλυση της Ενιαίας Γιουγκοσλαβίας, η δυστοκία της ελληνικής πλευράς ήταν εμφανής, κάτι που εξηγεί και τις επιλογές της περιόδου, όπως ήταν η ελληνική στάση στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι το 2008″.

 

 

 

Μας  ρούφηξαν τη ζωή οι πανάθλιοι. Και των  παιδιών των παιδιών μας.  Και των πατεράδων μας,  πριν από μας. Για να έχουν τα δικά τους παιδιά και άλλες δέκα γενιές τους  μετά, «χρυσά κουτάλια» να   επιδεικνύουν στα λουκούλλεια δείπνα τους.

Αλλά, δεν είναι η κόλασή μας μόνο τούτοι. Χωρίς  το φλαμπουριάρη  Μακεδονομάχο   και τη σταυροκοπούμενη  καλογραία , αγκαλιά στα θερμοκέφαλα  πανηγύρια τους,  τα αφεντικά τους θα είχαν   την τύχη του «γυμνού  βασιλιά».΄Όπως πολλοί  στην Ιστορία

 

 

 

Το ερώτημα παραμένει.  Ποιον πολεμάς πιο σκληρά; Ποιος είναι  ο εχθρός σου , ο χειρότερος; Οι ασεβείς  Καραμανλήδες  και οι σημερινοί «δηλωσίες» της φαμίλιας Μητσοτάκη ή οι Μακεδονομάχοι τους ;

Δεν υπάρχει διαφορά. Είναι σαν τα κεφάλια της Λερναίας ΄Υδρας. Το ένα …καθαρίζει για όλα. Και τούμπαλιν.  Δεν ωφελεί να  της τα κόβεις  χωρίς καυτηριασμό.

Αλλά εμείς  δεν καυτηριάζουμε  κεφάλια.  Ούτε είμαστε παλουκωτές σαν τους Χίτες, πατεράδες και παππούδες των Μακεδονομάχων. Εμείς…μπολιάζουμε. Χαράζουμε   το άγριο  δέντρο το άχρηστο, χωρίς καρπούς και  χρήση, του βάζουμε το μπόλι και αν πιάσει, ένα καινούργιο, καρποφόρο και θαλερό δέντρο θα δεις να μεγαλώνει. Κι αυτό είναι η χαρά ,  η προσφορά  και η ευχή μας.  ΄Ολος ο κόσμος,   ένα έθνος, μια πατρίδα, μια φυλή!.    Χίτικες και Χρυσαυγίτικες  “κρυπτείες” είναι  για  «ιδιώτες» , με μονοψήφιο iq.

Για τους μυαλωμένους ,πάντως, μια συμβουλή. Ως ανεγκέφαλοι οι  Ελληνάρες ,  είναι ανεπίδεκτοι μάθησης.  Θα βγαίνουν πάντα  από πάνω, γιατί ως γνωστό, ο  ηλίθιος είναι ανίκητος.

 Σε σώζει  μόνο ,να  κάθεσαι μακριά του. Στην ταβέρνα, το καφενείο  τα οικογενειακά τραπέζια στις γιορτάδες.  Μην πλησίαζεις. Αλλιώς, αργά ή γρήγορα, θα σε κάνει να βγεις από τα ρούχα σου.  Θα χάσεις  το ραχάτι μαζί και το κρασάκι που κάθισες,  ασυλλόγιστα,  να πιεις μαζί του. Μακριά!