Η φύση της γυναίκας είναι να …δαγκώνει μήλα!

Έγκλημα στο κέντρο της Χαλκίδας – Γυναίκα μαχαίρωσε θανάσιμα 43χρονο. Οι δικοί της ισχυρίζονται  πως υπήρξε  θύμα βιασμού.

 20/01/2024
Σοκ από το έγκλημα στη Χαλκίδα: Η 39χρονη είχε εμμονή με τον 43χρονο

Σοκ στη Χαλκίδα σήμερα το πρωί, όπου ένας 43χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από το χέρι μιας 39χρονης γυναίκας, η οποία τον μαχαίρωσε στη μέση του δρόμου και μπροστά στα μάτια της συζύγου του.

Ο 43χρονος σήμερα το πρωί, λίγα λεπτά πριν τις 8, κατέβηκε από το διαμέρισμα που μένει με την σύζυγό του και κατευθύνθηκε προς το επαγγελματικό αυτοκίνητό του με σκοπό να μεταβεί στη δουλειά του. Εκεί τον περίμενε η 39χρονη η οποία τού επιτέθηκε με το μαχαίρι που κρατούσε. Τού κατάφερε κάποιες μαχαιριές και ο 43χρονος άρχισε να τρέχει στον δρόμο για να ξεφύγει. Η γυναίκα τον ακολούθησε και τον μαχαίρωσε ξανά στην αριστερή ωμοπλάτη. Ο άνδρας έπεσε κουλουριασμένος στον δρόμο.

Κατά τις ίδιες πηγές, το θύμα είχε παράνομη σχέση με τη φερόμενη δράστιδα και στη διάρκεια έντονου καβγά, κάτω από το σπίτι του 43χρονου, η 39χρονη του επιτέθηκε με το μαχαίρι

****

Πριν λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη δυο αληταράδες  δολοφόνησαν μια γυναίκα για να της πάρουν  λίγα χρήματα. Τις ίδιες ημέρες , ένας άντρας  στο Μεσολόγγι  αγνοείται (μέχρι σήμερα)  και θεωρείται βέβαιο πως έχει δολοφονηθεί. Την ίδια εβδομάδα, ένας επίσης άντρας ,του υπόκοσμου τούτος κατά τη δήλωση της αστυνομίας, δολοφονείται από εκτελεστές με συμβόλαιο θανάτου.

Για την πρώτη  δολοφονία,  10 στις… 10 φυλλάδες μίλησαν  για γυναικοκτονία (το ίδιο να φανταστούμε κα τα  ραδιοκάναλα, που δεν τα πλησιάζουμε ούτε από απόσταση, άρα, αγνοούμε τί λένε και τι παρουσιάζουν).  Στις δύο άλλες ,  τα θύματα  ,επίσης “10  φορές  στις  10” , αναφέρονται  ως …Τοσόχρονοι   ή με το  παρατσούκλια τους, αν είχαν.  Σπάνια με το κανονικό  τους όνομα.   Για τους  ενοίκους του   Γκεμπελιστάν,  αν κι εδώ έχουμε φόνους με οικονομικά κίνητρα,  δεν πρόκειται  για αντροκτονία.  Σε αντίθεση  με τη γυναικοκτονία της …43χρονης από τη Θεσσαλονίκη .Κι ας χάθηκε και τούτη για να της αρπάξουν το κομπόδεμα.

Εν  ολίγοις, μας λένε πάλι τα καλόπαιδα της κατά Κραουνάκη πρωιναδικοδημοσιογραφίας   πως τις  γυναίκες, τις δολοφονούν οι  άντρες,  εξ αιτίας  της κατάρας  της θηλυκότητας που κουβαλάνε («αυτό” σέρνει καράβι,  συνήθως).  ΄Οταν  πρόκειται  για  άντρες,όμως, τούτοι   είναι   θύματα,  της    βιαιότητας   που πάει αντάμα  με τη σερνικάδα.    Αυτά   είναι τα νέα ευαγγέλια του  Βαξεβάνη ,της ΄Αντας, της Σίας -Ευτυχίας και Τασίας του ΣΥΡΙΖΑ. Και ασφαλώς των μαινάδων του ΜΕ ΤΟΟ.

΄Όμως, όπως λέμε εδώ χρόνια,  για  μεγάλη θλίψη  και απογοήτευση  των Νεοζηλωτών του έμφυλου ρατσιμού   και οι γυναίκες σφάζουν δηλητηριάζουν    ή πετάνε βιτριόλι από ερωτικό πάθος. Κι αν το βαστάει η τσέπη τους, προσλαμβάνουν ένα  κάθαρμα  να καθαρίσει τον  άπιστο και μπερμπάντη σύντροφο. Ανάλογα πως το βολεύει τον καθένα.

Το κακό, είναι στη φύση του ανθρώπου. Και άνθρωπος  δεν είναι αποκλειστικά ο άντρας.  Μόνον ο Γιαχβέ της Βίβλου , τον θέλει τέτοιον.  Ο άνθρωπος είναι εκείνος. όπως τον πειργράφει  ο Πλάτωνας στο μύθο του βοσκού Γύγη από τη Λυδία.  Το κακό κοιμάται μέσα του, μέχρι κάτι με πάταγο   να το ξυπνήσει. Και…”ποιος είδε το θεό και δε φοβήθηκε”.

Δυο ημέρες πριν στη Χαλκίδα,  η αθλιότητα ,όπως την παρουσίασαν ,όχι μόνο τα   200ευρωλιγούρια,Κραουνάκη ,  επαναλαμβάνεται.   Κι ας έχουμε   έγκλημα με ερωτικά σεξουαλικά κίνητρα.  Δεν υπάρχει πουθενά αναφορά σε   αντροκτρονία.  Το θύμα είναι ένας… παντρεμένος  43χρονος  και τέλος.  Ακόμα χειρότερα,  η δράστις,  διαθέτει  ελφρυντικά.  Πιθανότατα , έχει βιαστεί ή κακοποιηθεί.

 Στο κάτω-κάτω, οι άντρες είναι από τη  φύση τους  υλικό για  κιμάς.  Ούτε   παράδοξο είναι, ούτε προκύπτει εδώ  ζήτημα ανισότητας φύλων, αν μόνο τούτοι  καλούνται να  «πάνε πόλεμο» για την  πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια. Σερνικό καθήκον. Αλλιώς, ο εχθρός θα τους  βιάσει τις συζύγους και τις αδερφές . Το ίδιο και  ο άλλος …εχθρός στο απέναντι  στρατόπεδο.  Για τα ίδια ιδανικά “πέφτουν”  και οι δικοί τους  άντρες  στα πεδία των μαχών.

Ο έμφυλος ρατσισμός  καλά κρατεί αιώνες  και ρίχνει νερό στο μύλο της συντήρησης. Κυρίως των θρησκειών ,όπου η γυναίκα είναι η ίδια Σατανάς ή  η φύση  της είναι να δαγκώνει μήλα (διάβαζε να παρασύρει με τα θέλγητρά της   στο κακό)    και να στέλνει τον άντρα και την ανθρωπότητα  έκτοτε  στον αγύριστο.  Ο άντρας, κουβαλητής και στρατιώτης , ως δυνατός και βίαιος,  αλλά και θύτης και βιαστής.  Το στερεότυπα των φύλων, πιθανόν και δισεκατομμύρια χρόνια από καταβολής ανθρώπινου γένους.

  Και έτσι θα συνεχιστεί  η τραγωδία και η προκλητική ανισότητα,   όσο σήμερα στη Χαλκίδα δεν είχαμε αντροκτονία,  αλλά δολοφονία 43χρονου παντρεμένου.  Και όσο η Ευτυχία, αφού έφερε τον Κούλη της  στην εξουσία και δεύτερη τετραετία με τις ατάκες της περί «τοξικής αρρενωπότητας» των αντιπάλων… συντρόφων της  και πως «καλός άντρας  είναι ο νεκρός άντρας» ,θα συνεχίζει ο άνθρωπος, ανεξάρτητα από φύλο να  είναι  υποχείριο   τους συστήματος.  Να διαιωνίζεται  το διαμορφωμένο στους αιώνες πρότυπο υπηκόου.   Στρατιώτης άντρας και κουβαλητής,  γυναίκα μάνα και  ερωμένη.

Αργούν, όντως,  οι ΄Αφυλες  κοινωνίες. ΄Οπως και οι  Αντιεξουσιαστικές, Αταξικές, Αντικαπιταλιστικές, Αντικαταναλωτικές, ΄Αθρησκες.  Θα έρθουν, όμως, αργά  ή γρήγορα.   Με μαθηματική…ιστορική ακρίβεια.  Το οσμίζονται  στον αέρα, όσοι έχουν σήμερα καθαρή την όσφρηση.