“Τα εργαζόμενα παιδιά” του Κραουνάκη! Σαν τα “τέκνά” της Κατερίνας Καινούργιου για παράδειγμα;

«Εξερράγη» η Κατερίνα Καινούργιου με τις γυμνές φωτογραφίες: Θα το δει κάποια και θα πει “ουάου”;

Έξαλλη γίνεται η Κατερίνα Καινούργιου με τις γυμνές φωτογραφίες που της στέλνουν θαυμαστές της στο Instagram!

“Χάζεψε” κόσμο με σούπερ σέξι ΦΩΤΟ η Κατερίνα Καινούργιου – Κορμί… κόλαση!

Αφού πέρασε μεγάλο μέρος των διακοπών της μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη στην Μύκονο, τώρα η Κατερινά Καινούργιου έχει μετακομίσει λίγο πιο κάτω στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Πάρο όπου χαζεύει κόσμο με τις φωτογραφίες της.

Η παρουσιάστρια του Alpha που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις και μάλιστα να τις δημοσιεύει και η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φαίνεται ότι θέλει να δείξει ότι είναι πλήρως απελευθερωμένη απο το παρελθόν της και θέλει να ανοίξει νέα σελίδα στη ζωή της.

Sportdog Logo

Η Κατερίνα Καινούργιου «ανέβασε» την πιο σέξι της φωτογραφία ...

Κατερίνα Καινούργιου κατά Παύλου Πολάκη: «Έχει φύγει ο μπαμπάς του ρεπόρτερ και είπε αυτή την ατάκα; Είμαι σε σοκ»

Κατερίνα Καινούργιου κατά Παύλου Πολάκη: «Έχει φύγει ο μπαμπάς του ρεπόρτερ και είπε αυτή την ατάκα; Είμαι σε σοκ»

Ο Νταλάρας τα έβαλε με δημοσιογράφους εκπομπών: «Αυτό που κάνετε είναι μια γελοιότητα»

«Αυτό που κάνετε είναι εκβιαστικό, είναι λίγο ντροπή για εσάς», τους απάντησε ο Γιώργος Νταλάρας, ενώ όσο τον ακολουθούσαν τα τηλεοπτικά συνεργεία τόσο αυξανόταν ο εκνευρισμός του, ενώ κατά τη διάρκεια του ξεσπάσματος έκανε και ένα σεξιστικό σχόλιο απευθυνόμενος σε μια δημοσιογράφο.

«Ξέρετε γιατί είμαστε εδώ; Για τον Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Τσιτσάνη;», ρώτησε αρχικά τους δημοσιογράφους ο Γιώργος Νταλάρας. Όταν τον ρώτησαν αν μετάνιωσε για τη δήλωσή του για τραγουδιστές που κάνουν διαφημίσεις, αντέδρασε λέγοντας «αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο;».

 

Κραουνάκης για Νταλάρα: Έχεις μιλήσει για συναδέλφους που διαφημίζουν πακοτίνια, καραδοκούν τα εργαζόμενα παιδιά 200 ευρώ τον μήνα…

 

Kraounakis_Dalaras1

 

  1. Δηλαδή, τέτοια που είναι και με τέτοια δημόσια  (και όχι μόνο ενδυματολογική)  εμφάνιση , που επιλέγει η Καινούργιου,  τί στα κομμάτια  φωτογραφίες και μηνύματα   περίμενε να τις  έστελναν οι φαν της;
  2. Γι΄αυτά τα ….«εργαζόμενα παιδιά» των 200 ευρώ της Κατερίνας  κόπτεται και  ο Κραουνάκης , γνωστός , πέρα από  το τραγούδια  και ως α. οπαδός του  ΣΚΕ (Σταλινικό Κόμμα Ελλάδας).  β. παραδοξολόγος και κάποτε μπουρδολόγος και 3.   κολλητός της  εθνικόφρονος  πατριωταρούς  (πρβλ και αλεπούς)   ΄Αλκίστηδος  (πρβλ και… Αδώνιδος)   Πρωτοψάλτη(ς).
  3. Καλά, δεν περιμέναμε από την Καινούργιου να υπηρετεί τη σοβαρή    δημοσιογραφία,  αλλά ακόμα και οι χαβούζες  και οι  κρεατομηχανές  τεζάρουν  κάποτε και δε χωράνε άλλα λύματα. και ξύγκια.
  4.  Δεν έχουν μπλέξει απλώς  τους μηρούς τους όλοι τούτο οι πρωιναδικατζήδες, αλλά και τα  … κορμιά τους κόλαση!